- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Bnmde 10. Gunum cnm aslında bgnde kan versem öğreneblrm ama 12. Gunu bekleyecgm cok korkuyrm negatf bir sonucla yuzlesmeye. Bnden sana tavsiye hiç idrar testi yapma ben 7. Gün yapıp negatifi gördüm erken olmasına ragmen cıkmayacagınıda tahmin edyrdm ama baya olumsz etkılendm. Şimdi olmadı herhlde korkum daha agır basıyorMerhaba kaçıncı gün oldu transferden sonra benim 5. Günüm. Beklemek çok zor
Bnmde 10. Gunum cnm aslında bgnde kan versem öğreneblrm ama 12. Gunu bekleyecgm cok korkuyrm negatf bir sonucla yuzlesmeye. Bnden sana tavsiye hiç idrar testi yapma ben 7. Gün yapıp negatifi gördüm erken olmasına ragmen cıkmayacagınıda tahmin edyrdm ama baya olumsz etkılendm. Şimdi olmadı herhlde korkum daha agır basıyor
Yok yok 12 inci günü bekleyeceğim. Benim anlamadığım neden 15. Gün test tarihi veriyorlar? Her yerde 12. Gün test deniyorBnmde 10. Gunum cnm aslında bgnde kan versem öğreneblrm ama 12. Gunu bekleyecgm cok korkuyrm negatf bir sonucla yuzlesmeye. Bnden sana tavsiye hiç idrar testi yapma ben 7. Gün yapıp negatifi gördüm erken olmasına ragmen cıkmayacagınıda tahmin edyrdm ama baya olumsz etkılendm. Şimdi olmadı herhlde korkum daha agır basıyor
Bnde bilmyrm cnm ama soyle tahmın ettim 15. Gun iyi bir deger cıkıyor genelde onu tekrarlatmıyor olblrler iki katına cıkıyormu diye. Bide kimyasal gebelıklrde oluyorya bastan pozitf snra cıkıyor snra düşmeye baslıyor erkenden kan tahlılı yapınca tüm iniş cıkısları görüyrsn. 15. Gun daha net sonuc cıkıyor da olblr. Bnlar tamamen bnm kişisel yorumlarımYok yok 12 inci günü bekleyeceğim. Benim anlamadığım neden 15. Gün test tarihi veriyorlar? Her yerde 12. Gün test deniyor
Doğru söylüyorsun. Umarım pozitifleri görürüzBnde bilmyrm cnm ama soyle tahmın ettim 15. Gun iyi bir deger cıkıyor genelde onu tekrarlatmıyor olblrler iki katına cıkıyormu diye. Bide kimyasal gebelıklrde oluyorya bastan pozitf snra cıkıyor snra düşmeye baslıyor erkenden kan tahlılı yapınca tüm iniş cıkısları görüyrsn. 15. Gun daha net sonuc cıkıyor da olblr. Bnlar tamamen bnm kişisel yorumlarım
İnş cnm bu sefer kucagın dolar inş sag saglim gelsn bebişlerimiz
Hiç incir falan yediniz mi benimde yumurtalarım sorunlu daKizlar bugun kontrolum vardi tek yumurtalik gelismis digeri ilaclara cevap vermemis gelisen yum yeterli sayida yum var dedi doktor ama kac tane falan demedom bir yumurtaliktab kactane yumurta toplanir ki
İnşallah canım benim yumurta rezervi düşünYok yemedim ama benim yumurtaliklarim icin cok iyi dedi doktor
Kizlar bugun kontrolum vardi tek yumurtalik gelismis digeri ilaclara cevap vermemis gelisen yum yeterli sayida yum var dedi doktor ama kac tane falan demedom bir yumurtaliktab kactane yumurta toplanir ki
21 azmi :) canim normal.kadinda ayda 1 veya 2 tane oluşuyor zaten :)Benim 21 yum toplandı.
Bende sorun yoktu ama yine ne olur ne olmaz diye abartmadan aralıklarla incir kürünü yaptım. Kısacası Bir ayda 4 defa yaptım. Kalitesi artsın diye ama beklediğimden az emriyo oluştu.
21 azmi :) canim normal.kadinda ayda 1 veya 2 tane oluşuyor zaten :)
Benim 1.de 4 2. 1 oluştu ama 2. De sadece menogon verdilerİşlem sonrası dr rum yanıma gelip 21 topladık deyince çok şaşırdım ve ağladım. İlk tüp tedavimde 14. İkincide 8 yum toplanmıştı tabi döllenme ve emriyo oluşumunda bu sayılar azalıyor ama yine 3 cü denemede hem merkez değişikliği hemde incir kürünün etkisi olduğunu düşünüyorum.
Benim 1.de 4 2. 1 oluştu ama 2. De sadece menogon verdilerbunda bende adet olayım hergün zeytinyağını incir bekletip yemeyi düşünüyorum inşallah sayı d fazla olur bu sefer sende bende herkeste bebeğine kavuşur hayirlisiyla
Canım merhaba.hangi sorun icin gecerli bu kurler?Ebru destan bizim gibi hanımlar için çıkartmış olduğu kitabı duydunuzmu ben aldım ve içinde mucizevi tarifler vermiş. Daha önce duysaydım birkaç ay ertelerdim tedaviyi Nasip. İnstagram adresi olan takip edin kürleri uygulayanlar var ve kaç tane hamile haberleri alıyor. Ben kendisine mesaj attım telden görüştük bana ayrıntılı olarak o tarifi yazdı isteyen olursa özelden atarım yada burdan.
Ne ile ilgili canimEbru destan bizim gibi hanımlar için çıkartmış olduğu kitabı duydunuzmu ben aldım ve içinde mucizevi tarifler vermiş. Daha önce duysaydım birkaç ay ertelerdim tedaviyi Nasip. İnstagram adresi olan takip edin kürleri uygulayanlar var ve kaç tane hamile haberleri alıyor. Ben kendisine mesaj attım telden görüştük bana ayrıntılı olarak o tarifi yazdı isteyen olursa özelden atarım yada burdan.
Ne ile ilgili canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?