Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Peki bahcecide yaptirdiginizda ilk doktorun yine erbil beymiydi? Benimde ilk tedavide embriyolarin hepsi 3.gune kadar gidebildi.bahcecide enazindan 5 gun blast embriyolar olusuyor.bizim en iyi labaratuvari secmemiz lazim.diger yerlerde embriyolar gidemiyor 5.gune.zaten sperm sikintili.suan erbil bey ne onerdi peki? Spermler icin ne yapulabilir dedi.ben biara tansel beyle konusmustum bu dna hasarini.oda spermi testisten almayi onermisti

Kızlar merhaba bugün 9. Günüm idrarda yaptım bişey çıkmadı karnım belim çok ağrıyor hastalanıcam herhalde sürekli lavaboya gidiyorum hastalandım zannedip çok korkuyorum

Kızlar merhaba bugün 9. Günüm idrarda yaptım bişey çıkmadı karnım belim çok ağrıyor hastalanıcam herhalde sürekli lavaboya gidiyorum hastalandım zannedip çok korkuyorum
İdrarda çıkmayabilir 9.günde ancak kanda belli olur. Hemen moralini bozma. Keşke yapmasaydın. O ağrılar ilaçlardan kaynaklı. Zaten ilaçları kullandıgın müddetçe regl olma ihtimalin yok. Tutmasa bile ilaçları bıraktıntan çok sonra regl oluyorsun. 12.gün kanda baktır bence. Bu aradaa pozitif düşün mutlaka.

İnşallah saol cnm en çok morale ihtiyacımız olan zaman bazıları 8. Gün yapıp çok silikte olsa çıkıyor diyorlardı bende ondan yaptım inş vardır tutunmuştur bebeğim

İnşallah saol cnm en çok morale ihtiyacımız olan zaman bazıları 8. Gün yapıp çok silikte olsa çıkıyor diyorlardı bende ondan yaptım inş vardır tutunmuştur bebeğim
Evet çıkanlat olabiliyor ama senin değerin yüksek olmayabilit belki o yüzden çıkmamıştır. Kaçıncı gün embriyosu ve blast mı?

Canım inşallah dediğin gibidir çok umutluydum ama 2. Gündür karnım çok ağrıyor diye çok korkuyorum
Biraz kaderci olmak gerekiyormuş ben onu anladım canım. Tuttuysa tuttu olmadıysa da olmadı. Sen güzel düşün olmazsa da kısmet değilmiş demek ki olduysa bebişin kötü etkilenmesin . Ama inanki ağrılarla hiç alakası yok.

Doğru diyorsun herşey kader kısmet aslında Saol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın bi nevze

Canım ben de regl olacağımı sanmıştım sakın böyle düşünme. 10. Gün erken gebelik testi yapmıştım. Çoook silik bi çizgi çıkmıştı erken gebelik testi olmasına rağmen. Yani 9. Gün yapsaydım çıkmazdı kesin. Biraz sabır

Çok saol cnm biraz rahatladım sayenizde hayırlı haberi alırız inş

İlk doktorum Mustafa bahçeciydi canım. Erbil bey ile yeni tedavi için görüştük. Erbil bey tansel beye yönlendirdi. Ortak karar olarak 3 ay ilaç tedavisi daha sonra da testisten almayı uygun gördüler

İlk doktorum Mustafa bahçeciydi canım. Erbil bey ile yeni tedavi için görüştük. Erbil bey tansel beye yönlendirdi. Ortak karar olarak 3 ay ilaç tedavisi daha sonra da testisten almayı uygun gördüler

Buyuk ihtimal bizede testislerden almayi onericekler.ama biz kaan aydosta tedavi gorduk dna hasari icin.oda hasari tedavi etti.%17 ye dustu.sonuc yine degismedi. Yine ilk tedavideki gibi 3 embriyo olustu.Testisten almayi onermem.sonucta olgunlasmamis sperm demisti kaan aydos.benim umuttaki doktorum selen hanimda iyi blastlar olusuyorsa.tansel testisten almiyor demisti.nedusunecegimi sasirdim valla.

Durumlarimiz ayni gibi bizdede dna hasari cikti.%66 tedavi olduk. % 17 lere dustu.yeni deneme yaptik 5.gune ulasan 3 embriyodan 1 tanesi saglikli geldi.ondada kimyasal gebelik gecirdim.napicaz bilmiyorum
Merhaba bizim de 3 defa cgh hatta sonuncusu yeni nesil genetik dizileme testinden geçen yüzde 80 başarı olur denen embriyoların transferinde pozitif sonuç oluyor fakat sonuçta düşük kimyasal gebelik oluyor. Ancak bahsettiğiniz dna Sperm testini hiç yapmadık acaba bizde de sorun olabilir mi diye? Eşimin 50 milyon sayı yüzde 50-85 arası da hareket var. Sorun yok deniliyor ama bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…