Merhaba,
Bir sorum olacaktı. Yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet oldunuz? Bu sürenin uzun olması normal mi acaba? Kafamı kurcalıyor bu konu.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Verdi ben de kullandım tarlusal. Ama 12 gün geçti hala bir hareket yok. O yüzden biraz telaşlandım.Bana doktorum her iki opudan sonra da tarlusal verdi,ilaç bittikten 10 gün sonra,yani opudan 15 gün sonra falan adet oldum.Size vermedi mi doktor herhangi bi ilaç?
Merhaba ben 5 gün sonra olmuştum. Normal süre nedir bilmiyorumMerhaba,
Bir sorum olacaktı. Yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet oldunuz? Bu sürenin uzun olması normal mi acaba? Kafamı kurcalıyor bu konu.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Canım ne yaptın test yaptırdın mı?Bnde bilmyrm cnm ama soyle tahmın ettim 15. Gun iyi bir deger cıkıyor genelde onu tekrarlatmıyor olblrler iki katına cıkıyormu diye. Bide kimyasal gebelıklrde oluyorya bastan pozitf snra cıkıyor snra düşmeye baslıyor erkenden kan tahlılı yapınca tüm iniş cıkısları görüyrsn. 15. Gun daha net sonuc cıkıyor da olblr. Bnlar tamamen bnm kişisel yorumlarım
10. Gun baktrmıstım negatf cıktı cnm bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi doktr ilaclaro bıraktım adet olmayı beklıyrmCanım ne yaptın test yaptırdın mı?
10. Gun baktrmıstım negatf cıktı cnm bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi doktr ilaclaro bıraktım adet olmayı beklıyrm[/QUOTE
canım 10.gün erken değil mi?10. Gun baktrmıstım negatf cıktı cnm bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi doktr ilaclaro bıraktım adet olmayı beklıyrm
Canım 10. Gün erken değil mi?10. Gun baktrmıstım negatf cıktı cnm bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi doktr ilaclaro bıraktım adet olmayı beklıyrm
Senin kaçıncı gün oldu canımCanım 10. Gün erken değil mi?
9uncu gün ben daha baktırmadım kan ya da idrardaSenin kaçıncı gün oldu canım
Merhaba öncelikle geçmiş olsun10. Gun baktrmıstım negatf cıktı cnm bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi doktr ilaclaro bıraktım adet olmayı beklıyrm
5. Gun embriyosu çıkıyormus cnm kanda. Bnm 0.7 cıktı yukselmez dedi doktor 10. Gun boyleyse.Canım 10. Gün erken değil mi?
Adet olana kdr yükselmesi imkansz da olsa insanın bi tarafı umutla bekliyr ama yükselmez dediler cnm. Kısmet bu zmna değilmiş sabırla istemeye dvm edecegz Allahtan ümit kesilmezMerhaba öncelikle geçmiş olsunben de 9. Gün baktırmıştım ve sonra da artmadı. Yine de umutla beklemiştik. Her şeyde hayır vardır öyle değil mi? Umarım öyledir
Canım umudunu kaybetme elimizde bir o kalıyor çünkü güçlü ol senMerhaba öncelikle geçmiş olsunben de 9. Gün baktırmıştım ve sonra da artmadı. Yine de umutla beklemiştik. Her şeyde hayır vardır öyle değil mi? Umarım öyledir
Canım benim inşallah kendiliğinden olur. Meleğin doğru zamanı bekliyor böyle düşün5. Gun embriyosu çıkıyormus cnm kanda. Bnm 0.7 cıktı yukselmez dedi doktor 10. Gun boyleyse.
Ne zaman yaptiracaksin sonuna kadar bekleyecek misin birşey hissediyor musun ben hiçbir şey hissetmiyorum9uncu gün ben daha baktırmadım kan ya da idrarda
Canım 12 . Gün yaptıracağım. Yani ne desem boş. Kasık ve bel ağrım var. Göğüslerin kocaman oldu. Ama ilaçların etkileri de böyle. Bu gün regl olacak gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın. Her gün başka bir şey.Ne zaman yaptiracaksin sonuna kadar bekleyecek misin birşey hissediyor musun ben hiçbir şey hissetmiyorum
Sonucunu haber ver lütfen merak ediyorumCanım 12 . Gün yaptıracağım. Yani ne desem boş. Kasık ve bel ağrım var. Göğüslerin kocaman oldu. Ama ilaçların etkileri de böyle. Bu gün regl olacak gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın. Her gün başka bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?