- 11 Ocak 2017
- 61
- 25
- 8
- 38
Canım nasılsın? Test günün nezamandı? Herhangi bir gelişme var mı?Kızlar merhaba bugün 9. Günüm idrarda yaptım bişey çıkmadı karnım belim çok ağrıyor hastalanıcam herhalde sürekli lavaboya gidiyorum hastalandım zannedip çok korkuyorum
Çiğdem Benimde tedavimde boş kese çıktı dr. sana nasıl bir tedavi uyguladı.Ben daha önce g.antepte denemiştim ve boş kese çıkmıştı tavsiye üzerine bahçeciyi gittim Dr müstecep beydi ve şükürler olsun ki doğru merkezi seçmişim.öncelikle rahat olun ve Dr güvenin cnm.allah nasip ettikten sonra oluyor biraz tedavi sürecinden bahsedeyim sizlere ben mersinde geliş gidiş yaparak tedavi oldum 14 yumurtadan sadece iki embiryom 5 güne geldi ve sadece birini genetigine bakı ldı yinede iki transfer yapıldı transfer sonrası 3 saat merkezde dinlendim ve İstanbul trafiğinde binmediğim taşıt kalmadı birde ayakta tıkıs tıkış birgün istirahat ettikten sonra uçakla yolculuk yapıp evime geldim evdede hiç yatmadım ufak tefek işlerimi yaptım düşünmedim beslenmeme dikkat ettim pozitif gördüm çok şükür hemde ikizdi miniklerim kalp atışlarını gördük ama 8 haftada birinin kalp atışı durmuştu ama bir kuzum beni bırakmadı.oda allahın bir mucizesi diyorum .kontrollerime bulunduğum şehirde devam ettim ama her kontrolden sonra müstecep beye bilgi verdim buradan Dr.umun verdiği ilaçlardan tutun usg kontrolünde bebeğin gelişimine kadar her konuda bilgi verdim onun söyledikleri ilaçları kullandım enfeksiyon için olsun vitamin için olsun .her zaman kolaylıkla ulaştım.g gerçekten çok emek harcadığımz için kıymetli bebekler oluyor bizimkiler buradaki Dr çok iyiydi hamileliğin son aylarında tansiyon şeker sorunları yaşadım 37+4 te oğlumu kucağıma aldım yani demem o ki rabbim nasip ettikten sonra oluyor şimdi oğlum kucağımda ve 4 ayımıza girdik allahım isteyen herkese nasip etsin.sizlerinde güzel hbr lerinizi alırız inşallah dualarımız sizinle
Canım noldu test yaptın mı? Merak ediyoruzİnşallah cnm güzel haberi vermek nasip olur
Nasıl oldu canım senin? Genetik tarama yapılmış mıydı embriyoya?Çiğdem Benimde tedavimde boş kese çıktı dr. sana nasıl bir tedavi uyguladı.
1 Yumurta toplandı onunda boş çıktığını söylediler diğer aşamalara gelemedik. 16 gün iğne kullanmıştım yüksek doz.Nasıl oldu canım senin? Genetik tarama yapılmış mıydı embriyoya?
Anladım canım hiç moralini bozma bizler için moral çok önemli biliyorsun. Malesef hepimiz çok zor dönemlerden geçiyoruz.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. doktorun kimdi? Bundan sonraki süreçte ne öneriyor?1 Yumurta toplandı onunda boş çıktığını söylediler diğer aşamalara gelemedik. 16 gün iğne kullanmıştım yüksek doz.
Cnm embiryomun genetigine bakıldı onun dışında farklı bir tedavi görmedim .boş kese zaten kalitesiz yumurta yada spermden oluyor cnm senin nedenmiş kaçıncı denemenÇiğdem Benimde tedavimde boş kese çıktı dr. sana nasıl bir tedavi uyguladı.
Sizin yaş kaçtı? Ve sıkıntınız neydi?1 Yumurta toplandı onunda boş çıktığını söylediler diğer aşamalara gelemedik. 16 gün iğne kullanmıştım yüksek doz.
Dr. %90 böyle olabilir deneyebilirsin hayal kırıklığı yaşamayacaksan 1000 de 1 kendiliğinden olabilir dedi ve yurtdışından yumurta veya evlat alabilirsin dedi. Bende bahçecide karar kıldım.Anladım canım hiç moralini bozma bizler için moral çok önemli biliyorsun. Malesef hepimiz çok zor dönemlerden geçiyoruz.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. doktorun kimdi? Bundan sonraki süreçte ne öneriyor?
Senin hamilelik kesesi mi 1 tedavi gördüm yumurta çıkmadı canımCnm embiryomun genetigine bakıldı onun dışında farklı bir tedavi görmedim .boş kese zaten kalitesiz yumurta yada spermden oluyor cnm senin nedenmiş kaçıncı denemen
37 yaşındayım yumurta rezervinde azalmaSizin yaş kaçtı? Ve sıkıntınız neydi?
Dr. %90 böyle olabilir deneyebilirsin hayal kırıklığı yaşamayacaksan 1000 de 1 kendiliğinden olabilir dedi ve yurtdışından yumurta veya evlat alabilirsin dedi. Bende bahçecide karar kıldım.[/QUOTE
Canım Erbil bey ile görüştün mü hiç yada doktorun kimdi hatırlayamıyorum ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla Erbil bey yumurta rezervi azalmalarında çok başarılı sonuçlar alıyor. Bununla ilgili baya güzel sonuçlar aldığı hastalarını okumuştum topiklerde.. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..
Canım Erbil bey ile görüştün mü hiç yada doktorun kimdi hatırlayamıyorum ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla Erbil bey yumurta rezervi azalmalarında çok başarılı sonuçlar alıyor. Bununla ilgili baya güzel sonuçlar aldığı hastalarını okumuştum topiklerde.. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..Dr. %90 böyle olabilir deneyebilirsin hayal kırıklığı yaşamayacaksan 1000 de 1 kendiliğinden olabilir dedi ve yurtdışından yumurta veya evlat alabilirsin dedi. Bende bahçecide karar kıldım.
Daha gençmişssiniz aslında üzüldüm siziniçin. Ama erbil bey umut olacak bence size. Sanırım biraz sabrekmek mi gerekiyor37 yaşındayım yumurta rezervinde azalma
Bana Kübra hn la görüşme verdi bende gittim muayene oldum şimdi forumlarda erbil Bey i okudum çok kararsız kaldım ama Erbil beye gideceğimCanım Erbil bey ile görüştün mü hiç yada doktorun kimdi hatırlayamıyorum ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla Erbil bey yumurta rezervi azalmalarında çok başarılı sonuçlar alıyor. Bununla ilgili baya güzel sonuçlar aldığı hastalarını okumuştum topiklerde.. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..
sağol nisanda başlamayı düşünüyorum zaten tedaviye o zamana kadar testler vitamin var ama dr. değiştirmeyi düşündüğüm için bakalım o ne diyecek Erbil Beye gitmeyi düşünüyorumDaha gençmişssiniz aslında üzüldüm siziniçin. Ama erbil bey umut olacak bence size. Sanırım biraz sabrekmek mi gerekiyortekrar deneyecek misiniz yoksa erbil beyin tavsşyesini öi uygulayacaksınız?
Yani bahçenin bütin doktorları iyi tabi de bence erbil beye git.sağol nisanda başlamayı düşünüyorum zaten tedaviye o zamana kadar testler vitamin var ama dr. değiştirmeyi düşündüğüm için bakalım o ne diyecek Erbil Beye gitmeyi düşünüyorum
canım Kübra hanım benim takiplerimi yaptı çok İyi doktordur oda güvenebilirsinBana Kübra hn la görüşme verdi bende gittim muayene oldum şimdi forumlarda erbil Bey i okudum çok kararsız kaldım ama Erbil beye gideceğim
Canim benim embriyolar 27 ocakta gitmisti bugun aradilar cikmis21 gunde cikmisKızlar genetik test sonucu kaç günde çıkıyor 3 hafta dediler ama daha erken çıkar mı acaba ona göre arardım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?