- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
Merhaba kızlaaaarr :)
Transfer saatim 18:15 ti,bekledik baya.Ben bu sürede kaç kere tuvalete girdim stresten :) En son embriyoloğumuz Necati beyle konuşurken baya rahatladım,sakinleştim,kadınlar kulübünden konuştuk falan :) Saat yaklaştı,bu kezde sıkışmadığımı hissettimO zaman su içmeye başladım.Odada sordu hemşire sıkışıksın değil mi diye.Valla hissetmiyorum stresten ama sıkışığım dedim,ve götürdüler...
Orda da baktılar,yeterli dediler ve Erbil beyde ne seni ne beni zorlayacak şekilde,gayet iyi dedi :) Gayet rahattım,hiç bir acı hissetmedim.Ben hala olayın ciddiyetine varamadım yalnız,gayet iyi hissediyorum,stres vs... yok...
Yemek yiyoruz şimdi cevahirde
Hayırlı olsun canım iki embriyon donduruldu muMerhaba kızlaaaarr :)
Transfer saatim 18:15 ti,bekledik baya.Ben bu sürede kaç kere tuvalete girdim stresten :) En son embriyoloğumuz Necati beyle konuşurken baya rahatladım,sakinleştim,kadınlar kulübünden konuştuk falan :) Saat yaklaştı,bu kezde sıkışmadığımı hissettimO zaman su içmeye başladım.Odada sordu hemşire sıkışıksın değil mi diye.Valla hissetmiyorum stresten ama sıkışığım dedim,ve götürdüler...
Orda da baktılar,yeterli dediler ve Erbil beyde ne seni ne beni zorlayacak şekilde,gayet iyi dedi :) Gayet rahattım,hiç bir acı hissetmedim.Ben hala olayın ciddiyetine varamadım yalnız,gayet iyi hissediyorum,stres vs... yok...
Yemek yiyoruz şimdi cevahirde
Çok sevindim böyle geçmesineAfiyet olsun o zaman Artık bekleme zamanı
Canım süper çok sevindim :) test günü nezaman? Tek embriyo mu transfer edildi?
Ee ne guzel iste arkadasim stres dilerim hiç olmasin,kizucugu aldin seninle artik,rabbim once karnini sonra da kucagini doldursun evlatlarla insallah,benimde pazartesi kontrolum var estrofemin 13.gunu bakalim ne diycek kubra hanim...
Hayırlı olsun canım iki embriyon donduruldu mu
Merhaba benim de genetikten embriyolarım iyi gelmedi.hayırlısı bakalım .yılmak yok yola devam.
Olsun benimde ilk seferde 4 gitmisti hic saglikli gelmedi bu sefer 3 embriyo gitti bir tane saglikli geldi insallah transfer olcak,insallah bir dahakine zor oldugunu bilerek söyluyorum elbette,umidimizi yitirmeyelim...
Benim kalan embriyolarım istedikleri gibi gelişememişBakalım neler getirecek 18 mart bize...
Canım hayırlısı olsun bizim de test sonucu kötü gelince çok üzülmüştük ama düşününce sağlıksız bir embriyoyu gebelik olmadan tespit etmek çok daha doğru tabi. Bizim down sendromlu çıkmıştı. Sizin öyle birşey var mı?Merhaba benim de genetikten embriyolarım iyi gelmedi.hayırlısı bakalım .yılmak yok yola devam.
Sağol teşekkür ederim.bizim ilk giden embriyo da down sendromluydu.bu ikisin de ise düşüğe sebeb olan bir durum yapıyormuş.Canım hayırlısı olsun bizim de test sonucu kötü gelince çok üzülmüştük ama düşününce sağlıksız bir embriyoyu gebelik olmadan tespit etmek çok daha doğru tabi. Bizim down sendromlu çıkmıştı. Sizin öyle birşey var mı?
Biz de Yeni tedaviye başlayacağız şuan için beklemedeyiz ama merak ettiğim şey hep şu: bu şekilde gelen sonuçlarda tekrarlama durumu olur mu? Sizinki için doktor ne dedi mesela? Neden böyle oluşuyormuş embriyolar? Bu kafama takılıyor benim deSağol teşekkür ederim.bizim ilk giden embriyo da down sendromluydu.bu ikisin de ise düşüğe sebeb olan bir durum yapıyormuş.
Biz de Yeni tedaviye başlayacağız şuan için beklemedeyiz ama merak ettiğim şey hep şu: bu şekilde gelen sonuçlarda tekrarlama durumu olur mu? Sizinki için doktor ne dedi mesela? Neden böyle oluşuyormuş embriyolar? Bu kafama takılıyor benim debizim de 3 embriyodan sağlıklı yok çünkü
Kiz masallah masallah Allahim zeval vermesin rabbim bizlere de nasip etsinKızlar günaydın,
Şimdi laboratuvardan aradılar. 14 döllenen yumurtanız vardı çok iyi bölünüyorlar o nedenle 5.günde dondurma işlemi yapacağız salı günü tekrar bilgi vereceğiz dediler.
Kiz masallah masallah Allahim zeval vermesin rabbim bizlere de nasip etsin
14 de gozum yok 3 tane kaliteli embiryom olsun yeter bana :)Amin Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
14 de gozum yok 3 tane kaliteli embiryom olsun yeter bana :)
Amin insaĺahhhSağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?