- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
- 23
Bende 4 gundur esteofem tablet ve xoraspirin kullaniyorum 6 martta kontrolum var,gecen sefer hap kalinlasmayinca bant kullanmistim,ama ideal rahim kalinligi ne olmaliki acaba unuttum ben ideal kalinligi 2 yil oldu transfer olmayali...
Hayırlı olsun cnm bu seferki tedavin inşallah çok güzel ilerler. Benim uzatmalı olduğu halde 7 mm oldu o yüzden iptal edildi. Adet olmadım 10 günümde geçti bugün.
Transfer acı vermiyor ama takılan alet veriyor korkuyorum bende o yüzden..Gercekten mi? Ya transfer hic agri vermiyor canim hic gerek yok zaten max 3 dk suruyor. Sadece sikisik olmak biraz zorluyor ama katlanilmayacak gibi degil ben hatta transferden sonra bile surgu istemedim 40 dk daha bekleyip tuvalete gittim dusun yani. Hic gerilme. Ben de seninle ayni seyleri hissettim kac gundur. Aslinda heyecanlanmamak heyecanlanmaktan daha iyiymis kendimi cok rahat hissediyorum. Ama sen endiselesin sanki biraz. Kacinci deneme
Transfer için kaçıncı günlerde kontrol yapılıyor senin kaçıncı günde 10 buçuk çıktı?Huzura giden yol merhabaa...
Ne zaman bıraktın ilacı? Demekbistediğin sanırım ilacı bırakınca adet oldun,şimdi bir sonraki adetin olacak,doğru mu anladım?
İlaçlar,hormonlar,adeti zaten engelliyor sanıyorum.Yani adetin gecikmesi de o kadar hormona normal gibi düşünüyorum ama yaşayanlar daha net bilgi verir sanıyorum...
Rahim kalınlığın ne kadardı? Bugün gittim bende kontrole,10 buçuk dedi sanıyorum,gayet iyi dedi.Beni sıvı durumu korkutuyordu,sıvı yok dedikten sonra hiç bişy duymadım mutluluktan :)
Bende 4 gundur esteofem tablet ve xoraspirin kullaniyorum 6 martta kontrolum var,gecen sefer hap kalinlasmayinca bant kullanmistim,ama ideal rahim kalinligi ne olmaliki acaba unuttum ben ideal kalinligi 2 yil oldu transfer olmayali...
Rahim kalinliginin ideali kaç oluyor arkadasim...
Bantada ilk başladığımda böyle olmuştum,hapa geçtim diye mi böyle oldu acaba.Sizde de sıkıntı oluyor mu? Sıcak basması mide bulantısı gibi?
Valla benim kalınlık 10 buçuktu,gayet iyi demişti.İdeali nedir onu bilmiyorum.
Bantlarda artık üretimden kalkmış...
Transfer acı vermiyor ama takılan alet veriyor korkuyorum bende o yüzden..
Transfer için kaçıncı günlerde kontrol yapılıyor senin kaçıncı günde 10 buçuk çıktı?
Hayırlı olsun cnm bu seferki tedavin inşallah çok güzel ilerler. Benim uzatmalı olduğu halde 7 mm oldu o yüzden iptal edildi. Adet olmadım 10 günümde geçti bugün.
Aaa bantlaarin uretimi olmadigini ilk defa duydum,bende hap başagrisi yapiyor arkadasim,dortgundur iciyorum kafamda agrim var,sizin dediginiz diger rahatsizliklaryok,hayirlisi allahtan insallah herkese guzel sonuçlar...
Ben önceki ay climara forte yerine climara kullanmaya başlamıştım.Forte lar üretilmiyor o yüzden bunları iki katı olarak kullan dediler.Ama sürekli akıntı olunca korktum ve iptal edildi.Bu ay yeniden başladık.Hap veriyordu başlarken,bant bulamayabilirsin,üretilmiyor artıl dedi.Elimde var deyince tamam dedi,onları kullandım.Hatta 12 tane daha var.Ama hapa başladım...
Herkeste farklı etkisi olabilir tabii.Ama çok fazla ilaç kullanıyorum ben yaa...
Ben en son 2015 te transfer oldum gecen sefer genetikten saglikli gelmedi bu sefer bulfuk genetikten saglikli bir embriyo insallah banta gerek kalmadan transfer olurum,ben bisey kullanmiyorum bir tek omega 3 var onun disunda q enzim q10 bitti almadim birde aspirin,siz neler kullaniyorsunuzfazla demissiniz,insallah transfer bu sefer gerceklessin hay8rlisiyla...
Biz hiç genetiğe falan bulaşmadık,ilk deneme.Aslında isteğe bağlı recombine testten bahsetti doktor ama bütçemiz malesef yetmedi.Birkaç doktorlada görüştüm test üzerine.İlla yapılmalı denmez,biz önermiyoruz,çok gerekli değil dediler.Biraz olsun rahatladım.Eşimle akrabayız o yüzden istemişti doktor...
Benim kullandıklarıma gelinceee,yenilerle beraber sayıyorum şimdi,hazır mısın :)
Tiroid ilacı (bugünkü test sonucu hafif yüksek diye verdi)
Şeker ilacı (tedaviye başlarken yine hafif yüksek diye)
Coraspine
Estrodem
Prednol (Ne ilacı anlamadım,yarın başlayacağım)
B12
Elevit multivitamin
Omepa (omega+q10)
D vitamini
Tetradox antibiyotik Crinone vajinal jel ve clexan iğneye de yarın başlayacağım...
Bu kadar ilacın hangisini ne zaman kullanacağım şaşırıyorum.Korkuyorum birbirlerine ters etki yapacaklar diye.Hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Canım senin 2. Ye başlarken ekstra Yen'i tahlil felan istedimi bende 2. Ye başlıycam şimdi bide bu sefer kaç embriyo transfer ettilerBenim doktorum güvenç karlikaya canim. Bu 2.denememiz ilki negatiftu ama yine de doktorumuzdan vazgecmedik. Tavsiye ederim.ama bahcecinin butun doktorlari cok iyidir
Yok istemedi. Ama benim küçük polip vardı onu takip etti. Tek embriyo transfer edildi çünkü 4 dondurulmuşumdan sadece o sağlıklı kalabildi. Diğerleri gitti. Bu da zaten orta sayılır. O yüzden umutlu değiliz maalesef.senin dondurulmuşun var mı bu aradaCanım senin 2. Ye başlarken ekstra Yen'i tahlil felan istedimi bende 2. Ye başlıycam şimdi bide bu sefer kaç embriyo transfer ettiler
Acaba benim 2 tane gelirse dondurulmuşlardan 2 tane transfer edermi sanki o zaman şansım daha çok olucak gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çok inanmıştım ilkindeYok istemedi. Ama benim küçük polip vardı onu takip etti. Tek embriyo transfer edildi çünkü 4 dondurulmuşumdan sadece o sağlıklı kalabildi. Diğerleri gitti. Bu da zaten orta sayılır. O yüzden umutlu değiliz maalesef.senin dondurulmuşun var mı bu arada
Edebiliyorlar.geçen sefer 6 taneden ikisi transfer edilebilir durumdaydı ikisi de transfer edildi. Doktorunla konuş istiyorsan ama ikiz gebelik riskli. Biz de baştan istiyorduk sonda ikna olduk.kaç yaşındasın?Acaba benim 2 tane gelirse dondurulmuşlardan 2 tane transfer edermi sanki o zaman şansım daha çok olucak gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çok inanmıştım ilkinde
Benim ilkinde söyledik ama tek yaptı hatta 2 tane geldi benim tekrar dondurdular yaşım 28 bişey Yok deniyor ama olmayınca acaba tahlil felan 2. De istiyormu die ondan sordum genetik testi felan deniyor yaEdebiliyorlar.geçen sefer 6 taneden ikisi transfer edilebilir durumdaydı ikisi de transfer edildi. Doktorunla konuş istiyorsan ama ikiz gebelik riskli. Biz de baştan istiyorduk sonda ikna olduk.kaç yaşındasın?
Şöyle ki bizden de daha önce istememiştiama bu sefer de kaliteşi embriyo elde edemedik ve umutlu değiliz. Sperm testleri yapılacak dedi. Duruma göre isteyebilir ama transferimiz olumsuz sonuçlanırsa ister diye düşünüyoruöBenim ilkinde söyledik ama tek yaptı hatta 2 tane geldi benim tekrar dondurdular yaşım 28 bişey Yok deniyor ama olmayınca acaba tahlil felan 2. De istiyormu die ondan sordum genetik testi felan deniyor ya
Anladım saol yardımcı olduğun tşk ederim inşallah hepimiz melekleri alırız kucağımızaŞöyle ki bizden de daha önce istememiştiama bu sefer de kaliteşi embriyo elde edemedik ve umutlu değiliz. Sperm testleri yapılacak dedi. Duruma göre isteyebilir ama transferimiz olumsuz sonuçlanırsa ister diye düşünüyoruö
Rahim duvarı kalınlaşsın die bant ya da hap kullanıyorsun bide bi aspirinle hap daha vermişti doktorum bana onlardı sadece 5 gün kullandım 5. Gün transferi olmuştumSelam arkadaşlar bende Aylin hanimin hastasiyim persembe opu oldu 5. Günü bekliyoruz insallah, ilk denememiz olucak o yüzden cok heyecanli ve merakliyim tecrubeli arkadaslara sormak istedigim birsey var transferden once yine igne ilac falan kullaniliyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?