- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
İnstagram da baktım bulamadim da ondan sordum canimRahim yolları enfeksiyon vs gibi durumlar sanırım. Ama genel olarak rahimide hazırlıyor diye düşünüyorum hayatını anlatmış tedavileri sonuç vermemiş ve kendiliğinden hamile kalmış sonra etrafındakilere önermiş kalanlar olunca kitap a dökmüş tüm yaşadıklarını ve tecrübelerini. İnsana moral oluyor. Kitabının adıda zaten Yalnız değiliz.
Canım merhaba.hangi sorun icin gecerli bu kurler?
Işte bende beklicek zamanım olmadığı için mecburum canım günlerdir kasimida batma ağrı belim dede aşırı ağrı var adet olamam kötü yaCanım tabii senin kararın ben sadece tecrübemi paylaştım. İnşallah gideceğin doktorda iyidir ve çalıştığı hastanede bu iş için iyidir. Yorumlarını oku mutlaka derim. Banada 1 buçuk ay sonraya vermişlerdi randevuyu oyüzden daha erken verebileceklerini sanmıyorum
Bana tarifi yazabilirmisin canimEbru destan bizim gibi hanımlar için çıkartmış olduğu kitabı duydunuzmu ben aldım ve içinde mucizevi tarifler vermiş. Daha önce duysaydım birkaç ay ertelerdim tedaviyi Nasip. İnstagram adresi olan takip edin kürleri uygulayanlar var ve kaç tane hamile haberleri alıyor. Ben kendisine mesaj attım telden görüştük bana ayrıntılı olarak o tarifi yazdı isteyen olursa özelden atarım yada burdan.
Benimde rezerv kötü senin yine yumurta oluşmuş sanslisinBenim 1.de 4 2. 1 oluştu ama 2. De sadece menogon verdilerbunda bende adet olayım hergün zeytinyağını incir bekletip yemeyi düşünüyorum inşallah sayı d fazla olur bu sefer sende bende herkeste bebeğine kavuşur hayirlisiyla
Anladım canim tesekkur ederimebrudestaninan
Adında kullanıyor.
Ama ben tüp tedavisine başladığım için denemedim kendisine sordum yap dedi ama dr rumun önerisi olmadan yapamam. Bence sizde düşünürseniz tedaviye başlamadan deneyin Ne olur ne olmaz bu tedavi hassas bir süreçten geçiyor.
Ben fsh tan kurtarıyoruz o normal seviyede şükürBenimde rezerv kötü senin yine yumurta oluşmuş sanslisin
canım kitapta ne anlatıyor ben kısırlık kısmını geçtim bebemi kucağıma aldım kadın sağlığı fln var mı bende alıp okuyayımebrudestaninan
Adında kullanıyor.
Ama ben tüp tedavisine başladığım için denemedim kendisine sordum yap dedi ama dr rumun önerisi olmadan yapamam. Bence sizde düşünürseniz tedaviye başlamadan deneyin Ne olur ne olmaz bu tedavi hassas bir süreçten geçiyor.
Benim fsh düşüktü histeroskopi olduktan sonra iyice oynadı inip çıktı peki erbil beyle tedaviye devam ediomu sunBen fsh tan kurtarıyoruz o normal seviyede şükürbenim vücudum ilaç almıyor biliyorum kendimi ama bir türlü anlatamadım erbil beyle ilk görüştüğümde bunu söyledim adet olayım hemen inciri baslayacagim
Martta basliycam ama vitaminleri falan kullanıyorum bal tarçın corekotu hergün yiyorumBenim fsh düşüktü histeroskopi olduktan sonra iyice oynadı inip çıktı peki erbil beyle tedaviye devam ediomu sun
Hayırlısı olsun canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin inşallahMartta basliycam ama vitaminleri falan kullanıyorum bal tarçın corekotu hergün yiyorum
Amin canım insallahHayırlısı olsun canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin inşallah
Hiç belirtim olmadı cnm onlara takılmaArkadasim bekleme suresinde hic belirtin oldumu..benim 11 inci gun hic belirtim yok..
Sanırım herkeste oluyormus takılma bence ne güzel sen 7 güne gelmissin benim daha 1 .günArkadaşlar 7. Günüm kasık ağrım var adet olacakmış gibi çok korkuyorum
Arkadaşlar 7. Günüm kasık ağrım var adet olacakmış gibi çok korkuyorum
İnşallah tutunuyordur. Geçiyor zaman düşünmemeye çalış. Transferin hayırlı olsun canımSanırım herkeste oluyormus takılma bence ne güzel sen 7 güne gelmissin benim daha 1 .gün
Ay hadi inşallah.tutunma ağrıdır cnm bendede olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?