- 14 Aralık 2016
- 66
- 21
- 8
- 36
Yok canım yapmadım güvenç bey ayın 20 si dedi bende inatla o günü bekliyorum karnımda hala ağrıyor bakalım nolcakCanım noldu test yaptın mı? Merak ediyoruz
Test günüm 20 si yazıyor canım verdikleri kağıtta inatla o günü bekliyoruz bizde yapmadık test felan olumsuz bile olsa ne kadar geç öğrensek o kadar iyi ama hala kasık ağrılarım var oda biraz umutsuz yapıyor beniCanım nasılsın? Test günün nezamandı? Herhangi bir gelişme var mı?
Bence son dakika sürprizi olmuşMerhaba Kızlar;
Adetimin 2 günü ben de artık tedaviye başlayacaktım ama 3 şubatta beklediğim adetim olmadı. 10 gün gecikince kan tahlili yaptırdım. Belki tedaviden önce bebiş vardır diye. Ama negatif çıktı. 3 gün daha geçti yine bir şey yok. Ben de Müstecep Hocayı aradım. Cumartesi gel bakalım dedi. Yarın adet olmadım diye doktora gidecekken bu sabah kanamam oldu ve yarınki doktora gidişim tedaviye başlamak için olacak :) Hepimiz için güzel olsun inşallah :)
Kızlar genetik test sonucu kaç günde çıkıyor 3 hafta dediler ama daha erken çıkar mı acaba ona göre arardım??
Canım bizim sonucumuz 28 gün sonra çıktıKızlar genetik test sonucu kaç günde çıkıyor 3 hafta dediler ama daha erken çıkar mı acaba ona göre arardım??
Olsun canım en doğrusunu yapıyorsun erken yapıp yanılacağına gününde yapıp en doğru sonucu almış olursun. Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah.. test yaptırdığında sonucu mutlaka bizimle paylaş canımTest günüm 20 si yazıyor canım verdikleri kağıtta inatla o günü bekliyoruz bizde yapmadık test felan olumsuz bile olsa ne kadar geç öğrensek o kadar iyi ama hala kasık ağrılarım var oda biraz umutsuz yapıyor beni
Tmm cnm sağol bazen hastanelerde testler verdikleri süreden erken çıkıyor ondan sordum,, sonucun nasıl çıktı peki ? Bir sonraki ay transferin olur heralde :)Canim benim embriyolar 27 ocakta gitmisti bugun aradilar cikmis21 gunde cikmis
sağol cnm,, bu yeni test daha erken sonuç veriyor diye okumuştum nette demekki bu da uzun sürüyor..Canım bizim sonucumuz 28 gün sonra çıktı
o zmn daha erken arıyım belki erken çıkar :) tşk10 gun icinde cikar arkadasim...
Şimdiden hayırlısı olsun bende müstecep beyin hastasıydım çok şükür oğlum kucağımda gerçekten mükemmel bir insan gönül rahatlığıyla güvenebilecegin bir Dr rabbim en kıa sürede güzel hbr duymayı nasip etsinMerhaba Kızlar;
Adetimin 2 günü ben de artık tedaviye başlayacaktım ama 3 şubatta beklediğim adetim olmadı. 10 gün gecikince kan tahlili yaptırdım. Belki tedaviden önce bebiş vardır diye. Ama negatif çıktı. 3 gün daha geçti yine bir şey yok. Ben de Müstecep Hocayı aradım. Cumartesi gel bakalım dedi. Yarın adet olmadım diye doktora gidecekken bu sabah kanamam oldu ve yarınki doktora gidişim tedaviye başlamak için olacak :) Hepimiz için güzel olsun inşallah :)
Galiba nekleyince inat ediyorlar benimki de uzadi bende tarlusal kullaniyorum ama 10 gundur surekli karnik kasiklaeim agriyorMerhaba Kızlar;
Guzel haberlerini bekliyoruz. Sabrin sonu selamettir...Test günüm 20 si yazıyor canım verdikleri kağıtta inatla o günü bekliyoruz bizde yapmadık test felan olumsuz bile olsa ne kadar geç öğrensek o kadar iyi ama hala kasık ağrılarım var oda biraz umutsuz yapıyor beni
Canım nasıl sonucun peki?Canim benim embriyolar 27 ocakta gitmisti bugun aradilar cikmis21 gunde cikmis
o zmn daha erken arıyım belki erken çıkar :) tşk
Bence son dakika sürprizi olmuşhayirli olsun simdiden. Benim de cuma transferim olacak
Galiba nekleyince inat ediyorlar benimki de uzadi bende tarlusal kullaniyorum ama 10 gundur surekli karnik kasiklaeim agriyor
Şimdiden hayırlısı olsun bende müstecep beyin hastasıydım çok şükür oğlum kucağımda gerçekten mükemmel bir insan gönül rahatlığıyla güvenebilecegin bir Dr rabbim en kıa sürede güzel hbr duymayı nasip etsin
haklısın cnm inş. güzel haberler gelsin hayırlısıylaSizin aramaniza gerek yok onlar haber gelir gelmez ariyorlar zaten,bizim birincide 15 gunde ikinci de 10 gunde hbr gelmisti,yeterki guzel hbr gelsin de gec gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?