- 14 Aralık 2016
- 66
- 21
- 8
- 36
Hayırlısı cnm inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızDikkat edip özenince aksilik oluyor mutlaka desenize. O zaman gelsin yumuşlar
Müstecep Kavrut. Kendisine tedavi olan bir arkadaşım aracılığıyla gittim
Kac yumurtan var canim insallah hersey istedigin gibi olurKızlar bugün kontrolüm vardı. En büyüğü 20mm olan yumurtalar var. Yarın son kez bakacak. Ve inşallah perşembe günü opu yapılacak. Opu öncesi ve sonrası yapmam gereken bir şey var mı? Doktoruma sormadım gerçi daha
Hayırlısı cnm inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız
Kac yumurtan var canim insallah hersey istedigin gibi olur
Benimde perşembe günü olmuştu iyi geçmişti bol yimoş olmuştu inşallah seninde öyle olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucağımıza alıp yüzlerimizi güldürsün inşallahHepimizin istediği gibi olur inşallah. Sayı vermedi henüz ama bol olduğunu söylediBu akşam iğnelerim var. Kısmetse perşembe günü opu günü
Canım senin embriyolarla ilgili son durum ne oldu?Benimde perşembe günü olmuştu iyi geçmişti bol yimoş olmuştu inşallah seninde öyle olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucağımıza alıp yüzlerimizi güldürsün inşallah
Benim az oluyor dua ette 4 emboryom olsun raziyim :)Hepimizin istediği gibi olur inşallah. Sayı vermedi henüz ama bol olduğunu söylediBu akşam iğnelerim var. Kısmetse perşembe günü opu günü
Çok değil kaliteli olması için dua edin bence. Benim 10 embriyom vardı hiç biri kaliteli çıkmadı hatta 7 tanesinin gelişimi durdu transfere kadar az olsun sağlam olsunCanım senin embriyolarla ilgili son durum ne oldu?
Benim ilk tüp bebek başarısızdı şimdi dondurulmuşlarla deniycezCanım senin embriyolarla ilgili son durum ne oldu?
Benimde perşembe günü olmuştu iyi geçmişti bol yimoş olmuştu inşallah seninde öyle olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucağımıza alıp yüzlerimizi güldürsün inşallah
Benim az oluyor dua ette 4 emboryom olsun raziyim :)
Amin canim :)Kaliteli güzel embriyolarımız olsun inşallah
Canım opu oldu mu ? Kaç yumurta toplandı? Embriyo bilgisi için aradılar mı?Hepimizin istediği gibi olur inşallah. Sayı vermedi henüz ama bol olduğunu söylediBu akşam iğnelerim var. Kısmetse perşembe günü opu günü
Canım opu oldu mu ? Kaç yumurta toplandı? Embriyo bilgisi için aradılar mı?
Canım sabah 10'da oldu opu. 25 yumurta topladılar. Yarın arayacaklarmış. Heyecanla bekliyorum :)
Gözünüz aydın,maşallah 25 yumurta :)
Beni de yarın transfer saati için arayacaklar.Heyecanla yarını bekliyoruz demek :)
İlk olumsuzdan sonra umutlarım yıkıldı biraz açıkcası herşey iyi gidiyordu ve çok da umutluydumDoktorum der ki: UMUDUNUZU YİTİRMEYİN MUTLULUĞUNUZU ERTELEMEYİN...
Bunlar güzel heyecanlar :)
İlk olumsuzdan sonra umutlarım yıkıldı biraz açıkcası herşey iyi gidiyordu ve çok da umutluydum
Süperrrr çok sevindim inşallah çok güzel haberler gelir yarın da :) mutlaka yaz canım haber gelinceCanım sabah 10'da oldu opu. 25 yumurta topladılar. Yarın arayacaklarmış. Heyecanla bekliyorum :)
Süperrrr çok sevindim inşallah çok güzel haberler gelir yarın da :) mutlaka yaz canım haber gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?