Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slm kizlar gecen hafta opum vardi 5. Gun elimizde 8 tane embriyomuz var hepsini genetige ginderdik biraz tuzlu oldu ama guzel sonuclar alalimda artik para 2. Planda bahceci gercekten dogru adres daha onceki merkez bizi bayagi bosuna oyalamis ngs yapilacak dun adet gormeye basladim sizce en erken nezamn transferim olur

Herkese merhaba,
İnşallah herkes bebişlerine kavuşur en kısa zamanda ☺Bende sitede yeniyim ve Bahçeçi Güvenç beyin hastasıyım kendisinden çok memnunum. 6 şubatta kontrole gideceğim ve transfer gününe karar verilecek çok heyecanlıyım☺ transfer ağrılı bir işlemmi narkoza gerek varmı

Transferde narkoza gerek yok cnm hafif bir sizi oluyor rahim agzini acmak icin kullandiklari aleti takarken ama dayanilck birsey

Merhabalar bende carsamba günü guvenc bey ile tedaviye basladik bakalim ignelere basladim yarin besinci gun olacak kasik agrisi falan yok normal mi acaba rabbim hepimizin yuzunu guldursun insalah

Merhabalar bende carsamba günü guvenc bey ile tedaviye basladik bakalim ignelere basladim yarin besinci gun olacak kasik agrisi falan yok normal mi acaba rabbim hepimizin yuzunu guldursun insalah
Bnm 7 yum gelisti hic oyle kasik agrisi yasamadm son gunler brz daha hissettim sadece. Normal yani cnm pko varda cok yum buyuyor onlar brz daha fazla agri ve siskinlik yasiyor

Merhaba Kızlar;
Ben 2 yıllık evliyim. 2015 sonunda rutin kontrol için gittiğim kadın doğumda bir kistim olduğunu öğrendim. Bir sürü tahlil, ultrason ve mr sonucu kistin ağrısı nedeniyle de ocak 2016da laparoskopi oldum. Sadece sağ yumurtalıktaki kisti temizlediler. Şubat ayında patoloji sonucumu aldım. Borderline dediler. Yani ne iyi ne kötü. Takip etmek gerek. Ama asıl sürpriz ultrason muayenesinde, ameliyattan 1 ay sonra tekrarlayan kisti görmek oldu. Doktorum çocuk konusunu düşünmemi istedi. Birkaç ay kistle yaşadım ama doktora gitmeyi de ihmal etmedim. İyiki de gitmişim. Yumurtalığımın da çatlamadığını öğrendim bu arada. Klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama hamilelik yoktu. Bu arada doktor da değiştirmiştim. Bu kez doktorum bir ameliyat daha önerdi. Kist büyüyordu çünkü. Ekim 2016da 2.ameliyatı oldum. 1 ay sonra çıkan patoloji sonucum birincisi ile aynıydı. Doktorum beni başka bir hastaneye jinekolog onkolog ile görüşmek için yönlendirdi. Birkaç görüşme , tahliller vs derken biraraya gelen birkaç doktorun kararı şöyleydi. "Tekrarlayan ve gidişatın ne olacağı bilinmeyen bir çikolata kistin var. İyi yada kötü huylu değil. Gidişat belirsiz. Çocuk istiyorsun ama sen de önemlisin. O nedenle kist olan sağ yumurtalığı tamamen alalım. Tek yumurtalıkla tüp bebek deneyelim." Sağ yumurtalığımda kist olmasına rağmen yumurta olduğunu bildiğim için onu kaybetmek istemedim. Biraz araştırma yaptım. Tüp bebek konusunu inceledim. Bir arkadaş yönlendirmesi ile kendimi Bahçeci Tüp Merkezi'nde buldum. Müstecep Hoca ile tanıştım. O ana kadar üzgün, mutsuz ve olumsuz şeyler duymaktan yorgun olan ben görüşmeden çıktığımda içim umut dolu birine dönmüştüm. Müstecep Hoca yumurtalığı almadan tüp bebek için deneme yapabileceğimizi, en azından yumurta toplama ve dondurma işlemini yapıp bu süreçte de kisti takip edebileceğimizi söylediğinde yumurtalık aldırma ameliyatına hayır demeye karar verdim. Ameliyat olup olmama konusunda benden karar bekleyen onkolog ile görüştüm. Ve yumurtalığı aldırmadan tüp bebek denemeye karar verdiğimi söyledim. Bunun bir risk olduğunu, bu süreçte kistin alacağı şeklin ne olduğunu bilmediğimizi söyledi. Ama ben bu riski almaya çoktan karar vermiştim. Hastaneden çıktığımda benim ve eşimin içi umut doluydu. Vakit kaybetmeden Müstecep Hoca'nın istediği testleri yaptırdık. Bugün kendisi ile görüştük. Test sonuçları iyiydi. Ve adetim ile birlikte biz de artık bu yola adım atıyor olacağız. Bu arada kist benimle birlikte yaşamaya devam ediyor :) İnanmak önemli diyorlar. Ben inanıyorum. :)))

Bnm 7 yum gelisti hic oyle kasik agrisi yasamadm son gunler brz daha hissettim sadece. Normal yani cnm pko varda cok yum buyuyor onlar brz daha fazla agri ve siskinlik yasiyor

Canim cok sagol bilgi icin umarim seninde sonucun pozitif olur kacinci denemeydi senin

Ilk deneme cnm bnmde doktorum guvenc bey ins poztfi hepimiz gorecegz. Senin kacinci deneme

Bizimde ilk deneme canim biz ekim ayinda gorustik guvenc beyle o gun karar verdik baska doktir istemiyoruz diye umarim hersey guzel olur yas 32 benim senin kacti sorun neydi sizde bizde bir sorun yoktu ama olmuyordu kusura bkma boyle çok sordum ama konismak iyi geliyor

Yediklerime dikkat ettim artık olacagı varsa her türlü rabbim nasip edecek ama sende bol proteın ye cnm kuruyemiş ye c vitamini için kivi nar fln yiyeblrsn. süt yumurta ye. Elimizden geleni yapalımda takdir Allahtan
ben ceviz badem kabak çekirdeği yemistim transverden sonra ve bol bol et sut ve bol su. zamanında b3slenme öğün atlamadan. birde pek yorumlamak gerekiyo ben sürekli dinledim diyebilirim arabayla giderken kasislere dikkat etmek gerek kabiz olmamak gerek kisacasi dikkatli olunmalı .Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bizde ekim ayinda basladik tedaviye cnm ancak ocakta transferim oldu. Bizimde sebepsiz infertilite dendi sorun gozukmuyor ama 15 ay fln hic gebelik yasamayina direkt tup bebege gectik. Bnm yumurta rezervim yasima gore dusuk 7 yum oldu bnde 29 yasindyym. O yuzdn cok gecikmeden baslamak istedm tup bebege ilerleyeb zmnlarda rezerv daha da azalirsa sknti yasamayalim diye.

Valla hepsine dikkat etmeye calisiyrm cnm ama dun idrar testi negatif cikinca moralim bozuldu. Gerci 7. Gunumdu cikmamasi normal diyorlar ama yinede moral bozuldu.sende durum ne cnm

Canim allah gonlune gore versin insallh bence guzel olack testi erken yapmissin bence daha 8 gunun var normal yani

İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı ve bu perşembe trasferim olucaktı malesef rhm kalınlığı 6 mm olduğu için çarşamba günü birdaha gidicem inşallah o zaman hayırlı zaman olur ve istenilen kalınlığa ulaşır Aksi taktirde öbür aya ertelenecekmiş. Aranızda benimle aynı durumda olan veya olmuş varmı Belki tavsiyeniz olur. 5 cı denemem ve bu ilk bilgim yok.

Valla hepsine dikkat etmeye calisiyrm cnm ama dun idrar testi negatif cikinca moralim bozuldu. Gerci 7. Gunumdu cikmamasi normal diyorlar ama yinede moral bozuldu.sende durum ne cnm
ben bebegimi kucaguma aldım canım çok şükür. çok erken daha çıkmaz sen hergün tekrarla ben öyle yapmıştım umutsuzluğa kapılma hemen inşallah olumlu sonuç alırsınİz

ben bebegimi kucaguma aldım canım çok şükür. çok erken daha çıkmaz sen hergün tekrarla ben öyle yapmıştım umutsuzluğa kapılma hemen inşallah olumlu sonuç alırsınİz
Cok sagol cnm artık idrar testi yapmaya cesaretim yok direkt kanda bakacagm herhlde. Bebegini Allah bagıslasın sizlere sağlıklı uzun ömürleri olsn inş. Darısı bu duyguyu tatmamışlara, ikinci ücüncü cocugu bekleyen herkese olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…