Kötü bişey Yok dedi embriyolarımız çok iyiydi dedi ama bazen şans dedi dondurulmuş embriyolarımızda var kendini harı hissettiğinde tekrar bu sefer onları transfer edicez dedi
Sebepsiz infertilite deniyordu cnmtüp bebeğe yönlenme sebebin neydi cnm..
Başınız sağolsun canım.. umudunu yitirme moral ve umut bizler için çok önemliArkadaslar 3 aydır adet olamiyordum 10 gün primolit kullandim 1 hafta oldu sokulemedim en son gittiğim dr paranizida zamaninizda harcamayın olmaz cocunuz dedi bu uzuntunun 1 hafta sonra babamı kaybettim 10 gün olduaslında her şeyden ziyade belkide dertlesmis olmak istedim
Canım her şerde bir hayır vardır moralini bozma.. doktorun kimdi?Kızlar bugün tahlil yaptık bahçecide tutmamış maalesef olmadı çok kötüyüm
Güvenç beyCanım her şerde bir hayır vardır moralini bozma.. doktorun kimdi?
Dr kimdi acaba bazi seyler nasip tabiki onemli olan senin kafanda acaba olusmamasiKötü bişey Yok dedi embriyolarımız çok iyiydi dedi ama bazen şans dedi dondurulmuş embriyolarımızda var kendini harı hissettiğinde tekrar bu sefer onları transfer edicez dedi
Her şey üst üste gelmiş canım, Allah rahmet eylesin böyle bir üzüntüyle zaten hormonlar etkilenmiştir, inş. kendini bir an önce toparlarsın, stres herşeyin başı, belki kendini rahat bıraksan olur, bitkisel kürleri denedin mi çörek otu bal tarçın, soğan suyu fln belki bir faydası olur, ayrıca ne hikayeler var forumda olmaz diye bir şey yok , iyi bir doktor ve iyi bir tedaviyle inş. kucağına alırsın bebişini ..Arkadaslar 3 aydır adet olamiyordum 10 gün primolit kullandim 1 hafta oldu sokulemedim en son gittiğim dr paranizida zamaninizda harcamayın olmaz cocunuz dedi bu uzuntunun 1 hafta sonra babamı kaybettim 10 gün olduaslında her şeyden ziyade belkide dertlesmis olmak istedim
Ah canım denemezmiyim denemedigim kalmadiHer şey üst üste gelmiş canım, Allah rahmet eylesin böyle bir üzüntüyle zaten hormonlar etkilenmiştir, inş. kendini bir an önce toparlarsın, stres herşeyin başı, belki kendini rahat bıraksan olur, bitkisel kürleri denedin mi çörek otu bal tarçın, soğan suyu fln belki bir faydası olur, ayrıca ne hikayeler var forumda olmaz diye bir şey yok , iyi bir doktor ve iyi bir tedaviyle inş. kucağına alırsın bebişini ..
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 2 defa negatif gördüm. Neden olmadı düşüncelerinden kurtulmak biraz zor oluyor ama anne olma isteği o kadar kuvvetli bir duygu ki tekrar toparlanıp yeniden başlıyoruz tedavilerimize. Hayırlısı olsun. Dondurulmuşlarınız varmış bu bile sizi rahatlatmaya yeter diye düşünüyorum.Kızlar bugün tahlil yaptık bahçecide tutmamış maalesef olmadı çok kötüyüm
arkadaşlar merhaba, bahçeci fulya da devlet raporu geçerli miydi ?
fulyada hiç birşey yok anasını satım..
muayene ücretlerini bile özel sağlık sigortasından geçmiyorlar..
ilk defa böle birşey duyuyorum valla.. diğer hiç bir kliniklerde yok..
bahçeçi yürek yangını gibi pahalı:)
bende pahalı olduğunu duymuştum. ama bütün merkezlere elini veren kolunu kaptırmadan çıkmıyor :)
valla öle..
keşke herkes ilk denemede bebeğini kucağına alabilse ama : (
Allah herkese maddi güç versin ne diyim..
sen daha embriyolarına pgt yaptırmışmıydın. benim pgt yaptırdıklarımda olmadı, yaptırmadıklarımda. acaba bu denememde pgt istemesem mi bilemedim?
Gerçekten çok iyi bir Dr istediğin herşeyi sorabilirsiniz içini rahat tut ve güven cnm ben tedaviye mersinde gelip gittim günü birlik düşün yani bana hamileligim süresince de bir tlf kadar yakındı aklına takılan herşyide sor müstecep beye o bizler için en uygun tedavi ve takibi yapıyor zaten inşallah güzel hbr lerini alırız cnmBu sabah gittik ve ilaçlarımızı aldık. Gonal-f 450verdi. İlk iğnemi de yaptılar çıkmadan. Eşim ve benim için bu akşam kullanmamız için azitro 500mg verdi. 3 gün iğne kullanıp çarşamba günü gideceğim inşallah :) Müstecep Bey'in anne olan bir hastası ile konuşmak çok iyi geldi şuan :) Ben ilk görüşmede odadan çıktığım an içim umut doldu ve o umut hala devam ediyor. İnanıyorum her şey güzel olacak:) O enerjiyi veriyor zaten
Gerçekten çok iyi bir Dr istediğin herşeyi sorabilirsiniz içini rahat tut ve güven cnm ben tedaviye mersinde gelip gittim günü birlik düşün yani bana hamileligim süresince de bir tlf kadar yakındı aklına takılan herşyide sor müstecep beye o bizler için en uygun tedavi ve takibi yapıyor zaten inşallah güzel hbr lerini alırız cnm
Üzülme canım. Hayır vardır bunda da.kaçıncı denemendi?Kızlar bugün tahlil yaptık bahçecide tutmamış maalesef olmadı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?