Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Çiğdem Benimde tedavimde boş kese çıktı dr. sana nasıl bir tedavi uyguladı.

1 Yumurta toplandı onunda boş çıktığını söylediler diğer aşamalara gelemedik. 16 gün iğne kullanmıştım yüksek doz.
Anladım canım hiç moralini bozma bizler için moral çok önemli biliyorsun. Malesef hepimiz çok zor dönemlerden geçiyoruz.. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. doktorun kimdi? Bundan sonraki süreçte ne öneriyor?

Çiğdem Benimde tedavimde boş kese çıktı dr. sana nasıl bir tedavi uyguladı.
Cnm embiryomun genetigine bakıldı onun dışında farklı bir tedavi görmedim .boş kese zaten kalitesiz yumurta yada spermden oluyor cnm senin nedenmiş kaçıncı denemen

Dr. %90 böyle olabilir deneyebilirsin hayal kırıklığı yaşamayacaksan 1000 de 1 kendiliğinden olabilir dedi ve yurtdışından yumurta veya evlat alabilirsin dedi. Bende bahçecide karar kıldım.

Dr. %90 böyle olabilir deneyebilirsin hayal kırıklığı yaşamayacaksan 1000 de 1 kendiliğinden olabilir dedi ve yurtdışından yumurta veya evlat alabilirsin dedi. Bende bahçecide karar kıldım.
Canım Erbil bey ile görüştün mü hiç yada doktorun kimdi hatırlayamıyorum ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla Erbil bey yumurta rezervi azalmalarında çok başarılı sonuçlar alıyor. Bununla ilgili baya güzel sonuçlar aldığı hastalarını okumuştum topiklerde.. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..

37 yaşındayım yumurta rezervinde azalma
Daha gençmişssiniz aslında üzüldüm siziniçin. Ama erbil bey umut olacak bence size. Sanırım biraz sabrekmek mi gerekiyor tekrar deneyecek misiniz yoksa erbil beyin tavsşyesini öi uygulayacaksınız?

Bana Kübra hn la görüşme verdi bende gittim muayene oldum şimdi forumlarda erbil Bey i okudum çok kararsız kaldım ama Erbil beye gideceğim

Daha gençmişssiniz aslında üzüldüm siziniçin. Ama erbil bey umut olacak bence size. Sanırım biraz sabrekmek mi gerekiyor tekrar deneyecek misiniz yoksa erbil beyin tavsşyesini öi uygulayacaksınız?
sağol nisanda başlamayı düşünüyorum zaten tedaviye o zamana kadar testler vitamin var ama dr. değiştirmeyi düşündüğüm için bakalım o ne diyecek Erbil Beye gitmeyi düşünüyorum

sağol nisanda başlamayı düşünüyorum zaten tedaviye o zamana kadar testler vitamin var ama dr. değiştirmeyi düşündüğüm için bakalım o ne diyecek Erbil Beye gitmeyi düşünüyorum
Yani bahçenin bütin doktorları iyi tabi de bence erbil beye git.

Kızlar genetik test sonucu kaç günde çıkıyor 3 hafta dediler ama daha erken çıkar mı acaba ona göre arardım??

C
Bana Kübra hn la görüşme verdi bende gittim muayene oldum şimdi forumlarda erbil Bey i okudum çok kararsız kaldım ama Erbil beye gideceğim
canım Kübra hanım benim takiplerimi yaptı çok İyi doktordur oda güvenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…