Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Az önce haberlerde Mustafa Bahçeci vardı.Dondurulmuş embriyoları gösterdiler,transfer yapılacak bir çiftle beraber :)
Dondurulmuş embriyo transferinde rahim dinlendirildiği için düşük riskleri azalıyormuş...

Bende ayın 25 inde kontrole gideceğim,martın ilk günlerinde transfer olur gibime geliyor,kısmetse...

Başıma gelmedi ama çok sinir bozucu bir durum.Merak ettiğim rahim dinlendirme ücretide alıyorlarmış artık diye okumuştum burda.Size de söylendi mi?

Haydi hayirlisi canim insallah hepimiz kavusuruz veletlere :)

Amin canım,inşallah

Amin canim insallah :) sizde sorun neydi canim benimkinyumurta rezervi ve tikali tup

Benim çikolata kisti nedeniyle 1senede 2 ameliyatım var. Bu sürede gördüğüm çatlatma iğnesi vs. Çikolata kisti patoloji sonuçlarında borderline yani ne iyi ne kötü çıktı. Bu da benim için risk. Çünkü kötüye çevirme ihtimali olan bir durum var. Yani zamanla yarışıyorum. Çünkü 2 kez alınmasına rağmen çikolata hala benimle

Ooooo,tamda benim düşündüğüm şey yaa.Yazmak istememiştim,hatta yazdım geri sildim sana yazarken acaba 2016 da başarıyı denediler,başarılı olunca da bu yıl ücret almaya mı başladılar diyecektim.Üzerine basmışım Y yazyagmurusngl

Insallah kotu olmaz iyi dusunelim iyi olsun arkadasim

Gelecek bebişlerimiz için her şey. + etkense veririz napalım. Kucağımız dolsun da _eftelya_

Başıma gelmedi ama çok sinir bozucu bir durum.Merak ettiğim rahim dinlendirme ücretide alıyorlarmış artık diye okumuştum burda.Size de söylendi mi?

Amin canım,inşallah
Evet artık öyle bir ücret var malesef, öncedende dondurma işlemi oluyordu ama ek bir ücret yoktu pakete dahildi..aslında yaptıkları gizli bir zam. !

Kizlar genetikten 2 tane %80 3 tanede % 50 lerde geldi nasil bu oranlar
Merhaba
Bence sonucun çok iyi. Embriyo ile ilgili sıkıntı olmaması gerekir. Bizim de 3 tane iyi geldi. 1 tane 80 lik transfer edildi. Kimyasal gebelik olunca Dr Bahçeci rahimsel olgulara yüklendi. Laparoskopi ve histeroskopi oldum. Nisan ayın da transfer. Bakalım hepimiz için hayırlı olur inş......

Kizlar genetikten 2 tane %80 3 tanede % 50 lerde geldi nasil bu oranlar

Kızlar genetikten sağlıklı diye gelmiyormu sadece? o oranlar ne demek?? ne yazıyor karşısında testin cnm?

Bende martta transfer olucam ancak yuzdesinden hberim yok,transfer oncesi rahim filmi cd 56 yapildi,sorun yok dediler ben gebwlik icin pozitif olacaksa histreskopide yapulsin diye israr ettim ancak kubra hanim gerek yok dedi,yalniz bir tane saglikli embriyo olunca insan ne gerekiyorsa yapilsin istiyor ama hayirlisi allahtan hepimiz icin rabbim versin evlatlarimizi saglikla insallah,size transfer oncesi yapilan herhangi birsey olmusmuydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…