- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
İlk denemem si cnmÜzülme canım. Hayır vardır bunda da.kaçıncı denemendi?
Öyle düşünme ben bile şimdi bekliyorum hastalansamda tekrar başlasam transfer olsa diyorumKızlar selam. Benim de yarın transferim var kısmetse ama içim de hiç umut heyecan vs yokbu ikinci denemem.normal mi bilmiyorum. Sanki geçip gitmesi gereken bir süreçmiş gibi hissediyorum
Senin bundan sonra kanamaların olabilir ara ara korkma normal onlar. Sorun neydi sizin? Kaç embriyo transfer edildi?Öyle düşünme ben bile şimdi bekliyorum hastalansamda tekrar başlasam transfer olsa diyorum
İnşallah biran önce olursun transferini de güzel sonuçları beklersin canımÖyle düşünme ben bile şimdi bekliyorum hastalansamda tekrar başlasam transfer olsa diyorum
Iyi dusunelim iyi olsun yani olumlama yapalim canim insallah hersey guzel olacakKızlarrr. Bahçeciden aradılar 4 embriyomuz vardı sağlıklı çözülmüşler ama 2 tanesi geriden geliyormuş diğer ikisi için de yarını bekleyelim dedi güvenç bey. Demek ki onlar da daha tam olgunlaşmadı. Geçen sefer 6 embriyodan sadece ikisi transfere yetişebilmişti ama gelişimleri geriden geliyordu ve tutmadı. Yine aynı şeyleri yaşayacağımı hissediyorum maalesef . Hayırlısı allahtan ne diyelim...
Sebepsiz infertilite deniyordu cnm yüzde 60 demişti bu tip hastalarda güvenç bey ama tutmadı istersen hemen başlarız adetinle tekrar istersen git biraz kafanı topla 1 ay öyle gel dedi ama bi kaç şeyleri daha araştırıcaz ama şimdi değil geldiğinde konuşucaz dedi ben negatifi öğrenince çok ağladığım için detaya girmedi fazla bakalım 5. Gün embriyosu blast 1 tane transfer edilmişti bu sefer kaç tane transfer eder bilmiyorumSenin bundan sonra kanamaların olabilir ara ara korkma normal onlar. Sorun neydi sizin? Kaç embriyo transfer edildi?
İnşallah sağolasın canımIyi dusunelim iyi olsun yani olumlama yapalim canim insallah hersey guzel olacak
İnşallah sağolasın canım
Aynen canım Güvenç bey iyi doktor güven doktoruna Bunlarla kafanı meşgul etme inşallah herşey güzel olur
.Canım transferin bugün yapılıyor değil mi?
Merhaba. Çok üzüldüm gerçekten nasıl doktorlar böyle bir şeyi anlamaz allah bildiği gibi yapsın o doktorları!!!! Muhtemelen rutin gebelik öncesi testlerini yaptılar ona istinadem böyle söylediler. Bahçeci doğru karar bence geç kalmadan hemen denemelisini. Ve bence yumurtalarını da dondurmalısın. Hangi doktora gideceksin?Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama ne zaman kafam karışsa yardımıma koştuğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim4 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmadık ve malumunuz hamile kalamadım gittiğim onca özel hastane doktorları hiç bir sorunumun olmadığını beklememi söyledi taaki artık bu durumdan sıkılıp yeniden testlerimi yaptıraba kadar.daha önce hiç bir tedavi olmadım ne klomen ne aşılama ne tüp bebek. Amh değerim 0.3 çıktı yaşım 29 dün hayatımın şokunu yaşadım değil normal yollardan tüp bebek şansım bile o kadar düşükmüş ki doktor hemen tedaviye başlayalım dedi. Araştırdım sizlerde bahçeci yi tavsiye etmişsiniz. Olacaksa burda başlasın dedim önünüzdeki hafta randevum var. Doğru seçimmi yaptım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Henüz doktorda araştırmadım inan hiç bilmiyorum ön görüşme yapıcamMerhaba. Çok üzüldüm gerçekten nasıl doktorlar böyle bir şeyi anlamaz allah bildiği gibi yapsın o doktorları!!!! Muhtemelen rutin gebelik öncesi testlerini yaptılar ona istinadem böyle söylediler. Bahçeci doğru karar bence geç kalmadan hemen denemelisini. Ve bence yumurtalarını da dondurmalısın. Hangi doktora gideceksin?
Bugün hsg çekildi anestesiz Bebeğim için ilk acıyı çekmiş bulundum. Çok zormuş bu işler insan başına gelmez gibi görüyor dışardan. Kabullanmek zor. İnşallah Allah her isteyene nasip eder. Bahçecide bildiğim bir doktor yok tavsiyeniz varsa bekliyorum ilk görüşmem olucak artık kim olursa farketmez çok zamanım yok Yumurtalarım gün geçtikçe azalıyorHenüz doktorda araştırmadım inan hiç bilmiyorum ön görüşme yapıcam
Benim doktorum güvenç karlikaya canim. Bu 2.denememiz ilki negatiftu ama yine de doktorumuzdan vazgecmedik. Tavsiye ederim.ama bahcecinin butun doktorlari cok iyidirBugün hsg çekildi anestesiz Bebeğim için ilk acıyı çekmiş bulundum. Çok zormuş bu işler insan başına gelmez gibi görüyor dışardan. Kabullanmek zor. İnşallah Allah her isteyene nasip eder. Bahçecide bildiğim bir doktor yok tavsiyeniz varsa bekliyorum ilk görüşmem olucak artık kim olursa farketmez çok zamanım yok Yumurtalarım gün geçtikçe azalıyor
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama ne zaman kafam karışsa yardımıma koştuğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim4 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmadık ve malumunuz hamile kalamadım gittiğim onca özel hastane doktorları hiç bir sorunumun olmadığını beklememi söyledi taaki artık bu durumdan sıkılıp yeniden testlerimi yaptıraba kadar.daha önce hiç bir tedavi olmadım ne klomen ne aşılama ne tüp bebek. Amh değerim 0.3 çıktı yaşım 29 dün hayatımın şokunu yaşadım değil normal yollardan tüp bebek şansım bile o kadar düşükmüş ki doktor hemen tedaviye başlayalım dedi. Araştırdım sizlerde bahçeci yi tavsiye etmişsiniz. Olacaksa burda başlasın dedim önünüzdeki hafta randevum var. Doğru seçimmi yaptım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Karamsar olma doktorun seni en kötü ihtimale karşı uyarmış sadece zaten olmazken bir şans edinmişsin %50 de sen şansını olumlu düşün ki olumlu olsun inanıyorum ki sonuç pozitif olacak ve burda hepbirlikte bunu kutlayacağızSelam kizlar. Dun transferim oldu. 1 adet orta kalite (2.kalite) embriyo transfer edildi. Diger dort dondurulmusum sizlere omur. Bundan da pek umitli degil doktor ama belli olmaz tutabilir de belki dedi. Oyle iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?