- 9 Aralık 2016
- 26
- 10
- 38
- 44
İnsanı hem maddi ve hem de manevi Olarak çok yıpratıyor.ama her tedavi de yine umutla başlıyorsunuz mecburen.eğer nasipte olacak inş.benim bir kez kimyasal gebelik oldu.Bizim sorunumuz sperm kaynaklı. Sayı olarak çok çok düşük ve yüksek DNA hasarı var. İlk denememizde gebelik oluştu ama kalp atışı durdu dondurulmuş embriyomuz vardı 1 tane onu genetik teste gönderdik sonuç sağlıksız çıktı yeni denememiz başka bir merkezde oldu ve işlem transfere gitmeden sonlandı. Embriyolarımızın hepsi öldü. Çok zor süreçler çok yıpratıyor insanı
Evet malesef öyle çok zor.. her tedavi yeni bir umut oluyor insana..Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..sizin kaçıncı denemenizdi? Doktorunuz kimdi?İnsanı hem maddi ve hem de manevi Olarak çok yıpratıyor.ama her tedavi de yine umutla başlıyorsunuz mecburen.eğer nasipte olacak inş.benim bir kez kimyasal gebelik oldu.
Evet cep tlf ulaştım müsait olmadığında cvp vermediğinde bile en fazla bikac saat içinde dönüş yaptı.yada watsaptan yazıyordum tahlil sonuçları usg fotosunu gönderiyordum gerekli açıklamayı yapıyordu gerçekten mükemmeldi hem tedavi hemde hamilelik sürecinde uzakta olmama rağmen hep benimleydi.Cok guzel anlatmissin. Yasadim resmen. Peki mustecep beye cebinden mi ulastin hep. Diger doktorlar da ayni sekilde ilgileniyor mu acaba bilemiyorum. Yani gebelik surecinde. Umarim ben de ayni sonucu alirim bu defa
Benim başka merkezler de 4 denemem oldu.burada ise transfer aşamasına daha hiç gelemedik.genetik test sonucu iyi gelmemişti.dr Erbil bey.Evet malesef öyle çok zor.. her tedavi yeni bir umut oluyor insana..Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..sizin kaçıncı denemenizdi? Doktorunuz kimdi?
Bizim sorunumuz sperm kaynaklı. Sayı olarak çok çok düşük ve yüksek DNA hasarı var. İlk denememizde gebelik oluştu ama kalp atışı durdu dondurulmuş embriyomuz vardı 1 tane onu genetik teste gönderdik sonuç sağlıksız çıktı yeni denememiz başka bir merkezde oldu ve işlem transfere gitmeden sonlandı. Embriyolarımızın hepsi öldü. Çok zor süreçler çok yıpratıyor insanı
Cnm herkes farklı şeyler yaşıyor benimde sol bacağıma kalcamda dahil olmak üzere öyle bir ağrı girerdiki anlatamam özellikle eklemlerim ayrılacak gibi ağrırdı kasık ağrılarında olurdu.kolay değil o kadar hormon alıyoruz vücut dengemizde bozuluyor takılma sadece minigini düşün seninle olduğunu hisset cnm bütün ağrılar geçecek güzel hbr le inşallahOncelikle hayirli olsun. Yani ilaclardan kaynaklanabiliyor ama soylediginiz kadar siddetliyse doktorunuzu aramanizi oneririm. Yani yatmayi gerektirecek bir agri yasamamistim ben. Sadece regl agrisi gibi olmustu.
Çok üzüldüm canımDurumlarimiz ayni gibi bizdede dna hasari cikti.%66 tedavi olduk. % 17 lere dustu.yeni deneme yaptik 5.gune ulasan 3 embriyodan 1 tanesi saglikli geldi.ondada kimyasal gebelik gecirdim.napicaz bilmiyorum
Çok üzüldüm canımpeki bu kimyasal gebelik için ne dedi doktor? Eşinize ilaç tedavisi mi uygulandı?
Cnm o konuda bisey demedi iki defa boş kese olmuştu başka merkezde bahcecide sadece 1 embiryomun genetigine bakıldı diğer ininde gelişimi güzel diye doldurulmuştu ikisi de transfer edildi oğluşum hangisi bilemiyorum şimdi muhtemelen genetigine bakılan diye tahmin ediyoruzsağol cnm yaşadıklarını paylaştığın için, transfer edilen embriyonun kalitesi neydi acaba?
Canım bilemiyorum ama sanmıyorum farklı olacağını laboratuvarın.. insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Biz de şuan beklemedeyiz. Erbil bey ile Yeni tedavi için görüşmeye gittik çok pozitif bir doktor biz memnun çıktık görüşmeden ama Yeni bir tedaviye maddi ve manevi olarak hazır olmak çok zor. Özellikle maddi olarak çok sarsıyor..biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz bekliyoruz öyle. Ama ben bu bekleme sürecinde de huzursuz oluyorum zamanla eşimin değerleri kötüleşirse daha da zorlaşırsa durumumuz diye endişeleniyorumBen selen hanimin hastasiyim umuttan.oda sasirdi cghli embriyo nasil bu sonucu verir diye.era testi yapalim diyor.bundan onceki tedavidede kaliteli embriyo dediler.oda tutmadi.ama emin degilim.era danda.era testininde basarisi kanitlanmis degil diyorlar.erbil beyi dusunuyorum.arastiriyorum.selen hanimla 2 kez basarisiz tedavi var.aceba fulya ile umut arasinda labaratuvar farki varmi?suan napicam bilemiyorum
İnşallah rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin kısmette varsa Bir tane bile oluyor cnm inşallah güzel sonuç alırsın.bende geçen sene bugünlerde sonuç bekliyordum çok şükür iyi gelmisti.oğlusum 3 martta transfer edildi doğum günümde en güzel hediyemdi.umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin cnm hayatta herşey bizim için rabbim herseyin hayırlısı nı nasip etsinMerhaba Çiğdem31 .bende senin gibi 16 yumurtadan 2 tanesi 5. Güne geldi.şuan da büyük bir heyecanla genetik sonucunu bekliyorum. Ve de çok korkuyorum .yaşadıkların biraz olsun umut oldu.daha öncekin de sadece bir tane 5. Güne gitti ve sağlıklı gelmedi test sonucu.yaşadıklarımız çok zor şeyler. Allah isteyen herkese evlat versin inş.
İnş herşeyin hayırlısı.sizin sorununuz neydi?İnşallah rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin kısmette varsa Bir tane bile oluyor cnm inşallah güzel sonuç alırsın.bende geçen sene bugünlerde sonuç bekliyordum çok şükür iyi gelmisti.oğlusum 3 martta transfer edildi doğum günümde en güzel hediyemdi.umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin cnm hayatta herşey bizim için rabbim herseyin hayırlısı nı nasip etsin
Canım bilemiyorum ama sanmıyorum farklı olacağını laboratuvarın.. insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Biz de şuan beklemedeyiz. Erbil bey ile Yeni tedavi için görüşmeye gittik çok pozitif bir doktor biz memnun çıktık görüşmeden ama Yeni bir tedaviye maddi ve manevi olarak hazır olmak çok zor. Özellikle maddi olarak çok sarsıyor..biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz bekliyoruz öyle. Ama ben bu bekleme sürecinde de huzursuz oluyorum zamanla eşimin değerleri kötüleşirse daha da zorlaşırsa durumumuz diye endişeleniyorumsiz Yeni tedaviye başlamayı düşünüyor musunuz peki? Sadece doktor konusunda mı kararsızlık yaşıyorsunuz?
İnş herşeyin hayırlısı.sizin sorununuz neydi?
Yok igneleei degil canim. Benim gecen sene estrofemi kullanmaya basladiktan sonra 21. Gun transfer olmustu ama bana cok gelmisti de ondan sordum. Bugun de doktor 13-14 gun sonra dedi
K
Kızlar öncelikle transferleriniz hayırlı olsun hiç stres yapmayın ve normal hamile kalmışsınız gibi düşünün kendinizi yormadan fazlada düşünmeden tadını çıkarın minikleriniz hisseder bahçeci gerçekten güzel bir klinik Dr takılmayın benim Dr da müstecep beydi rabbi me bol bol dua edin geçen sene bu aylarda bende tedavideydim ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım ve 4 aylık olduk.inşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız dualarım sizinle.sormak istediğiniz olursa her zaman sorabilirsiniz
Canım bizim bahçecide 3 tane embriyomuz oluşmuştu 2 tanesi 5. Güne gitti birini transfer ettiler gebelik oldu fakat kalp atışı durdu. Daha sonra genetik bozukluk olabilir dediler eşimle bana genetik testler yapıldı. Eşimde DNA hasarı olduğu ozaman ortaya çıktı o yüzden dondurulmuş embriyomuz genetik teste gitti o da sağlıksız çıktı. Daha sonra başka bir hastaneye gittik yeni tedavi için orada 6 embriyomuz oldu ama orada 3. Güne 3 tane kaldı hepsini dondurup Rahmi dinlendirelim dediler 1 ay sonra beni transfer içim hazırladılar tüm iğneler ilaçlar kullandım. Transfer için embriyoları çözdürdüklerinde hepsi öldü diye aradılar transfer iptal oldu. Spermden kaynaklı böyle oldu diye açıklama yaptılar. Çok üzüldük.. 3 kez yıkım yaşadık kısacasıDaha olumsuzu yeni aldik.3 ayi bulur baslamamiz muhtemelen.umutta rapor gecerli. 1 tane daha rapor hakkim var.ama burda raporsuz yaptirayim diyorum.sanki bura bana daha iyimis gibi geliyor hep.erbil beyde detayli bakiyor gibi hastanin durumuna.direk adetin 3.gunu gel basla oluyodu.ben erbil beyle tlfda konustum.benim tarzim oyle dgl dedi.banada cok pozitif geldi.peki size spermler icin bise onerdimi.5.gune kactane embriyonuz gidiyor?
Aaa çok kısa ama. Yani sadece 4 gün mü esttofem kullandın çok şaşırdım şu anBenim 06 şubatta kullanmaya başladım estorfemi 10 şubatta transferim oldu canım herkeste hep farklı galiba ilaç kullanımları
Canım eşinde dna hasarı kaç çıktı ve nerde yaptırdınız bu testi?Canım bizim bahçecide 3 tane embriyomuz oluşmuştu 2 tanesi 5. Güne gitti birini transfer ettiler gebelik oldu fakat kalp atışı durdu. Daha sonra genetik bozukluk olabilir dediler eşimle bana genetik testler yapıldı. Eşimde DNA hasarı olduğu ozaman ortaya çıktı o yüzden dondurulmuş embriyomuz genetik teste gitti o da sağlıksız çıktı. Daha sonra başka bir hastaneye gittik yeni tedavi için orada 6 embriyomuz oldu ama orada 3. Güne 3 tane kaldı hepsini dondurup Rahmi dinlendirelim dediler 1 ay sonra beni transfer içim hazırladılar tüm iğneler ilaçlar kullandım. Transfer için embriyoları çözdürdüklerinde hepsi öldü diye aradılar transfer iptal oldu. Spermden kaynaklı böyle oldu diye açıklama yaptılar. Çok üzüldük.. 3 kez yıkım yaşadık kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?