Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bahçeci fulyada telefon görüşmemde bana kübra hanımı önerdiler gittim görüşmeye bende azalmış over rezervi var. Dr. konusunda emin olamadım. Hangi dr. bu konuda daha iyi bir önerisi olan varmı

Ben kubra hanimla telde konsumustum cok fazla olunlu elektirik alamayinca erbil beye karar verdim

Ben araştırma yapınca Erbil bey ve Güvenç bey arasında kararsız kalmıştım ama içimden bir ses Güvenç beyi söyledi ve onla devam ediyorum tedavime doktorlar genelde çok iyi ama önemli olan senin doktorla iletişimin doktorun sana yakıngelmesi

Merhaba bahçecinin bütün doktorları iyidir.benim doktorum güvenç bey çok memnunım. Hayırlı olsun şimdiden

Kızlar merhaba. Biz de yarın transfer için hasırlıklara başlıyoruz. Dondurulmuş embriyolarımız sağlıklı çözülürse transfer olacak. İlki tutmamıştı bu da tutmazsa diye korkuyorum şimdiden 3.den sonra şans azalıyormuş ye okuduö bir yerde geçen gün

Bende sayfalarda en çok güvenç bey ve erbil beyi okuyorum hastalar gayet memnun bende kararsız kaldım

Hayırlı olsun inşallah negatif şeyler düşünme güzel olacak bence :)benimde yarın transferim olacak inşallah

Hayırlı olsun inşallah negatif şeyler düşünme güzel olacak bence :)benimde yarın transferim olacak inşallah
Ayy allah yardımcın olsun. Sabırlı bekleyiş başlıyor o zaman senin için kaçıncı deneme senin?inşallah pozitifi görürsün :)

Cok guzel. Ilk denemede yuzunuz gulsun insallah. Burda ilk denemede hamile kalan cok oldu canim. Aa bu arada bir sey sorucam. Ilaclari kullanmaya basladiktAn sonra kacinci gun transferin oluyor.unuttum ben bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…