Amin canım. Allahım isteyen herkeze nasip etsin senin dr kimCok sagol cnm artık idrar testi yapmaya cesaretim yok direkt kanda bakacagm herhlde. Bebegini Allah bagıslasın sizlere sağlıklı uzun ömürleri olsn inş. Darısı bu duyguyu tatmamışlara, ikinci ücüncü cocugu bekleyen herkese olsn
Guvenc bey cnm senin kimdiAmin canım. Allahım isteyen herkeze nasip etsin senin dr kim
İlaç kullanıyormusun cnmİyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı ve bu perşembe trasferim olucaktı malesef rhm kalınlığı 6 mm olduğu için çarşamba günü birdaha gidicem inşallah o zaman hayırlı zaman olur ve istenilen kalınlığa ulaşır Aksi taktirde öbür aya ertelenecekmiş. Aranızda benimle aynı durumda olan veya olmuş varmı Belki tavsiyeniz olur. 5 cı denemem ve bu ilk bilgim yok.
İlaç kullanıyormusun cnm
8. Gunumdeyim cnm bekliyrm bakalm 12. Gun kan veririm diyorum
Merhabalar bende carsamba günü guvenc bey ile tedaviye basladik bakalim ignelere basladim yarin besinci gun olacak kasik agrisi falan yok normal mi acaba rabbim hepimizin yuzunu guldursun insalah
Merhaba Kızlar;
Ben 2 yıllık evliyim. 2015 sonunda rutin kontrol için gittiğim kadın doğumda bir kistim olduğunu öğrendim. Bir sürü tahlil, ultrason ve mr sonucu kistin ağrısı nedeniyle de ocak 2016da laparoskopi oldum. Sadece sağ yumurtalıktaki kisti temizlediler. Şubat ayında patoloji sonucumu aldım. Borderline dediler. Yani ne iyi ne kötü. Takip etmek gerek. Ama asıl sürpriz ultrason muayenesinde, ameliyattan 1 ay sonra tekrarlayan kisti görmek oldu. Doktorum çocuk konusunu düşünmemi istedi. Birkaç ay kistle yaşadım ama doktora gitmeyi de ihmal etmedim. İyiki de gitmişim. Yumurtalığımın da çatlamadığını öğrendim bu arada. Klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama hamilelik yoktu. Bu arada doktor da değiştirmiştim. Bu kez doktorum bir ameliyat daha önerdi. Kist büyüyordu çünkü. Ekim 2016da 2.ameliyatı oldum. 1 ay sonra çıkan patoloji sonucum birincisi ile aynıydı. Doktorum beni başka bir hastaneye jinekolog onkolog ile görüşmek için yönlendirdi. Birkaç görüşme , tahliller vs derken biraraya gelen birkaç doktorun kararı şöyleydi. "Tekrarlayan ve gidişatın ne olacağı bilinmeyen bir çikolata kistin var. İyi yada kötü huylu değil. Gidişat belirsiz. Çocuk istiyorsun ama sen de önemlisin. O nedenle kist olan sağ yumurtalığı tamamen alalım. Tek yumurtalıkla tüp bebek deneyelim." Sağ yumurtalığımda kist olmasına rağmen yumurta olduğunu bildiğim için onu kaybetmek istemedim. Biraz araştırma yaptım. Tüp bebek konusunu inceledim. Bir arkadaş yönlendirmesi ile kendimi Bahçeci Tüp Merkezi'nde buldum. Müstecep Hoca ile tanıştım. O ana kadar üzgün, mutsuz ve olumsuz şeyler duymaktan yorgun olan ben görüşmeden çıktığımda içim umut dolu birine dönmüştüm. Müstecep Hoca yumurtalığı almadan tüp bebek için deneme yapabileceğimizi, en azından yumurta toplama ve dondurma işlemini yapıp bu süreçte de kisti takip edebileceğimizi söylediğinde yumurtalık aldırma ameliyatına hayır demeye karar verdim. Ameliyat olup olmama konusunda benden karar bekleyen onkolog ile görüştüm. Ve yumurtalığı aldırmadan tüp bebek denemeye karar verdiğimi söyledim. Bunun bir risk olduğunu, bu süreçte kistin alacağı şeklin ne olduğunu bilmediğimizi söyledi. Ama ben bu riski almaya çoktan karar vermiştim. Hastaneden çıktığımda benim ve eşimin içi umut doluydu. Vakit kaybetmeden Müstecep Hoca'nın istediği testleri yaptırdık. Bugün kendisi ile görüştük. Test sonuçları iyiydi. Ve adetim ile birlikte biz de artık bu yola adım atıyor olacağız. Bu arada kist benimle birlikte yaşamaya devam ediyor :) İnanmak önemli diyorlar. Ben inanıyorum. :)))
Sagol cnm hepimizn hakkında hayırlısı olsn inş pozitfler bizler için hayırlıdır. Bahcecı 15. Gun test istiyor ama bn okdr dayanamamAy çok heyecanlı ☺ canım sonucu muhakkak yaz hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah ☺ doktor 12.gündemi istedi tahlili
Sagol cnm hepimizn hakkında hayırlısı olsn inş pozitfler bizler için hayırlıdır. Bahcecı 15. Gun test istiyor ama bn okdr dayanamam
En zor kısmıda sonucu beklemekmiş cnm gecmek bilmiyr gunler aklıda olumlu olumsu iki ihtimalde geciyor haliyle dengesiz bir ruh haline bürünüyor insanAmin cnm inşalalh Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın bende dayanamam büyük ihtimalle ☺ ama bu süreç baya sabır gerektiriyor hep beklemek gerekiyor
En zor kısmıda sonucu beklemekmiş cnm gecmek bilmiyr gunler aklıda olumlu olumsu iki ihtimalde geciyor haliyle dengesiz bir ruh haline bürünüyor insan
İnş poZitifleri goruruz işte ozmn btn çektiklerimizi unutacagzTahmin edebiliyorum cnm benim bile şu an geçmek bilmiyor seni hiç düşünemiyorum sonuç iyi olsun hepimiz içinde ben beklemeye razıyım yeterki Allah'ın izniyle kavuşalım bebeklerimize biz kimseyede bahsetmedik kimseylede konuşamıyorum ama zaman hiç geçmiyor
İnş poZitifleri goruruz işte ozmn btn çektiklerimizi unutacagz
İnş cnm bu sefer kucagın dolar inş sag saglim gelsn bebişlerimizİnşallah canım herkes baya sıkıntılı zamanlardan geçmiş benimde 4 düşük 1 dış gebelik oldu Allah bu sefer nasip eder inşallah tüm isteyenlere
Canim yeni gördüm. Msj mustafa hocaya randevu alsam 1 ay sonraya verirlerse geç kalmış olurum adet göremiyorumBence Mustafa hocanın yorumunu dinle derim. Ben dün test yaptım evde henüz 7. Gündü ve 2. Çizgi silik çıktı. Ama tabii en net sonucu kanda alıcam. Ozman net yazarım. Transfer süresince neler yaptınız diyen arkadaşlar İlk 3 gün dışında hiç dinlenmiyorum devamlı gezme modundayım. Bol hurma tüketiyorum. Protein ve balık yiyorum.bilginize
Evet canim gonal fHayırlı olsun inşallah ☺ hangi iğneler gonal f mi bendede ağrı olmamıştı sadece çatlatma iğnesi vurduğumda gaz sancım çok olmuştu
Canım tabii senin kararın ben sadece tecrübemi paylaştım. İnşallah gideceğin doktorda iyidir ve çalıştığı hastanede bu iş için iyidir. Yorumlarını oku mutlaka derim. Banada 1 buçuk ay sonraya vermişlerdi randevuyu oyüzden daha erken verebileceklerini sanmıyorumCanim yeni gördüm. Msj mustafa hocaya randevu alsam 1 ay sonraya verirlerse geç kalmış olurum adet göremiyorumşimdilik bi Prof dr varmış omu tavsiye ettiler en azından ona gideyim diyorum özel muaynehanesi varmış galib işlem vs hastanelerde yapıyor internette araştırdım başka çarem yok
Merhaba kaçıncı gün oldu transferden sonra benim 5. Günüm. Beklemek çok zorİnş cnm bu sefer kucagın dolar inş sag saglim gelsn bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?