Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ee ne guzel iste arkadasim stres dilerim hiç olmasin,kizucugu aldin seninle artik,rabbim once karnini sonra da kucagini doldursun evlatlarla insallah,benimde pazartesi kontrolum var estrofemin 13.gunu bakalim ne diycek kubra hanim...

Hayırlı olsun canım iki embriyon donduruldu mu

Çok sevindim böyle geçmesine Afiyet olsun o zaman Artık bekleme zamanı

Canım süper çok sevindim :) test günü nezaman? Tek embriyo mu transfer edildi?

Ee ne guzel iste arkadasim stres dilerim hiç olmasin,kizucugu aldin seninle artik,rabbim once karnini sonra da kucagini doldursun evlatlarla insallah,benimde pazartesi kontrolum var estrofemin 13.gunu bakalim ne diycek kubra hanim...

Çok sağolun kızlar.Hepimizin yüzü gülsün inşallah...

Hayırlı olsun canım iki embriyon donduruldu mu

Henüz değil,bir tanesi sanıyorum diğerleri kadar gelişme göstermemiş,elemişler.1 tanesinide gözlemliyorlar yarına kadar bakacaklar,eğer iyiyse onu donduracaklar...

Merhaba benim de genetikten embriyolarım iyi gelmedi.hayırlısı bakalım .yılmak yok yola devam.

Olsun benimde ilk seferde 4 gitmisti hic saglikli gelmedi bu sefer 3 embriyo gitti bir tane saglikli geldi insallah transfer olcak,insallah bir dahakine zor oldugunu bilerek söyluyorum elbette,umidimizi yitirmeyelim...

Benim ilkinde 1 tane gitmişti.o da sağlıklı gelmemişti.olana kadar devam edeceğiz.benim embriyo larım 5. Güne bile gitmiyordu.doktorum Erbil bey sayesinde çok yol kaybettik.çok muhteşem bir insan.bizim gibi hastalara umut oluyor.

Merhaba benim de genetikten embriyolarım iyi gelmedi.hayırlısı bakalım .yılmak yok yola devam.
Canım hayırlısı olsun bizim de test sonucu kötü gelince çok üzülmüştük ama düşününce sağlıksız bir embriyoyu gebelik olmadan tespit etmek çok daha doğru tabi. Bizim down sendromlu çıkmıştı. Sizin öyle birşey var mı?

Sağol teşekkür ederim.bizim ilk giden embriyo da down sendromluydu.bu ikisin de ise düşüğe sebeb olan bir durum yapıyormuş.

Sağol teşekkür ederim.bizim ilk giden embriyo da down sendromluydu.bu ikisin de ise düşüğe sebeb olan bir durum yapıyormuş.
Biz de Yeni tedaviye başlayacağız şuan için beklemedeyiz ama merak ettiğim şey hep şu: bu şekilde gelen sonuçlarda tekrarlama durumu olur mu? Sizinki için doktor ne dedi mesela? Neden böyle oluşuyormuş embriyolar? Bu kafama takılıyor benim de bizim de 3 embriyodan sağlıklı yok çünkü

Buzde embriyolarin bozuk olmasi benim yaşima baglandi cunku bizlerde genetik rahatsizlik yok hayirlisi allahtan...

Kızlar günaydın,
Şimdi laboratuvardan aradılar. 14 döllenen yumurtanız vardı çok iyi bölünüyorlar o nedenle 5.günde dondurma işlemi yapacağız salı günü tekrar bilgi vereceğiz dediler.
Kiz masallah masallah Allahim zeval vermesin rabbim bizlere de nasip etsin

Yakin zamanda transferi olan arkadaslar varmi benim yarin estrofem kullaniminda 13.gunum kontrol var size kacinci gunde transfer yapildi iki yil oldu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…