Benim doktorum doç.dr.remzi abalı ilk denemem olumlu olmuştu kendisinden çok memnunum ama diğer doktorları da çok iyi hakkında hayırlısı umarım herşey istediğin gibi gelişirHenüz doktorda araştırmadım inan hiç bilmiyorum ön görüşme yapıcam
Insallah canim insallah. Ben uzerime duseni yapiyorum artik olacaksa olacak. KismetKaramsar olma doktorun seni en kötü ihtimale karşı uyarmış sadece zaten olmazken bir şans edinmişsin %50 de sen şansını olumlu düşün ki olumlu olsun inanıyorum ki sonuç pozitif olacak ve burda hepbirlikte bunu kutlayacağız
Gercekten mi? Ya transfer hic agri vermiyor canim hic gerek yok zaten max 3 dk suruyor. Sadece sikisik olmak biraz zorluyor ama katlanilmayacak gibi degil ben hatta transferden sonra bile surgu istemedim 40 dk daha bekleyip tuvalete gittim dusun yani. Hic gerilme. Ben de seninle ayni seyleri hissettim kac gundur. Aslinda heyecanlanmamak heyecanlanmaktan daha iyiymis kendimi cok rahat hissediyorum. Ama sen endiselesin sanki biraz. Kacinci denemeBenimde kontrolüm vardı bugün.Perşmbe yada cuma günü beninde transferim var.Çok duygusuzum niyeyse,hiç bunu söyleyemeyeceğim sanıyordum :) Bir sürü ilacım var...
fatoceren8888 hayırlı olsun.Olumsuz düşünme.Söylüyorum,ama kendimde yapamıyorum malesef.Beklemek ne zor olacak kim bilir.Test tarihin ne zaman?
Transfer aşaması nasıldı? Zorlandın mı?
Sıkışık olma durumu beni geriyor.Transferi anesteziyle yapıyor musunuz diye gülerek sordum doktoruma,"Yok artık" demesini beklerken Tabii ki,senin rahat hissetmen lazım kendini,anestezili yapalım dedi :)
Anestezi için mide boş olması gerekmiyor mu, sıkışık nasıl anestezili oluyor merak ettim?Benimde kontrolüm vardı bugün.Perşmbe yada cuma günü beninde transferim var.Çok duygusuzum niyeyse,hiç bunu söyleyemeyeceğim sanıyordum :) Bir sürü ilacım var...
fatoceren8888 hayırlı olsun.Olumsuz düşünme.Söylüyorum,ama kendimde yapamıyorum malesef.Beklemek ne zor olacak kim bilir.Test tarihin ne zaman?
Sıkışık olma durumu beni geriyor.Transferi anesteziyle yapıyor musunuz diye gülerek sordum doktoruma,"Yok artık" demesini beklerken Tabii ki,senin rahat hissetmen lazım kendini,anestezili yapalım dedi :)
Gercekten mi? Ya transfer hic agri vermiyor canim hic gerek yok zaten max 3 dk suruyor. Sadece sikisik olmak biraz zorluyor ama katlanilmayacak gibi degil ben hatta transferden sonra bile surgu istemedim 40 dk daha bekleyip tuvalete gittim dusun yani. Hic gerilme. Ben de seninle ayni seyleri hissettim kac gundur. Aslinda heyecanlanmamak heyecanlanmaktan daha iyiymis kendimi cok rahat hissediyorum. Ama sen endiselesin sanki biraz. Kacinci deneme
Bu arada test tarihm 11 mart yani 15.gun. Amaben 8 martta 12. Gunde yapicam. Gecen sefer 9 da kanda baktirmistik 0.100 cikmisti doktoru aradik artmaz artik negatif demek dedi. Yine de 12 ye kadar bekliycem. Gecen sefer cok umutluyduk hayal kirikligi buyuk oldu simdi daha metanetliyiz o yuzden sikinti yokSen de rahatla biraz. Guzel bir surec...Benimde kontrolüm vardı bugün.Perşmbe yada cuma günü beninde transferim var.Çok duygusuzum niyeyse,hiç bunu söyleyemeyeceğim sanıyordum :) Bir sürü ilacım var...
Anestezide sıkışık olmaya gerek yoktur herhalde.O zaman tamamen kabus olur.Benim için değil tabiiAnestezi için mide boş olması gerekmiyor mu, sıkışık nasıl anestezili oluyor merak ettim?
canim ayni hissiyat hepimizde oluyor ama inanki sinirimiz fazlaymis Hic bir sey olmuyor gercekten guven bana korktugun gibi olmayacak .İlk denemem olacak :)
Sıkışıklık durumu bende komple fobi.Markete gideceğim,kaç kere tuvalete girerim evden çıkmadan.Evlenmeden önce kist kontrollerinde de sıkışık olmak gerekiyordu,bazen dayanamayıp azıcık yapıyım diye tuvalete giriyordum :) Şimdi bunun üstüne ya tutamazsam,o aşamada yaparsam diye düşünmeden edemiyorum :)
Bence yine aynidir cunku bu rahmin hazir olmasi gerektigiyle alakali.cok onemli diye hissettim benAnestezide sıkışık olmaya gerek yoktur herhalde.O zaman tamamen kabus olur.Benim için değil tabii
Sıkışık olma durumu seni bu kadar geriyorsa işleme alınmadan önce hemşireye durumunu anlat abestezi yaptıracaksan serum ve özellikle iğneden sonra mesane baya zorluyor insanı bende uzun süre tutamam idrarımı o yüzden işlem öncesi azıcık tuvaletimi yapmak için yalvar yakar izin istemiştim bu defa iğneyi işleme giderken masa boşsa yaptırmayı düşünüyorumİlk denemem olacak :)
Sıkışıklık durumu bende komple fobi.Markete gideceğim,kaç kere tuvalete girerim evden çıkmadan.Evlenmeden önce kist kontrollerinde de sıkışık olmak gerekiyordu,bazen dayanamayıp azıcık yapıyım diye tuvalete giriyordum :) Şimdi bunun üstüne ya tutamazsam,o aşamada yaparsam diye düşünmeden edemiyorum :)
Sıkışık olma durumu seni bu kadar geriyorsa işleme alınmadan önce hemşireye durumunu anlat abestezi yaptıracaksan serum ve özellikle iğneden sonra mesane baya zorluyor insanı bende uzun süre tutamam idrarımı o yüzden işlem öncesi azıcık tuvaletimi yapmak için yalvar yakar izin istemiştim bu defa iğneyi işleme giderken masa boşsa yaptırmayı düşünüyorum
Aman Tanrııımmm,ciddi olamazsın
Madem o zamanda sıkışıklık yaşayacağım,gerek yok gibi geldi...
Peki sıkışıkken anestezi alınca uyurken yapmaz mısın tuvaletini yaa
Huzura giden yol merhabaa...
Ne zaman bıraktın ilacı? Demekbistediğin sanırım ilacı bırakınca adet oldun,şimdi bir sonraki adetin olacak,doğru mu anladım?
İlaçlar,hormonlar,adeti zaten engelliyor sanıyorum.Yani adetin gecikmesi de o kadar hormona normal gibi düşünüyorum ama yaşayanlar daha net bilgi verir sanıyorum...
Rahim kalınlığın ne kadardı? Bugün gittim bende kontrole,10 buçuk dedi sanıyorum,gayet iyi dedi.Beni sıvı durumu korkutuyordu,sıvı yok dedikten sonra hiç bişy duymadım mutluluktan :)
Bilgi için çoookk sağol A absimisia Asistana da bi yazar sorarım...
İlaçlar beni çok kötü yaptı yaa.Bant kullanıyordum,şimdi hapını içtim.Tiroid biraz yüksek diye tiroid ilacı verdi,aç karna o.Şekerim biraz yüksek diye şeker ilacıda kullanıyordum.Coraspine,vitaminler derken şu an midem çok kötü yaa.Bu kadar ilacı verdiğine göre kullanmalıyım da,ne yapıcam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?