Kızlar genetikten sağlıklı diye gelmiyormu sadece? o oranlar ne demek?? ne yazıyor karşısında testin cnm?
Canım bana cd 56 yapıldı. Başka merkezde de 1.5 yıl önce histeroskopi yapılarak rahim filmi çekildi. Sorun yok denildi CD 56 için serum kullandım . Ama maalesefBende martta transfer olucam ancak yuzdesinden hberim yok,transfer oncesi rahim filmi cd 56 yapildi,sorun yok dediler ben gebwlik icin pozitif olacaksa histreskopide yapulsin diye israr ettim ancak kubra hanim gerek yok dedi,yalniz bir tane saglikli embriyo olunca insan ne gerekiyorsa yapilsin istiyor ama hayirlisi allahtan hepimiz icin rabbim versin evlatlarimizi saglikla insallah,size transfer oncesi yapilan herhangi birsey olmusmuydu...
Anladım cnm tşk ederim, bende web sitelelerinde ngs + Mitoscore diye bir test okumuştum demek ki onun değerini veriyor o zaman, hem Mustafa Beyi televizyonda da izlemiştim bu testten bahsetmişti embriyoların enerjilerine bakıyoruz demişti.Oranları kendileri söylemiyor genelde. Ben öncesinden bildiğim için kübra hocaya sordum bana net bilgi vermedi. Tabi Mustafa hocayı görünce kendisine sordum bana genetikten geçenlerin oranını tek tek söyledi. Sanırım yüzde 80 ile 56 ve 18 oluyor. Ama tabiki genetikten geçenlerin hepsi sağlıklıymış. Bu oranlar tutunmayla ilgiliymiş. Yani enerji oranları bunu embriyoloğa sormuştum.
Canım bana cd 56 yapıldı. Başka merkezde de 1.5 yıl önce histeroskopi yapılarak rahim filmi çekildi. Sorun yok denildi CD 56 için serum kullandım . Ama maalesef
Bende rahim dışında 5 cm miyom vardı inanın en az 15 dr gittim. Bunlardan 4 u miyom dan olabilir dedi diğerleri alakası yok dedi. Mustafa hocada tavsiye edince ocak ayında miyomu aldırdık 3 ay ara vermek gerekiyorMuş. Bizde sorun bulunmuyor dr öyle diyor.... ah keşke sorun bulunsaydıki çözüm olsaydı.
Aminnnnnnnnnn bu kapsamda uğraşan herkes için. Bence sen bu miyom için iyi prof git. Çünkü benim miyom alındıktan sonra yani ameliyattan hemen sonra prof dediki sandığımdan daha derindeymiş yani rahme baskı yapıyor olabilir dedi. İnşallah sorun budur dedik ama bakalım transfere az kaldı belli olur.Bizdeki sorunda yaş canim 37 biterken evlendim 5 yildir ugrasiyoruz,kendiliginden 3 kez hamile kaldim ancak 6 haftalikken dustu hepsi,benimde rahim disinda bir miyomum var ancak gebelige engel olmadigini soylediler ve geeek yok dediler,findik buyuklugundeymis bende alinsin istedim ama bilmiyorum simdi de transfere hazirlancaz adet olunca,allahim yardim etsin,sizede insallah ve isteyen herkse bu yolda mucadele eden pes etmeyen butun arkadaslara saglikli evlatlar versin insallah...
Aminnnnnnnnnn bu kapsamda uğraşan herkes için. Bence sen bu miyom için iyi prof git. Çünkü benim miyom alındıktan sonra yani ameliyattan hemen sonra prof dediki sandığımdan daha derindeymiş yani rahme baskı yapıyor olabilir dedi. İnşallah sorun budur dedik ama bakalım transfere az kaldı belli olur.
Canım istanbulda kalacak yer yok birde bahçeci histeroskopi ve laparoskopi için 15.000 tl isteyince Acıbademde oldum.Siz mustafa hoca da olmadiniz ameliyati yani,ben konyada yasiyorum burda da cok iyi bir prof.gittim almadi bahcecide mustafa hocada gerek yok dedi ama bilemedim ki,ayy insan surekli biseyler dusunuyor,hayirlisi...
Yuh daha neler acibadem ne kadar aldiCanım istanbulda kalacak yer yok birde bahçeci histeroskopi ve laparoskopi için 15.000 tl isteyince Acıbademde oldum.
13 bin dediler biz 10 bine indirdik.Yuh daha neler acibadem ne kadar aldi
Bu ameyliyat devlette olmuyormu13 bin dediler biz 10 bine indirdik.
Canım istanbulda kalacak yer yok birde bahçeci histeroskopi ve laparoskopi için 15.000 tl isteyince Acıbademde oldum.
Canım istanbulda kalacak yer yok birde bahçeci histeroskopi ve laparoskopi için 15.000 tl isteyince Acıbademde oldum.
Arkadaslar 3 aydır adet olamiyordum 10 gün primolit kullandim 1 hafta oldu sokulemedim en son gittiğim dr paranizida zamaninizda harcamayın olmaz cocunuz dedi bu uzuntunun 1 hafta sonra babamı kaybettim 10 gün olduaslında her şeyden ziyade belkide dertlesmis olmak istedim
Sağol canım amin insallahneden olmazmış ?
cnm sen moralini yüksek tut bak herşeyin başı sağlık ve stres herşeyi kötüye götürüyor..
her şeyin şu hayatta bir çaresi var allah maddi manevi güç versin yeterli..
Sebebi neymisKızlar bugün tahlil yaptık bahçecide tutmamış maalesef olmadı çok kötüyüm
Kötü bişey Yok dedi embriyolarımız çok iyiydi dedi ama bazen şans dedi dondurulmuş embriyolarımızda var kendini harı hissettiğinde tekrar bu sefer onları transfer edicez dediSebebi neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?