- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Canım biz zaten kaan hocaya yazmıştık ve sonuçlarımızı göndermiştik gecen seneki. bizden dna hasar paneli istedi. Ankarada yaptırdık. Hala göndermediyseniz siz de gönderin testlerinizi cevap veriyor.ayrıca randevu alacaksan şimdiden başla çünkü 80. Calışta falan cevap alabiliyorsun.çok yoğunmuşYa bukdr zormu ulaşması üzüldüm gercektn. Bzm için zmn çok önemli. Hngi testleri yaptrdnz cnm eşin için? Kaan hoca neler istiyr bizde eksik olanları bi toparlayalım ozmna kdr.
Kan vermeye gittim akşama çıkacak sonuç canım. Ben her pozitif haberinde umutlanıyordum. İnşallah bende bu gün pozitif haberi veririm hepimize umut olur. Tabi ben kötü şeyler yaşadım geçen sene bu zamanlar hatta geçen sene bu gün. O yüzden erken sevinemiyorum. Kalp atışını duymadan hatta bebeğimi kucağıma almadan tam olarak mutlu olamayacağım sanırımCanım naptın test sonucunu merak ettim inşallah pozitif haberi verirsin hayırlısıyla bize
valla haklısın cnm kac keredir arıyorum hep meşgul. test sonuçları çıksın mail atayım ozmna kdrda randevu için arayayımCanım biz zaten kaan hocaya yazmıştık ve sonuçlarımızı göndermiştik gecen seneki. bizden dna hasar paneli istedi. Ankarada yaptırdık. Hala göndermediyseniz siz de gönderin testlerinizi cevap veriyor.ayrıca randevu alacaksan şimdiden başla çünkü 80. Calışta falan cevap alabiliyorsun.çok yoğunmuş
Kan vermeye gittim akşama çıkacak sonuç canım. Ben her pozitif haberinde umutlanıyordum. İnşallah bende bu gün pozitif haberi veririm hepimize umut olur. Tabi ben kötü şeyler yaşadım geçen sene bu zamanlar hatta geçen sene bu gün. O yüzden erken sevinemiyorum. Kalp atışını duymadan hatta bebeğimi kucağıma almadan tam olarak mutlu olamayacağım sanırım
Evet canım haklısın ben de aynı durumları yaşadım.. pozitif haberini alıp da güle oynaya kalp atışı duymaya gittiğinde koskocaman bir yıkım yaşamak çok zordu gerçekten benim için deKan vermeye gittim akşama çıkacak sonuç canım. Ben her pozitif haberinde umutlanıyordum. İnşallah bende bu gün pozitif haberi veririm hepimize umut olur. Tabi ben kötü şeyler yaşadım geçen sene bu zamanlar hatta geçen sene bu gün. O yüzden erken sevinemiyorum. Kalp atışını duymadan hatta bebeğimi kucağıma almadan tam olarak mutlu olamayacağım sanırım
Canlarım. Sonucum geldi bhcg 491 çıktı. Ama doktor karından ultrasonda kese göremedi bu gün. İki gün sonra değer ikiye katlanmış olur umarım. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Tedavimin tüm aşamalarında isteyen herkese ver diye dua ettim hep. Gebeliğim devam ederse yine hepimiz için dua edeceğim sonuna kadar. Aklınıza takılan ne varsa sorun lütfen dilimin döndüğünce hepsini cevaplarım. Bir gün hepimizin anne olmasını diliyorum.
İnşallah öyle olur.cnm değerin gayet güzel ve yüksek..
içini ferah tutmaya çalış..
kese hemen görünmeyebilir zaten kaç gün olduki daha?
sakin ol 2 ye katlayacak..
duyduğum çoğu kişden yüksek değerin bence çok iyi
Güzel düşünün güzel olsun. Bence bebeğiniz sizinleCanlarım. Sonucum geldi bhcg 491 çıktı. Ama doktor karından ultrasonda kese göremedi bu gün. İki gün sonra değer ikiye katlanmış olur umarım. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Tedavimin tüm aşamalarında isteyen herkese ver diye dua ettim hep. Gebeliğim devam ederse yine hepimiz için dua edeceğim sonuna kadar. Aklınıza takılan ne varsa sorun lütfen dilimin döndüğünce hepsini cevaplarım. Bir gün hepimizin anne olmasını diliyorum.
Canım süper çok sevindimCanlarım. Sonucum geldi bhcg 491 çıktı. Ama doktor karından ultrasonda kese göremedi bu gün. İki gün sonra değer ikiye katlanmış olur umarım. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Tedavimin tüm aşamalarında isteyen herkese ver diye dua ettim hep. Gebeliğim devam ederse yine hepimiz için dua edeceğim sonuna kadar. Aklınıza takılan ne varsa sorun lütfen dilimin döndüğünce hepsini cevaplarım. Bir gün hepimizin anne olmasını diliyorum.
İnşallah canım çok sağol :) Senin görüşmen nasıl geçti?Canım süper çok sevindiminşallah devamı da hayırlısıyla çokkk güzel olsun.. daha erken olduğu için kese görünmemiştir iyi düşün iyi olsun ben de bugün gittim Erbil beye görüşmeye bakalım artık hayırlısı
Çok teşekkür ederim. Güzel düşünmeye ve sakin kalmaya çalışıyorum :)Güzel düşünün güzel olsun. Bence bebeğiniz sizinle
Hadi inşallah. Doktorla konuştuk 2. kan testine gerek yok dedi. Cumartesi kese görmeye gideceğiz inşallah :)cnm değerin gayet güzel ve yüksek..
içini ferah tutmaya çalış..
kese hemen görünmeyebilir zaten kaç gün olduki daha?
sakin ol 2 ye katlayacak..
duyduğum çoğu kişden yüksek değerin bence çok iyi
Güzeldi canım Erbil beyle görüşmek gerçekten iyi geliyor bana.. pozitif bir enerji veriyor ama maddi olarak biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırımİnşallah canım çok sağol :) Senin görüşmen nasıl geçti?
Canlarım. Sonucum geldi bhcg 491 çıktı. Ama doktor karından ultrasonda kese göremedi bu gün. İki gün sonra değer ikiye katlanmış olur umarım. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Tedavimin tüm aşamalarında isteyen herkese ver diye dua ettim hep. Gebeliğim devam ederse yine hepimiz için dua edeceğim sonuna kadar. Aklınıza takılan ne varsa sorun lütfen dilimin döndüğünce hepsini cevaplarım. Bir gün hepimizin anne olmasını diliyorum.
Hayırli olsun canım Allah tamamına erdirsin insCanlarım. Sonucum geldi bhcg 491 çıktı. Ama doktor karından ultrasonda kese göremedi bu gün. İki gün sonra değer ikiye katlanmış olur umarım. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum. Tedavimin tüm aşamalarında isteyen herkese ver diye dua ettim hep. Gebeliğim devam ederse yine hepimiz için dua edeceğim sonuna kadar. Aklınıza takılan ne varsa sorun lütfen dilimin döndüğünce hepsini cevaplarım. Bir gün hepimizin anne olmasını diliyorum.
Canim geçmiş olsun önce tedavini ol mutlaka meme için..Sonra bebis için tedavine başla bende menopoza girmiştim dört yıl mücadele verdim dördüncü tüp bebekte kavuştum oglusuma Allahim ol desin yeterki banada doktor senin çocuğun olmaz demisti sakin umutsuz olma..Persembe dr gittim ve bana menapoz girdiğimi yumurtalarımın yaşlandığını söyledi paranizida zamaninizida boşa harcamayın dedi adet olmam için hormonnhapi verecekti meme ultrason istedi oda sorunlu çıktı tabiiki önce sağlığım ama o kadar uzgunum ki 2 gün us üste bunlarida yaşadım amh 001 çıktı
Sende beş yumurta oluyormuş sayıda guzel bende aylarca yumurta görülmüyordu buna ramen önce Allahın izni sonra Erbil yağmur beyin vesilesiyle oğlusuma kavuştum darısı başına olsun inş..Canim o kadar ağır şeyler yasadim ki bundan 4 ay önce 5 6 tane buyumeyen yumurtam vardı si.di böyle bişey duydum şok oldum ben düzenli adet olurdum hep evlenince arada bozuldu sonra hemen tüp bebek dr lari durmadan ilaç verdi adet günlerim sasirttilar acaba adet olup gitsem dahaki iyi olurduki kafam karışık bide gogsum de bişiler cikti
Canim ya memede sorun çıkmadı çok. Şükür özel hastanenin halt yemesi peki sen menepoza girdin diye hap vermis miydi dr bana sadece kanamam olsun diye sentetik hormon verecek almakta istemiyorum benim yaşım 38 birde sen kac yaşındaasin bana umut oldunCanim geçmiş olsun önce tedavini ol mutlaka meme için..Sonra bebis için tedavine başla bende menopoza girmiştim dört yıl mücadele verdim dördüncü tüp bebekte kavuştum oglusuma Allahim ol desin yeterki banada doktor senin çocuğun olmaz demisti sakin umutsuz olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?