Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Başınız sağolsun canım.. umudunu yitirme moral ve umut bizler için çok önemli

Kötü bişey Yok dedi embriyolarımız çok iyiydi dedi ama bazen şans dedi dondurulmuş embriyolarımızda var kendini harı hissettiğinde tekrar bu sefer onları transfer edicez dedi
Dr kimdi acaba bazi seyler nasip tabiki onemli olan senin kafanda acaba olusmamasi

Her şey üst üste gelmiş canım, Allah rahmet eylesin böyle bir üzüntüyle zaten hormonlar etkilenmiştir, inş. kendini bir an önce toparlarsın, stres herşeyin başı, belki kendini rahat bıraksan olur, bitkisel kürleri denedin mi çörek otu bal tarçın, soğan suyu fln belki bir faydası olur, ayrıca ne hikayeler var forumda olmaz diye bir şey yok , iyi bir doktor ve iyi bir tedaviyle inş. kucağına alırsın bebişini ..

Ah canım denemezmiyim denemedigim kalmadi

Kızlar bugün tahlil yaptık bahçecide tutmamış maalesef olmadı çok kötüyüm
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 2 defa negatif gördüm. Neden olmadı düşüncelerinden kurtulmak biraz zor oluyor ama anne olma isteği o kadar kuvvetli bir duygu ki tekrar toparlanıp yeniden başlıyoruz tedavilerimize. Hayırlısı olsun. Dondurulmuşlarınız varmış bu bile sizi rahatlatmaya yeter diye düşünüyorum.

fulyada hiç birşey yok anasını satım..
muayene ücretlerini bile özel sağlık sigortasından geçmiyorlar..
ilk defa böle birşey duyuyorum valla.. diğer hiç bir kliniklerde yok..
bahçeçi yürek yangını gibi pahalı:)

bende pahalı olduğunu duymuştum. ama bütün merkezlere elini veren kolunu kaptırmadan çıkmıyor :)

sen daha embriyolarına pgt yaptırmışmıydın. benim pgt yaptırdıklarımda olmadı, yaptırmadıklarımda. acaba bu denememde pgt istemesem mi bilemedim?

ben daha önceki klinikde yaptırmıştım..
temiz çıktığı için bir daha yaptırmaya gerek görmedik..
şu andada allahdan dondurulmuşlarım var onlarla dewam ediyoruz..
bakalım hakkımıza hayırlısı..
öncesinde histereskopi yaptıracaktık 2,100 dediler sonrada yaptırma zamanı 2017 geçtik 2,750 dediler dedim ayıp yaa
hiç geri vites de yapmadılar dedim bende ozaman yaptırmıyorum..
ondan dolayı bazı laflarına ve yaklaşımlarına kızıyorum..
heryerde bir pazarlık payı vardır

Gerçekten çok iyi bir Dr istediğin herşeyi sorabilirsiniz içini rahat tut ve güven cnm ben tedaviye mersinde gelip gittim günü birlik düşün yani bana hamileligim süresince de bir tlf kadar yakındı aklına takılan herşyide sor müstecep beye o bizler için en uygun tedavi ve takibi yapıyor zaten inşallah güzel hbr lerini alırız cnm

Şuan gerçekten çok mutlu oldum. Bunları duymak çok iyi geldi. Teşekkür ederim Şuan kan vermek için bekliyorum. 4 günlük iğne kullanımı bitti. Bakalım neler olacak

Merhaba kızlar,
Bugün kendi doktorum yoktu ama Güvenç Bey baktı. Yumurtaları iyi durumda dediğini duydum Sağ tarafta en büyük yumurta 10 mm. Adetin 6. günü. 300lük 2 doz gonal f verdi. Birini bugün yaptım. Kalan 300 yarın olacak. Gonaldan 1 saat sonra kullanmam için de Orgalutran verdi. Cuma tekrar gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…