Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım nasılsın? Test günün nezamandı? Herhangi bir gelişme var mı?
Test günüm 20 si yazıyor canım verdikleri kağıtta inatla o günü bekliyoruz bizde yapmadık test felan olumsuz bile olsa ne kadar geç öğrensek o kadar iyi ama hala kasık ağrılarım var oda biraz umutsuz yapıyor beni

Merhaba Kızlar;
Adetimin 2 günü ben de artık tedaviye başlayacaktım ama 3 şubatta beklediğim adetim olmadı. 10 gün gecikince kan tahlili yaptırdım. Belki tedaviden önce bebiş vardır diye. Ama negatif çıktı. 3 gün daha geçti yine bir şey yok. Ben de Müstecep Hocayı aradım. Cumartesi gel bakalım dedi. Yarın adet olmadım diye doktora gidecekken bu sabah kanamam oldu ve yarınki doktora gidişim tedaviye başlamak için olacak :) Hepimiz için güzel olsun inşallah :)

Bence son dakika sürprizi olmuşhayirli olsun simdiden. Benim de cuma transferim olacak

Olsun canım en doğrusunu yapıyorsun erken yapıp yanılacağına gününde yapıp en doğru sonucu almış olursun. Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah.. test yaptırdığında sonucu mutlaka bizimle paylaş canım

Şimdiden hayırlısı olsun bende müstecep beyin hastasıydım çok şükür oğlum kucağımda gerçekten mükemmel bir insan gönül rahatlığıyla güvenebilecegin bir Dr rabbim en kıa sürede güzel hbr duymayı nasip etsin

Galiba nekleyince inat ediyorlar benimki de uzadi bende tarlusal kullaniyorum ama 10 gundur surekli karnik kasiklaeim agriyor

Guzel haberlerini bekliyoruz. Sabrin sonu selamettir...

Bence son dakika sürprizi olmuşhayirli olsun simdiden. Benim de cuma transferim olacak

Kesinlikle sürpriz oldu :) Bu sabah gittik ve ilaçlarımızı aldık. Gonal-f 450verdi. İlk iğnemi de yaptılar çıkmadan. Eşim ve benim için bu akşam kullanmamız için azitro 500mg verdi. 3 gün iğne kullanıp çarşamba günü gideceğim inşallah :)

Bu sabah gittik ve ilaçlarımızı aldık. Gonal-f 450verdi. İlk iğnemi de yaptılar çıkmadan. Eşim ve benim için bu akşam kullanmamız için azitro 500mg verdi. 3 gün iğne kullanıp çarşamba günü gideceğim inşallah :) Müstecep Bey'in anne olan bir hastası ile konuşmak çok iyi geldi şuan :) Ben ilk görüşmede odadan çıktığım an içim umut doldu ve o umut hala devam ediyor. İnanıyorum her şey güzel olacak:) O enerjiyi veriyor zaten

Kızlar bu arada 2017 zamlı fiyatlar ile ilgili daha önce burada bir şeyler okumuştum. Bugün başımıza geldi. Zamlı fiyattan işlem yaptılar. Ama biz imzamızı aralık 2016da attık. İstediği testler, adet olmayı beklemek derken bugüne sarktı başlamak. Ama bilgi alıp imza attığımız kağıt 2016 olduğu için kabul etmedik. Onlar da diretmediler zaten. Aklınızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…