Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar genetikten sağlıklı diye gelmiyormu sadece? o oranlar ne demek?? ne yazıyor karşısında testin cnm?

Oranları kendileri söylemiyor genelde. Ben öncesinden bildiğim için kübra hocaya sordum bana net bilgi vermedi. Tabi Mustafa hocayı görünce kendisine sordum bana genetikten geçenlerin oranını tek tek söyledi. Sanırım yüzde 80 ile 56 ve 18 oluyor. Ama tabiki genetikten geçenlerin hepsi sağlıklıymış. Bu oranlar tutunmayla ilgiliymiş. Yani enerji oranları bunu embriyoloğa sormuştum.

Canım bana cd 56 yapıldı. Başka merkezde de 1.5 yıl önce histeroskopi yapılarak rahim filmi çekildi. Sorun yok denildi CD 56 için serum kullandım . Ama maalesef
Bende rahim dışında 5 cm miyom vardı inanın en az 15 dr gittim. Bunlardan 4 u miyom dan olabilir dedi diğerleri alakası yok dedi. Mustafa hocada tavsiye edince ocak ayında miyomu aldırdık 3 ay ara vermek gerekiyorMuş. Bizde sorun bulunmuyor dr öyle diyor.... ah keşke sorun bulunsaydıki çözüm olsaydı.

Anladım cnm tşk ederim, bende web sitelelerinde ngs + Mitoscore diye bir test okumuştum demek ki onun değerini veriyor o zaman, hem Mustafa Beyi televizyonda da izlemiştim bu testten bahsetmişti embriyoların enerjilerine bakıyoruz demişti.

Bizdeki sorunda yaş canim 37 biterken evlendim 5 yildir ugrasiyoruz,kendiliginden 3 kez hamile kaldim ancak 6 haftalikken dustu hepsi,benimde rahim disinda bir miyomum var ancak gebelige engel olmadigini soylediler ve geeek yok dediler,findik buyuklugundeymis bende alinsin istedim ama bilmiyorum simdi de transfere hazirlancaz adet olunca,allahim yardim etsin,sizede insallah ve isteyen herkse bu yolda mucadele eden pes etmeyen butun arkadaslara saglikli evlatlar versin insallah...

Aminnnnnnnnnn bu kapsamda uğraşan herkes için. Bence sen bu miyom için iyi prof git. Çünkü benim miyom alındıktan sonra yani ameliyattan hemen sonra prof dediki sandığımdan daha derindeymiş yani rahme baskı yapıyor olabilir dedi. İnşallah sorun budur dedik ama bakalım transfere az kaldı belli olur.

Siz mustafa hoca da olmadiniz ameliyati yani,ben konyada yasiyorum burda da cok iyi bir prof.gittim almadi bahcecide mustafa hocada gerek yok dedi ama bilemedim ki,ayy insan surekli biseyler dusunuyor,hayirlisi...

Siz mustafa hoca da olmadiniz ameliyati yani,ben konyada yasiyorum burda da cok iyi bir prof.gittim almadi bahcecide mustafa hocada gerek yok dedi ama bilemedim ki,ayy insan surekli biseyler dusunuyor,hayirlisi...
Canım istanbulda kalacak yer yok birde bahçeci histeroskopi ve laparoskopi için 15.000 tl isteyince Acıbademde oldum.

Devlet hastanesi yapar fakat sıra sorunundan dolayı beklemek istemedim çünkü ameliyat beni ürkütüyordu. Biran önce bitsin istedim.

Arkadaslar 3 aydır adet olamiyordum 10 gün primolit kullandim 1 hafta oldu sokulemedim en son gittiğim dr paranizida zamaninizda harcamayın olmaz cocunuz dedi bu uzuntunun 1 hafta sonra babamı kaybettim 10 gün oldu aslında her şeyden ziyade belkide dertlesmis olmak istedim

neden olmazmış ?
cnm sen moralini yüksek tut bak herşeyin başı sağlık ve stres herşeyi kötüye götürüyor..
her şeyin şu hayatta bir çaresi var allah maddi manevi güç versin yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…