sizin sonuçlarınız nasıl geldi?Sizin aramaniza gerek yok onlar haber gelir gelmez ariyorlar zaten,bizim birincide 15 gunde ikinci de 10 gunde hbr gelmisti,yeterki guzel hbr gelsin de gec gelsin...
Masallah rabbim yuzumuzu guldursun darisi bana insallah bende sokturucu aldimÖyle öyle galiba:) Randevuyu alınca o da geldiBu sabah Gonal-f 450 ve azitro 500mg verdi. Çarşamba günü gideceğim inşallah :)
Masallah rabbim yuzumuzu guldursun darisi bana insallah bende sokturucu aldim
Amin canim insallah :) sizde sorun neydi canim benimkinyumurta rezervi ve tikali tupDarısı başına inşallah :)
Kızlar bu arada 2017 zamlı fiyatlar ile ilgili daha önce burada bir şeyler okumuştum. Bugün başımıza geldi. Zamlı fiyattan işlem yaptılar. Ama biz imzamızı aralık 2016da attık. İstediği testler, adet olmayı beklemek derken bugüne sarktı başlamak. Ama bilgi alıp imza attığımız kağıt 2016 olduğu için kabul etmedik. Onlar da diretmediler zaten. Aklınızda bulunsun :)
Haydi hayirlisi canim insallah hepimiz kavusuruz veletlere :)
Başıma gelmedi ama çok sinir bozucu bir durum.Merak ettiğim rahim dinlendirme ücretide alıyorlarmış artık diye okumuştum burda.Size de söylendi mi?
Evet ben de burada okumuştum. Doktorum da bugün söyledi. Üzerine hasta ilişkileri de söyledi. Geçen sene deneme aşamasındaydı çok başarısını gördük o nedenle bu sene uygulamaya başlandı dediler. Rahim dinlendirmek işlemi mantıklı geliyor. Sonuçta kısacık sürede ilaçlar alıyoruz. 500 tl fiyat söylendi. Tabi bu bizim olan rahmi dinlendirmek için değilBu sürede yapılan dondurma işlemi için
Amin canım,inşallah
Amin canim insallah :) sizde sorun neydi canim benimkinyumurta rezervi ve tikali tup
Bizim birinci de 4 embriyo gitti saglikli gelen yoktu 2.de 3 embriyodan biri saglikli geldi cok sukur martta transfer olcak allahin izniyle...sizin sonuçlarınız nasıl geldi?
Insallah kotu olmaz iyi dusunelim iyi olsun arkadasimBenim çikolata kisti nedeniyle 1senede 2 ameliyatım var. Bu sürede gördüğüm çatlatma iğnesi vs. Çikolata kisti patoloji sonuçlarında borderline yani ne iyi ne kötü çıktı. Bu da benim için risk. Çünkü kötüye çevirme ihtimali olan bir durum var. Yani zamanla yarışıyorum. Çünkü 2 kez alınmasına rağmen çikolata hala benimle
Insallah kotu olmaz iyi dusunelim iyi olsun arkadasim
Ooooo,tamda benim düşündüğüm şey yaa.Yazmak istememiştim,hatta yazdım geri sildim sana yazarken acaba 2016 da başarıyı denediler,başarılı olunca da bu yıl ücret almaya mı başladılar diyecektim.Üzerine basmışım Y yazyagmurusngl
Evet artık öyle bir ücret var malesef, öncedende dondurma işlemi oluyordu ama ek bir ücret yoktu pakete dahildi..aslında yaptıkları gizli bir zam. !Başıma gelmedi ama çok sinir bozucu bir durum.Merak ettiğim rahim dinlendirme ücretide alıyorlarmış artık diye okumuştum burda.Size de söylendi mi?
Amin canım,inşallah
Canım bu sonuçlar embriyolara ait sonuçlarınız mı?Kizlar genetikten 2 tane %80 3 tanede % 50 lerde geldi nasil bu oranlar
MerhabaKizlar genetikten 2 tane %80 3 tanede % 50 lerde geldi nasil bu oranlar
Kizlar genetikten 2 tane %80 3 tanede % 50 lerde geldi nasil bu oranlar
Kızlar genetikten sağlıklı diye gelmiyormu sadece? o oranlar ne demek?? ne yazıyor karşısında testin cnm?Merhaba
Bence sonucun çok iyi. Embriyo ile ilgili sıkıntı olmaması gerekir. Bizim de 3 tane iyi geldi. 1 tane 80 lik transfer edildi. Kimyasal gebelik olunca Dr Bahçeci rahimsel olgulara yüklendi. Laparoskopi ve histeroskopi oldum. Nisan ayın da transfer. Bakalım hepimiz için hayırlı olur inş......
Merhaba
Bence sonucun çok iyi. Embriyo ile ilgili sıkıntı olmaması gerekir. Bizim de 3 tane iyi geldi. 1 tane 80 lik transfer edildi. Kimyasal gebelik olunca Dr Bahçeci rahimsel olgulara yüklendi. Laparoskopi ve histeroskopi oldum. Nisan ayın da transfer. Bakalım hepimiz için hayırlı olur inş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?