- 11 Ocak 2017
- 61
- 25
- 8
- 38
Tamam canım merakla bekliyoruzzzzzYazarım tabi. Bugün eve gelince yazacaktım zaten ama sen hissetmiş gibi sormuşsunhaber aldığım an burada olacağım inşallah
Tamam canım merakla bekliyoruzzzzz
Süperrrrrr çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallahCanım 25 yumurtanın 16 tanesi olgunmuş. 14 tanesi döllenmiş. 3.gün yani pazar günü tekrar arayacaklar :)
MErhaba dr Erbıl beyın hastası olanlar , tedavı surecınız nasıl gecıyor ? bahcecıyı ve dr erbıl beyı onerırmısınız ? ben medıcal park ulun hocayıda dusunuyorum cunku
canım transferin hayırlı olsun benim bu 6 denemem ilkinde tuttu düştü sonra dış gebelik doğal yoldan geçirdim ve tüplerimde sıvı ve rahimde miyom falan vardı geçen ay güvenç beyde ameliyat oldum şimdi mart ayında adet olacam inşaallah ondan sonra tedavim başlayacak canım Allahın izni ile üç embriyonda beşinci güne geldi mi çok sevindim senin adınaMerhaba...
Bugün Erbil beyle transferim var :) Çok olumsuzluklar yaşadım,tabii Erbil beyle alakalı değil,hiç bugünlere gelemeyeceğiz sanıyordum.Yarım saat içinde arayıp transfer saati vermelerini bekliyorum heyecanla...
Çokta araştırmamıştım aslında,hep Erbil bey çıktı karşıma,en son bir arkadaşıma tavsiye etmişler,o da onun ismini verince tamam dedim,ben Erbil beye gitmeliyim :)
canım transferin hayırlı olsun benim bu 6 denemem ilkinde tuttu düştü sonra dış gebelik doğal yoldan geçirdim ve tüplerimde sıvı ve rahimde miyom falan vardı geçen ay güvenç beyde ameliyat oldum şimdi mart ayında adet olacam inşaallah ondan sonra tedavim başlayacak canım Allahın izni ile üç embriyonda beşinci güne geldi mi çok sevindim senin adına
inşaallah canım cümle isteyenle birlikte canım ilk başta bana 12,500 tl çıkarmışlardı sonra konyada oldum ben ameliyatı ve sol tüpüm alınmıştı iki ay önce tekrar rahim filmi çekindim doktorum yapışıklık falan var dedi sonra bahçeci de 6500 tl ye tekrar ameliyat oldum ve doktorum sağ tüpümünde çok şiş olduğunu ve çıkarmadan orada kapattığını söyledi konyada olduğum ameliyattan dolayı yapışıklıklar varmış onları açtığını söyledi geçen ay progesteron yüksek çıktı bu ay yasmin kullandım bakalım martta adetten sonra belli olacak canım ha bu arada ameliyat için pazarlık yapın bahçeci ile biz baya bir uğraştık ve ameliyatı 10.000 den 6500 tl ye indirdik benim korkum canım konyada dondurulmuş embriyolarım vardı ve çözemediler şimdi bahçeci de de iki embriyom var seninkiler böyle çözününce sevindim bana da kaliteleri iyi olduğu söylendi ama insan yine de korkuyor bu yüzden çok ayrıntılı öğrenmek istiyorum artık fazla soru sorarsam bil ki sebebi buEvet,çok ümitsizdim.Burda onlarca embriyosu çöpe gidenleri gördükçe korkmuştum ama maşallah hepsi ilerlemiş.Ameliyat olmadan deniyoruz bakalım.Olmama şansı yüksek olsa Erbil bey denemezdi herhalde.Son kontrolde sıvı yok demişti,en çok ona sevinmiştim...
Ameliyatını ne kadara olmuştun? Hayırlısıyla inşallah bu kez hayaline kavuşursun...
inşaallah canım cümle isteyenle birlikte canım ilk başta bana 12,500 tl çıkarmışlardı sonra konyada oldum ben ameliyatı ve sol tüpüm alınmıştı iki ay önce tekrar rahim filmi çekindim doktorum yapışıklık falan var dedi sonra bahçeci de 6500 tl ye tekrar ameliyat oldum ve doktorum sağ tüpümünde çok şiş olduğunu ve çıkarmadan orada kapattığını söyledi konyada olduğum ameliyattan dolayı yapışıklıklar varmış onları açtığını söyledi geçen ay progesteron yüksek çıktı bu ay yasmin kullandım bakalım martta adetten sonra belli olacak canım ha bu arada ameliyat için pazarlık yapın bahçeci ile biz baya bir uğraştık ve ameliyatı 10.000 den 6500 tl ye indirdik benim korkum canım konyada dondurulmuş embriyolarım vardı ve çözemediler şimdi bahçeci de de iki embriyom var seninkiler böyle çözününce sevindim bana da kaliteleri iyi olduğu söylendi ama insan yine de korkuyor bu yüzden çok ayrıntılı öğrenmek istiyorum artık fazla soru sorarsam bil ki sebebi bu
hadi bakalım güzel haberlerle dön canım biz babamla gitmiştik babam bir iki defa doktorun yanına girdi sonra hastaneyi aradılar falan derken indilerO kadar nasıl yapabildiniz indirimi? :)
Aradılar,4 buçukta transferimSizi çok iyi anlıyorum,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Çünkü bende çok meraklı,çok korkak biriyim...
Konyada kim yapti ameliyatini bende konyadayim o yuzden sordum,bol sanslar...inşaallah canım cümle isteyenle birlikte canım ilk başta bana 12,500 tl çıkarmışlardı sonra konyada oldum ben ameliyatı ve sol tüpüm alınmıştı iki ay önce tekrar rahim filmi çekindim doktorum yapışıklık falan var dedi sonra bahçeci de 6500 tl ye tekrar ameliyat oldum ve doktorum sağ tüpümünde çok şiş olduğunu ve çıkarmadan orada kapattığını söyledi konyada olduğum ameliyattan dolayı yapışıklıklar varmış onları açtığını söyledi geçen ay progesteron yüksek çıktı bu ay yasmin kullandım bakalım martta adetten sonra belli olacak canım ha bu arada ameliyat için pazarlık yapın bahçeci ile biz baya bir uğraştık ve ameliyatı 10.000 den 6500 tl ye indirdik benim korkum canım konyada dondurulmuş embriyolarım vardı ve çözemediler şimdi bahçeci de de iki embriyom var seninkiler böyle çözününce sevindim bana da kaliteleri iyi olduğu söylendi ama insan yine de korkuyor bu yüzden çok ayrıntılı öğrenmek istiyorum artık fazla soru sorarsam bil ki sebebi bu
mustafa ulusoy kızılay hastanesi ama dikkatli ol derim çünkü benim ameliyatım kapalı olacaktı dr ameliyat esnasında açığa çevirmiş bir de narkozda çok kaldım galiba çıktığımda çok kötüydüm istanbuldaki ameliyat kapalı oldu ayrıca çok ilgililer narkozdan erken ayıldımKonyada kim yapti ameliyatini bende konyadayim o yuzden sordum,bol sanslar...
Güzel haberlerle gel canım benim:)O kadar nasıl yapabildiniz indirimi? :)
Aradılar,4 buçukta transferimSizi çok iyi anlıyorum,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Çünkü bende çok meraklı,çok korkak biriyim...
O kadar nasıl yapabildiniz indirimi? :)
Canım senin doktorun da Erbil bey mi?O kadar nasıl yapabildiniz indirimi? :)
Transfer oldu mu canım?O kadar nasıl yapabildiniz indirimi? :)
Merhaba kızlaaaarr :)
Transfer saatim 18:15 ti,bekledik baya.Ben bu sürede kaç kere tuvalete girdim stresten :) En son embriyoloğumuz Necati beyle konuşurken baya rahatladım,sakinleştim,kadınlar kulübünden konuştuk falan :) Saat yaklaştı,bu kezde sıkışmadığımı hissettimO zaman su içmeye başladım.Odada sordu hemşire sıkışıksın değil mi diye.Valla hissetmiyorum stresten ama sıkışığım dedim,ve götürdüler...
Orda da baktılar,yeterli dediler ve Erbil beyde ne seni ne beni zorlayacak şekilde,gayet iyi dedi :) Gayet rahattım,hiç bir acı hissetmedim.Ben hala olayın ciddiyetine varamadım yalnız,gayet iyi hissediyorum,stres vs... yok...
Yemek yiyoruz şimdi cevahirde
Canım süper çok sevindim :) test günü nezaman? Tek embriyo mu transfer edildi?Merhaba kızlaaaarr :)
Transfer saatim 18:15 ti,bekledik baya.Ben bu sürede kaç kere tuvalete girdim stresten :) En son embriyoloğumuz Necati beyle konuşurken baya rahatladım,sakinleştim,kadınlar kulübünden konuştuk falan :) Saat yaklaştı,bu kezde sıkışmadığımı hissettimO zaman su içmeye başladım.Odada sordu hemşire sıkışıksın değil mi diye.Valla hissetmiyorum stresten ama sıkışığım dedim,ve götürdüler...
Orda da baktılar,yeterli dediler ve Erbil beyde ne seni ne beni zorlayacak şekilde,gayet iyi dedi :) Gayet rahattım,hiç bir acı hissetmedim.Ben hala olayın ciddiyetine varamadım yalnız,gayet iyi hissediyorum,stres vs... yok...
Yemek yiyoruz şimdi cevahirde
mustafa ulusoy kızılay hastanesi ama dikkatli ol derim çünkü benim ameliyatım kapalı olacaktı dr ameliyat esnasında açığa çevirmiş bir de narkozda çok kaldım galiba çıktığımda çok kötüydüm istanbuldaki ameliyat kapalı oldu ayrıca çok ilgililer narkozdan erken ayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?