Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Rahim duvarı kalınlaşsın die bant ya da hap kullanıyorsun bide bi aspirinle hap daha vermişti doktorum bana onlardı sadece 5 gün kullandım 5. Gün transferi olmuştum
Cok tesekkur ederim cevabin icin her asamasi cok heycanli aklimda deli sorular birde maddi olarak epey bi zorluyo o yüzden sordum tekrar ilac kullaniliyornu diye insallah Rabbim hicbirimizin emeklerini bosak cikartmaz

M melina7989 un söylediklerine ek olarak progestron kullanıyorsun.vajinal jel ya da hap olarak da veriyor sanırım.hayırlı olsun inşallahilk denemede kavuşursunuz bebeğinize

Amin insallah hepimiz kavusuruz meleklerimize transferden nekadar önce kullanmaya basliyoruz igneyi ve jeli
Adetin 2. Günü başlayıp ilk 15 gün bantlar veya hap sonraki 5 gün coraspin başka bir hap ve 2 iğnen var ve birde jelin var sabah akşam Bir tek jel ve bantları transferden sonrada devam ediyorsun test gününe kadar bir tane de iğne oluyorsun transferden 1 hafta sonra

Anladım çok tesekkur ediyorum ben neredeyse butun tahlilerimi bahcecide yaptirmak zorunda kaldim aksilik cikti 2 tedavilik ilaci birde kullandim 2 tane yumo fazla gelisti onlar alindi yine ekstra ucret odedim birde istanbul disindan gelip gidiyorum hesabimizin epey ustune cikti cok soru sordum anlayisiniza siginarak

semiramelek hanim ben 45 yasinda hamile olan bi bayan biliyorum hersey Allah'tan tabiki ama o bayan Aidin salih'in uyguladigi tedavi yontemleriyle hamile kaldi hatta bi komsumuz ayni sekilde 34 yasinda erken menopoza girmisti 5 aylik tedavi sonunda su an 6 aylik hamile yani bence bu aidin salih hanimin kitabi ve tedavilerini yapanlara ulasin derim biliyorum insanlar cok caresiz ama iste belki ben vesile olurum biseylere diye yazdim

Bugün Dondurulmuşların transferı için görüştük doktorla ama bana hiç bir ilaç vermedi rahim duvarının kendi kalınlığını takip edicem bu sefer istenen değere ilaçsız gelirse transfer edicem gelmezse bidaha ki ay ilaç verip kalınlaştırıp transfer yapıcam dedi böyle durumda tedaviye devam eden var mı 2. Deneme için

ilk defa duyuyorum..
acaba normalde duvar kalınlığın varda ondan mı dedi acaba
sormadın mı hiç?

Kızlar selam. Ya bana transferden sonra proluton iğne yaptılar. Hemşire çok hızlı vurdu. Orda böyle bir yumru oluştu. Acaba sizden böyle bir şey yaşayan var mı

Olsun birbirimize sorular sorup cevap verebiliyoruz bazen rahatlatıyoruz benim ailemden kimse bilmiyor kimseye bişeyde soramıyorum en azından buraya sorunca biraz olsun rahatlıyorum
Bende ailemden kimseye sormuyordum pek bilsinler de istemiyordum zaten iyiki burası varda konuşacak insan buluyoruz

ilk defa duyuyorum..
acaba normalde duvar kalınlığın varda ondan mı dedi acaba
sormadın mı hiç?
Dedim nie ilaç felan kullanmıycam normal rahim duvarının kalınlığınıda bi görücem bazen ideal olan daha iyidir dedi bence ben olumsuz olduğumda çok üzülmüştüm ağlamıştım orda istersen bir ay bekle dinlen istersen hastalanınca gel olmayacak die bişey Yok kendini bi topla dedi ben hemen hastalanır hastalanmaz geldim bence bu ay bilerek ilaç vermedi dinlendiricek bu ay rahim i bidahaki ay tekrar transfere hazırlıycak

Ilacsiz dogal olarak transferde yapilabiliyor cnm.rahim kalinlasman guzelse dogal rahime vermek embriyoyu bence daha iyi.bu sekilde denendiginide duymustum.herseyin dogali makbul :)

Ilacsiz dogal olarak transferde yapilabiliyor cnm.rahim kalinlasman guzelse dogal rahime vermek embriyoyu bence daha iyi.bu sekilde denendiginide duymustum.herseyin dogali makbul :)
Ay inşallah cnm saol rahatlattın beni bende karalar bağlamış durumundayım sabahtandır eşime diyorum bişey vardı herhalde doktor o yüzden bu ay yapmıyor adamında moralini bozdum o kadar bide ilki olmadı die bu sefer genetik felan test ister die düşünüyordum onlarıda istemedi iyice moralim düşmüştü

Kızlar bugün kontrolüm vardı. En büyüğü 20mm olan yumurtalar var. Yarın son kez bakacak. Ve inşallah perşembe günü opu yapılacak. Opu öncesi ve sonrası yapmam gereken bir şey var mı? Doktoruma sormadım gerçi daha

Hiçbişey yok doktor sadece bana ağır felan kaldırma fazla eğilme demişti ben iş yerinde izin alamadım vermediler opudan bir gün önce iş yerimde yarım metre yükseklikten düştüm bacağım felan kesildi o kadar korkudan ağladım tetanoz bile vurdurmadım hiç bişey olmadı 27 tane yumurta toplanmıştı rahat ol oluruna bırak yani ne kadar rahat olursan o kadar iyi

Dikkat edip özenince aksilik oluyor mutlaka desenize. O zaman gelsin yumuşlar

Dikkat edip özenince aksilik oluyor mutlaka desenize. O zaman gelsin yumuşlar
Aynen rahat ol strese girme yeter doktorun kim

Müstecep Kavrut. Kendisine tedavi olan bir arkadaşım aracılığıyla gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…