Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Amin canım. Allahım isteyen herkeze nasip etsin senin dr kim

İlaç kullanıyormusun cnm

Merhabalar bende carsamba günü guvenc bey ile tedaviye basladik bakalim ignelere basladim yarin besinci gun olacak kasik agrisi falan yok normal mi acaba rabbim hepimizin yuzunu guldursun insalah

Hayırlı olsun inşallah ☺ hangi iğneler gonal f mi bendede ağrı olmamıştı sadece çatlatma iğnesi vurduğumda gaz sancım çok olmuştu

Allah hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah

Ay çok heyecanlı ☺ canım sonucu muhakkak yaz hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah ☺ doktor 12.gündemi istedi tahlili
Sagol cnm hepimizn hakkında hayırlısı olsn inş pozitfler bizler için hayırlıdır. Bahcecı 15. Gun test istiyor ama bn okdr dayanamam

Sagol cnm hepimizn hakkında hayırlısı olsn inş pozitfler bizler için hayırlıdır. Bahcecı 15. Gun test istiyor ama bn okdr dayanamam

Amin cnm inşalalh Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın bende dayanamam büyük ihtimalle ☺ ama bu süreç baya sabır gerektiriyor hep beklemek gerekiyor

Amin cnm inşalalh Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın bende dayanamam büyük ihtimalle ☺ ama bu süreç baya sabır gerektiriyor hep beklemek gerekiyor
En zor kısmıda sonucu beklemekmiş cnm gecmek bilmiyr gunler aklıda olumlu olumsu iki ihtimalde geciyor haliyle dengesiz bir ruh haline bürünüyor insan

En zor kısmıda sonucu beklemekmiş cnm gecmek bilmiyr gunler aklıda olumlu olumsu iki ihtimalde geciyor haliyle dengesiz bir ruh haline bürünüyor insan

Tahmin edebiliyorum cnm benim bile şu an geçmek bilmiyor seni hiç düşünemiyorum sonuç iyi olsun hepimiz içinde ben beklemeye razıyım yeterki Allah'ın izniyle kavuşalım bebeklerimize biz kimseyede bahsetmedik kimseylede konuşamıyorum ama zaman hiç geçmiyor

İnş poZitifleri goruruz işte ozmn btn çektiklerimizi unutacagz

Arkadaşlar bilgisi olan varmı 5. Gün yumurtasını koyunca bebek kaç günlük oluyor? Yani testi 15 gün sonra istediklerinde bebek tuttuysa 15 günlükmü oluyor?

Canim yeni gördüm. Msj mustafa hocaya randevu alsam 1 ay sonraya verirlerse geç kalmış olurum adet göremiyorum şimdilik bi Prof dr varmış omu tavsiye ettiler en azından ona gideyim diyorum özel muaynehanesi varmış galib işlem vs hastanelerde yapıyor internette araştırdım başka çarem yok

Canım tabii senin kararın ben sadece tecrübemi paylaştım. İnşallah gideceğin doktorda iyidir ve çalıştığı hastanede bu iş için iyidir. Yorumlarını oku mutlaka derim. Banada 1 buçuk ay sonraya vermişlerdi randevuyu oyüzden daha erken verebileceklerini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…