- 14 Aralık 2016
- 66
- 21
- 8
- 36
Oncelikle hayirli olsun. Yani ilaclardan kaynaklanabiliyor ama soylediginiz kadar siddetliyse doktorunuzu aramanizi oneririm. Yani yatmayi gerektirecek bir agri yasamamistim ben. Sadece regl agrisi gibi olmustu.Merhaba kızlar benimde transferim oldu geçen hafta cuma günü şimdi beklemedeyim ama dün geceden beri felaket bir bel ve bacak ağrım var ne yatabiliyorum ne yürüyebilirim böyle batmalarda var korkmayada başladım iyice moralim bozuldu artık. Böyle olan oldumu hiç
Oncelikle hayirli olsun. Yani ilaclardan kaynaklanabiliyor ama soylediginiz kadar siddetliyse doktorunuzu aramanizi oneririm. Yani yatmayi gerektirecek bir agri yasamamistim ben. Sadece regl agrisi gibi olmustu.[/QUOTE
Aradım konuştum ilaçların etkisi normal dediler ama inşallah öyledir bir sıkıntı yokturOncelikle hayirli olsun. Yani ilaclardan kaynaklanabiliyor ama soylediginiz kadar siddetliyse doktorunuzu aramanizi oneririm. Yani yatmayi gerektirecek bir agri yasamamistim ben. Sadece regl agrisi gibi olmustu.
Cok guzel. Ilk denemede yuzunuz gulsun insallah. Burda ilk denemede hamile kalan cok oldu canim. Aa bu arada bir sey sorucam. Ilaclari kullanmaya basladiktAn sonra kacinci gun transferin oluyor.unuttum ben bunlari
Evet bir şans vereyim diyorum Kübra Hn.la eğer olmazsa dediğin gibi yapacağım.Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.
Yok igneleei degil canim. Benim gecen sene estrofemi kullanmaya basladiktan sonra 21. Gun transfer olmustu ama bana cok gelmisti de ondan sordum. Bugun de doktor 13-14 gun sonra dediİnşallah canım ben adetin ikinci günü başladım yaklaşık adetten 15 gün sonra transfer oldu ama ilk iğneleri diyorsan onlar Ocak'ta kullandım
KHayırlı olsun inşallah negatif şeyler düşünme güzel olacak bence :)benimde yarın transferim olacak inşallah
Kızlar öncelikle transferleriniz hayırlı olsun hiç stres yapmayın ve normal hamile kalmışsınız gibi düşünün kendinizi yormadan fazlada düşünmeden tadını çıkarın minikleriniz hisseder bahçeci gerçekten güzel bir klinik Dr takılmayın benim Dr da müstecep beydi rabbi me bol bol dua edin geçen sene bu aylarda bende tedavideydim ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım ve 4 aylık olduk.inşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız dualarım sizinle.sormak istediğiniz olursa her zaman sorabilirsinizHayırlı olsun inşallah negatif şeyler düşünme güzel olacak bence :)benimde yarın transferim olacak inşallah
C cigdemmm31 evet canim seni haturliyorum gecen seneden. Ohhh me guzel. Cok sevindim senin adinaK
Kızlar öncelikle transferleriniz hayırlı olsun hiç stres yapmayın ve normal hamile kalmışsınız gibi düşünün kendinizi yormadan fazlada düşünmeden tadını çıkarın minikleriniz hisseder bahçeci gerçekten güzel bir klinik Dr takılmayın benim Dr da müstecep beydi rabbi me bol bol dua edin geçen sene bu aylarda bende tedavideydim ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım ve 4 aylık olduk.inşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız dualarım sizinle.sormak istediğiniz olursa her zaman sorabilirsiniz
Ben daha önce g.antepte denemiştim ve boş kese çıkmıştı tavsiye üzerine bahçeciyi gittim Dr müstecep beydi ve şükürler olsun ki doğru merkezi seçmişim.öncelikle rahat olun ve Dr güvenin cnm.allah nasip ettikten sonra oluyor biraz tedavi sürecinden bahsedeyim sizlere ben mersinde geliş gidiş yaparak tedavi oldum 14 yumurtadan sadece iki embiryom 5 güne geldi ve sadece birini genetigine bakı ldı yinede iki transfer yapıldı transfer sonrası 3 saat merkezde dinlendim ve İstanbul trafiğinde binmediğim taşıt kalmadı birde ayakta tıkıs tıkış birgün istirahat ettikten sonra uçakla yolculuk yapıp evime geldim evdede hiç yatmadım ufak tefek işlerimi yaptım düşünmedim beslenmeme dikkat ettim pozitif gördüm çok şükür hemde ikizdi miniklerim kalp atışlarını gördük ama 8 haftada birinin kalp atışı durmuştu ama bir kuzum beni bırakmadı.oda allahın bir mucizesi diyorum .kontrollerime bulunduğum şehirde devam ettim ama her kontrolden sonra müstecep beye bilgi verdim buradan Dr.umun verdiği ilaçlardan tutun usg kontrolünde bebeğin gelişimine kadar her konuda bilgi verdim onun söyledikleri ilaçları kullandım enfeksiyon için olsun vitamin için olsun .her zaman kolaylıkla ulaştım.g gerçekten çok emek harcadığımz için kıymetli bebekler oluyor bizimkiler buradaki Dr çok iyiydi hamileliğin son aylarında tansiyon şeker sorunları yaşadım 37+4 te oğlumu kucağıma aldım yani demem o ki rabbim nasip ettikten sonra oluyor şimdi oğlum kucağımda ve 4 ayımıza girdik allahım isteyen herkese nasip etsin.sizlerinde güzel hbr lerinizi alırız inşallah dualarımız sizinleC cigdemmm31 evet canim seni haturliyorum gecen seneden. Ohhh me guzel. Cok sevindim senin adinatebrik ederim. Darisi basimiza insallah. Senin ilk denemede mi tutmustu ?arada boyle anne olanlarin yazmasi moral veriyor insana.
Cok guzel anlatmissin. Yasadim resmen. Peki mustecep beye cebinden mi ulastin hep. Diger doktorlar da ayni sekilde ilgileniyor mu acaba bilemiyorum. Yani gebelik surecinde. Umarim ben de ayni sonucu alirim bu defaBen daha önce g.antepte denemiştim ve boş kese çıkmıştı tavsiye üzerine bahçeciyi gittim Dr müstecep beydi ve şükürler olsun ki doğru merkezi seçmişim.öncelikle rahat olun ve Dr güvenin cnm.allah nasip ettikten sonra oluyor biraz tedavi sürecinden bahsedeyim sizlere ben mersinde geliş gidiş yaparak tedavi oldum 14 yumurtadan sadece iki embiryom 5 güne geldi ve sadece birini genetigine bakı ldı yinede iki transfer yapıldı transfer sonrası 3 saat merkezde dinlendim ve İstanbul trafiğinde binmediğim taşıt kalmadı birde ayakta tıkıs tıkış birgün istirahat ettikten sonra uçakla yolculuk yapıp evime geldim evdede hiç yatmadım ufak tefek işlerimi yaptım düşünmedim beslenmeme dikkat ettim pozitif gördüm çok şükür hemde ikizdi miniklerim kalp atışlarını gördük ama 8 haftada birinin kalp atışı durmuştu ama bir kuzum beni bırakmadı.oda allahın bir mucizesi diyorum .kontrollerime bulunduğum şehirde devam ettim ama her kontrolden sonra müstecep beye bilgi verdim buradan Dr.umun verdiği ilaçlardan tutun usg kontrolünde bebeğin gelişimine kadar her konuda bilgi verdim onun söyledikleri ilaçları kullandım enfeksiyon için olsun vitamin için olsun .her zaman kolaylıkla ulaştım.g gerçekten çok emek harcadığımz için kıymetli bebekler oluyor bizimkiler buradaki Dr çok iyiydi hamileliğin son aylarında tansiyon şeker sorunları yaşadım 37+4 te oğlumu kucağıma aldım yani demem o ki rabbim nasip ettikten sonra oluyor şimdi oğlum kucağımda ve 4 ayımıza girdik allahım isteyen herkese nasip etsin.sizlerinde güzel hbr lerinizi alırız inşallah dualarımız sizinle
sağol cnm yaşadıklarını paylaştığın için, transfer edilen embriyonun kalitesi neydi acaba?Ben daha önce g.antepte denemiştim ve boş kese çıkmıştı tavsiye üzerine bahçeciyi gittim Dr müstecep beydi ve şükürler olsun ki doğru merkezi seçmişim.öncelikle rahat olun ve Dr güvenin cnm.allah nasip ettikten sonra oluyor biraz tedavi sürecinden bahsedeyim sizlere ben mersinde geliş gidiş yaparak tedavi oldum 14 yumurtadan sadece iki embiryom 5 güne geldi ve sadece birini genetigine bakı ldı yinede iki transfer yapıldı transfer sonrası 3 saat merkezde dinlendim ve İstanbul trafiğinde binmediğim taşıt kalmadı birde ayakta tıkıs tıkış birgün istirahat ettikten sonra uçakla yolculuk yapıp evime geldim evdede hiç yatmadım ufak tefek işlerimi yaptım düşünmedim beslenmeme dikkat ettim pozitif gördüm çok şükür hemde ikizdi miniklerim kalp atışlarını gördük ama 8 haftada birinin kalp atışı durmuştu ama bir kuzum beni bırakmadı.oda allahın bir mucizesi diyorum .kontrollerime bulunduğum şehirde devam ettim ama her kontrolden sonra müstecep beye bilgi verdim buradan Dr.umun verdiği ilaçlardan tutun usg kontrolünde bebeğin gelişimine kadar her konuda bilgi verdim onun söyledikleri ilaçları kullandım enfeksiyon için olsun vitamin için olsun .her zaman kolaylıkla ulaştım.g gerçekten çok emek harcadığımz için kıymetli bebekler oluyor bizimkiler buradaki Dr çok iyiydi hamileliğin son aylarında tansiyon şeker sorunları yaşadım 37+4 te oğlumu kucağıma aldım yani demem o ki rabbim nasip ettikten sonra oluyor şimdi oğlum kucağımda ve 4 ayımıza girdik allahım isteyen herkese nasip etsin.sizlerinde güzel hbr lerinizi alırız inşallah dualarımız sizinle
Ben daha önce g.antepte denemiştim ve boş kese çıkmıştı tavsiye üzerine bahçeciyi gittim Dr müstecep beydi ve şükürler olsun ki doğru merkezi seçmişim.öncelikle rahat olun ve Dr güvenin cnm.allah nasip ettikten sonra oluyor biraz tedavi sürecinden bahsedeyim sizlere ben mersinde geliş gidiş yaparak tedavi oldum 14 yumurtadan sadece iki embiryom 5 güne geldi ve sadece birini genetigine bakı ldı yinede iki transfer yapıldı transfer sonrası 3 saat merkezde dinlendim ve İstanbul trafiğinde binmediğim taşıt kalmadı birde ayakta tıkıs tıkış birgün istirahat ettikten sonra uçakla yolculuk yapıp evime geldim evdede hiç yatmadım ufak tefek işlerimi yaptım düşünmedim beslenmeme dikkat ettim pozitif gördüm çok şükür hemde ikizdi miniklerim kalp atışlarını gördük ama 8 haftada birinin kalp atışı durmuştu ama bir kuzum beni bırakmadı.oda allahın bir mucizesi diyorum .kontrollerime bulunduğum şehirde devam ettim ama her kontrolden sonra müstecep beye bilgi verdim buradan Dr.umun verdiği ilaçlardan tutun usg kontrolünde bebeğin gelişimine kadar her konuda bilgi verdim onun söyledikleri ilaçları kullandım enfeksiyon için olsun vitamin için olsun .her zaman kolaylıkla ulaştım.g gerçekten çok emek harcadığımz için kıymetli bebekler oluyor bizimkiler buradaki Dr çok iyiydi hamileliğin son aylarında tansiyon şeker sorunları yaşadım 37+4 te oğlumu kucağıma aldım yani demem o ki rabbim nasip ettikten sonra oluyor şimdi oğlum kucağımda ve 4 ayımıza girdik allahım isteyen herkese nasip etsin.sizlerinde güzel hbr lerinizi alırız inşallah dualarımız sizinle
Merhaba, bizim de transfer edilecek embriyomuz genetik teste gitti ve sağlıksız geldi down sendromlu çıktıMerhaba Çiğdem31 .bende senin gibi 16 yumurtadan 2 tanesi 5. Güne geldi.şuan da büyük bir heyecanla genetik sonucunu bekliyorum. Ve de çok korkuyorum .yaşadıkların biraz olsun umut oldu.daha öncekin de sadece bir tane 5. Güne gitti ve sağlıklı gelmedi test sonucu.yaşadıklarımız çok zor şeyler. Allah isteyen herkese evlat versin inş.
Beklemek zor sonuç.inş yüzümüz gülerMerhaba, bizim de transfer edilecek embriyomuz genetik teste gitti ve sağlıksız geldi down sendromlu çıktıinşallah bu seferki sonucunuz iyi gelir bize de umut olur
inş iyi gelir.Beklemek zor gerçekten.Merhaba, bizim de transfer edilecek embriyomuz genetik teste gitti ve sağlıksız geldi down sendromlu çıktıinşallah bu seferki sonucunuz iyi gelir bize de umut olur
Evet canım haklısın çok zor gerçekten.. sonucu güzel gelsin önemli olan o. Nezaman belli olacak sonuç?Beklemek zor sonuç.inş yüzümüz güler
inş iyi gelir.Beklemek zor gerçekten.
Evet canım haklısın çok zor gerçekten.. sonucu güzel gelsin önemli olan o. Nezaman belli olacak sonuç?[/QUOTda 5. Güne gitti.
yaklaşık 15 gün sonuca.sizin sorunuz nedir?ben de yumurta kalitesizliği var.4 kez denemem oldu.en iyi sonucu Dr Erbil bey sayesin de bura da aldık.benim 5. Güne hiç giden olmuyordu. 3. Güne 20 yumurtadan 2 tane kalıyordu.hayırlısı artık.Evet canım haklısın çok zor gerçekten.. sonucu güzel gelsin önemli olan o. Nezaman belli olacak sonuç?
Bizim sorunumuz sperm kaynaklı. Sayı olarak çok çok düşük ve yüksek DNA hasarı var. İlk denememizde gebelik oluştu ama kalp atışı durdu dondurulmuş embriyomuz vardı 1 tane onu genetik teste gönderdik sonuç sağlıksız çıktı yeni denememiz başka bir merkezde oldu ve işlem transfere gitmeden sonlandı. Embriyolarımızın hepsi öldü. Çok zor süreçler çok yıpratıyor insanıyaklaşık 15 gün sonuca.sizin sorunuz nedir?ben de yumurta kalitesizliği var.4 kez denemem oldu.en iyi sonucu Dr Erbil bey sayesin de bura da aldık.benim 5. Güne hiç giden olmuyordu. 3. Güne 20 yumurtadan 2 tane kalıyordu.hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?