Hayırlı olsun canım. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeArkadaşlar hepinize merhaba.. ben de pazartesi günü Erbil beye gideceğim görüşmek için. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
tamam canımSonucunu haber ver lütfen merak ediyorum
Teşekkürler canım inşallahHayırlı olsun canım. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Kesinlikle baska bir hekime daha git canimPersembe dr gittim ve bana menapoz girdiğimi yumurtalarımın yaşlandığını söyledi paranizida zamaninizida boşa harcamayın dedi adet olmam için hormonnhapi verecekti meme ultrason istedi oda sorunlu çıktı tabiiki önce sağlığım ama o kadar uzgunum ki 2 gün us üste bunlarida yaşadım amh 001 çıktı
Sakın umutsuzluğa kapılma hayat bize neler getirecek bilmiyoruz. Kesinlikle başka doktorlara da git. 1 tane sağlam yumurtanı bulsalar senin bebeğin olur o belki.Persembe dr gittim ve bana menapoz girdiğimi yumurtalarımın yaşlandığını söyledi paranizida zamaninizida boşa harcamayın dedi adet olmam için hormonnhapi verecekti meme ultrason istedi oda sorunlu çıktı tabiiki önce sağlığım ama o kadar uzgunum ki 2 gün us üste bunlarida yaşadım amh 001 çıktı
Pazartesi test günüm. Umarım hepimiz için güzel günler yakındırTeşekkürler canım inşallahsenin test günün nezaman? İnşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla
5. Gun embriyosu çıkıyormus cnm kanda. Bnm 0.7 cıktı yukselmez dedi doktor 10. Gun boyleyse.
Canim o kadar ağır şeyler yasadim ki bundan 4 ay önce 5 6 tane buyumeyen yumurtam vardı si.di böyle bişey duydum şok oldum ben düzenli adet olurdum hep evlenince arada bozuldu sonra hemen tüp bebek dr lari durmadan ilaç verdi adet günlerim sasirttilar acaba adet olup gitsem dahaki iyi olurduki kafam karışık bide gogsum de bişiler ciktiKesinlikle baska bir hekime daha git canim
Ben tüp bebek merkezi gittim iğne ilaç kullandim o ay olmadı sonraki ay oluştu ama dr sağolsun bayram.keyfini Bozma mak için çağırmadi oda ole gitti ama yinede umudum yitirmiyorum hiç yitirmedim inşallah yarın dr bişi cikmazsa gogsumde devam etcem bitkisellereleSakın umutsuzluğa kapılma hayat bize neler getirecek bilmiyoruz. Kesinlikle başka doktorlara da git. 1 tane sağlam yumurtanı bulsalar senin bebeğin olur o belki.
İlk denemeydi cnm şimdi baska testler istendi onları da yaptrıp bir rota çizecegz hayırlı zmnda gelir inş bebişimizÜzüldüm canım. Bir dahaki denemeye kadar vitaminleri kullanmaya devam edin. Bırakmayın sakin. Senin ilk denemeydi sanırım.inşallah bir an önce toparlanip tekrardan başlarsiniz.
İlk denemeydi cnm şimdi baska testler istendi onları da yaptrıp bir rota çizecegz hayırlı zmnda gelir inş bebişimiz
Eşimi ürologa yönlendirdi sperm dna hasar testi hormon tahlili ve testis ultrasonu istedi. 3. Güne kdr embriyo gelişimi iyiydi 5. Gune giderken bozuldular spermiyogram normalde iyiydi ama dna hasarı varsa saglıksız embriyo olabiliyormus. Smdi onun sonucuna göre eşime tedavi uygulanablr.Hangi testleri istedi..
Olmamasına bir sebep bi yorum oldunu doktorunun
Eşimi ürologa yönlendirdi sperm dna hasar testi hormon tahlili ve testis ultrasonu istedi. 3. Güne kdr embriyo gelişimi iyiydi 5. Gune giderken bozuldular spermiyogram normalde iyiydi ama dna hasarı varsa saglıksız embriyo olabiliyormus. Smdi onun sonucuna göre eşime tedavi uygulanablr.
Merhaba.sizin doktorunuz kim? Eşinizin problemi nedir ve sperm sayısı kaç? Biz de sizinle aynı şeyleri yaşadık doktorumuz güvenç bey. Hiç bir yorum yapmadı bize. Ama biz kendiliğimizden araştırdık ve dna hasar testi yaptırdık ama test sonucumuz güzel çıktı. Bizim de embriyolarımız 5.gün Geriden gelmeye başladı. Şimdi tekrar deniycez ama yine korkuyorum tutmayacal diyr. Bu arada dna hasariçin prof. Kaan aydosu öneririm bizim kuzenimizi tedavi etti.ilk denemede hamile kaldı eşi ve ikizleri var şu andaEşimi ürologa yönlendirdi sperm dna hasar testi hormon tahlili ve testis ultrasonu istedi. 3. Güne kdr embriyo gelişimi iyiydi 5. Gune giderken bozuldular spermiyogram normalde iyiydi ama dna hasarı varsa saglıksız embriyo olabiliyormus. Smdi onun sonucuna göre eşime tedavi uygulanablr.
Bizim doktorumz da güvenc bey cnm. Bizi ürologa yönlendirdi ürolagda bazı testler istedi bu haftaiçi yaptrcagz haftaya da sonucları belli olur herhlde. Bizim sebepsiz infertiletydi eşimin sperm sayısı 92 milyon toplam hareketlilk %50 morfoloji %7 idi. Hiçbr doktr bi sorun var demedi bu degerlere. Bndede sorun yoktu görünürde ama 1.5 yıldr hiç gebelik olmyınca direkt tüp bebege gectk o da ilk deneme negatf oldu. Guvenc bey söyle anlattı bize ilk 3 gun embriyo gelişimnden yumurta sorumldr sizin ilk 3 gun güzel gelişti 1. Kalitedeeydi. 5. Güne giderken bozulanlar oldu. 3. Gunden snra embriyoya spetm dnasını bırakır dedi yani spermle ilgili olblr dedi problem ama kesin brsy vardr da demiyrm dedi. Eğerji spermle ilgilş birşy cıkarsa kaan hocaya gidecegz. Birde sperm dna testi iyi cıkınca kaan hıca baska bir test istyrmus diye duydum. Bnce sen sonuclarını birde kaan hocaya mail at maile geri dönüş yapıyr dediler belki baska birseylerde ister. Şahsen ben öyle yapacagm. Sizdeki sorun neydiMerhaba.sizin doktorunuz kim? Eşinizin problemi nedir ve sperm sayısı kaç? Biz de sizinle aynı şeyleri yaşadık doktorumuz güvenç bey. Hiç bir yorum yapmadı bize. Ama biz kendiliğimizden araştırdık ve dna hasar testi yaptırdık ama test sonucumuz güzel çıktı. Bizim de embriyolarımız 5. Geriden gelmeye başladı. Şimdi tekrar deniycez ama yine korkuyorum tutmayacal diyr. Bu arada dna hasariçin prof. Kaan aydosu öneririm bizim kuzenimizi tedavi etti.
Eşimde varikosel var ve sperm sayısı çok düşük 3 milyon. Biz kaan hocadan randevu almaya çalıştık.eylülde aradık Aralık'ta randevunuz biz sizi arıycaz dediler bekledik bekledik arayan yok sonra ben aradım 'hayır siz yalnış anlamışsınızdır en erken şubatta verebiliriz dediler. Sonra biz cok sinir olduk ve kac aydir da bekliyorduk. Bu arada istedigi butun testleri zaten yaptirmistik. Baska urologa gosterdik o da tup bebege engel bir durum yok dedi vazgectik. Dna hasari %9 çıktı.ayrıca aydostan hala dönen yok . Şimdi tekrar deneyrlim diyoruz. Tekrar tutmazsa ne yapacagız bilemiyoruzBizim doktorumz da güvenc bey cnm. Bizi ürologa yönlendirdi ürolagda bazı testler istedi bu haftaiçi yaptrcagz haftaya da sonucları belli olur herhlde. Bizim sebepsiz infertiletydi eşimin sperm sayısı 92 milyon toplam hareketlilk %50 morfoloji %7 idi. Hiçbr doktr bi sorun var demedi bu degerlere. Bndede sorun yoktu görünürde ama 1.5 yıldr hiç gebelik olmyınca direkt tüp bebege gectk o da ilk deneme negatf oldu. Guvenc bey söyle anlattı bize ilk 3 gun embriyo gelişimnden yumurta sorumldr sizin ilk 3 gun güzel gelişti 1. Kalitedeeydi. 5. Güne giderken bozulanlar oldu. 3. Gunden snra embriyoya spetm dnasını bırakır dedi yani spermle ilgili olblr dedi problem ama kesin brsy vardr da demiyrm dedi. Eğerji spermle ilgilş birşy cıkarsa kaan hocaya gidecegz. Birde sperm dna testi iyi cıkınca kaan hıca baska bir test istyrmus diye duydum. Bnce sen sonuclarını birde kaan hocaya mail at maile geri dönüş yapıyr dediler belki baska birseylerde ister. Şahsen ben öyle yapacagm. Sizdeki sorun neydi
Bu arada eşimde bir de oksidatif bozukluk çıktı. Beslenmr yaşam tarzı ve stresle ilgili bir şeymiş. Kaan hoca bu konuda baya başarılı diye biliyorum ama gidemedik işteEşimde varikosel var ve sperm sayısı çok düşük 3 milyon. Biz kaan hocadan randevu almaya çalıştık.eylülde aradık Aralık'ta randevunuz biz sizi arıycaz dediler bekledik bekledik arayan yok sonra ben aradım 'hayır siz yalnış anlamışsınızdır en erken şubatta verebiliriz dediler. Sonra biz cok sinir olduk ve kac aydir da bekliyorduk. Bu arada istedigi butun testleri zaten yaptirmistik. Baska urologa gosterdik o da tup bebege engel bir durum yok dedi vazgectik. Dna hasari %9 çıktı.ayrıca aydostan hala dönen yok . Şimdi tekrar deneyrlim diyoruz. Tekrar tutmazsa ne yapacagız bilemiyoruz
Ya bukdr zormu ulaşması üzüldüm gercektn. Bzm için zmn çok önemli. Hngi testleri yaptrdnz cnm eşin için? Kaan hoca neler istiyr bizde eksik olanları bi toparlayalım ozmna kdr.Bu arada eşimde bir de oksidatif bozukluk çıktı. Beslenmr yaşam tarzı ve stresle ilgili bir şeymiş. Kaan hoca bu konuda baya başarılı diye biliyorum ama gidemedik işte
Canım naptın test sonucunu merak ettim inşallah pozitif haberi verirsin hayırlısıyla bizePazartesi test günüm. Umarım hepimiz için güzel günler yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?