Yakin zamanda transferi olan arkadaslar varmi benim yarin estrofem kullaniminda 13.gunum kontrol var size kacinci gunde transfer yapildi iki yil oldu unuttum
Hiç karıştırmadan şöyle söyleyeyim,benim transferim adetimin 20. Günü yapıldı :)
12 şubatta adet oldum,13 ünde ilaclara başladım,25 inde kontrole gittim ve 3 martta da transfer oldu...
Ayyy insallah benimde gecikmeden olur gecen sefer estrofem tabletle kalinlasmadi benim rahim,aslinda endişemde bu yuzden,e2 degerinizi filan biliyomusunuz peki kalinligi filan,tesekkur ederim,bekleme surecindesiniz yani hadi pozitif pozitif sonuclar insallah...
Rahim kalınlığı 10 buçuktu yanlış duymadıysam :) Tahlil sonuçlarını bilmiyorum,sadece tsh yüksekti biraz,ilaç verdiği için sormuştum onu da...
Evet bekliyoruz bakalım.Hep birlikte pozitifleri görelim inşallah...
Bugunku kontrolde rahim kalinligi 6.3 ,e2 de 77 idi sanirim yanlis gormediysem dosyada,rahim kalinligin iyi gidiyor ama e2 dusuk dedi ve haplara ilaveten bant versi,öfff canım sıkıldi,bende degerler iyi olmazsa iptal edelim dedim kubra hanima carsambaya kontrol verdi,sonucta benim yasimda her zaman 5.gun ve genetikten temiz embriyo bulunmuyor,hersey yolundayken yapilsin,transfer olmus olmak icin olsun istemiyorum,uzun oldu biraz sankineyse,yakinda transfer olan siz olunca size yazdim,hayirlisi diyelim...
Adetinizin kaçıncı günüydü bugün?
Nasil cop olmus ya anlamadimOnionci çok üzüldüm...
Bu sıralar labaratuarda bir sorun falan mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum.Çünkü kime baksam Bahçecide hep çöp olmuş embriyolar.Gerçekten merak ediyorum,kafamı da taktım doğrusu transfer olmama rağmen,acaba farkında olmadan kandırılıyor muyuz diye.Oysa kocaman bir merkez yani.Bunu bize düşündürmemelilerdi
Dr. Mustafa beyin hastasiyim. Yardimcisi Kubra hanim aradi az once 4 tane genetik taramaya gonderilen embriyolar alimoni cikmis. Tekrar yumurta toplamak icin klinige davet ediyor. Ya ben yurtdisindayim oyle ha diyince gelemiyorum ki. Onca telefon gorusmesi yapmistik o kdar guvenmistim ki. Bir erken dusuk birde kimyasal gebelik yasamisligim var. nedir simdi bu alimoni? Yumurta toplandiginda 6hucreli 3.gun embriyosu taze transfer yapmislardi. Negatif oldukalan 4 embriyo gonderildi sonuc tekrar yumurta toplanicak peki toplanan bu yumurtalar nasil oluyorda alimoni cikmayacak? Para tuzagimi bu? Parasinda degilim vericem de ben gelemiyorum arkadas uzaktayim izin alamiyorum oynamayin umutlarimizla...
Alimoni nedir ?
İlk defa duydum
Dr. Mustafa beyin hastasiyim. Yardimcisi Kubra hanim aradi az once 4 tane genetik taramaya gonderilen embriyolar alimoni cikmis. Tekrar yumurta toplamak icin klinige davet ediyor. Ya ben yurtdisindayim oyle ha diyince gelemiyorum ki. Onca telefon gorusmesi yapmistik o kdar guvenmistim ki. Bir erken dusuk birde kimyasal gebelik yasamisligim var. nedir simdi bu alimoni? Yumurta toplandiginda 6hucreli 3.gun embriyosu taze transfer yapmislardi. Negatif oldukalan 4 embriyo gonderildi sonuc tekrar yumurta toplanicak peki toplanan bu yumurtalar nasil oluyorda alimoni cikmayacak? Para tuzagimi bu? Parasinda degilim vericem de ben gelemiyorum arkadas uzaktayim izin alamiyorum oynamayin umutlarimizla...
Alimoni nedir ?
İlk defa duydum
Anomali demek istedi sanıyorum...
Arkadaşim anliyorum seni ancak merkezle alakali degil bu durum,bende bahcecide kubra hanim takip ediyor,bahcecide ilk denemede 2 tane 5.gun embriyosu transferiyle negatif,sonra acgh yapalim dendi 4 embriyo genetige gitti ama hicbiri saglikli gelmedi transfer iptal,bu sefer 3 embriyo gitti bir tane saglikli geldi ve onsallah transfer olucam,onlar tamamen saglikli embriyo pesindeler sizi cok iyi anliyorum,bizler bile şehir disindan gelip gitmede zorlanirken yurtdisindan daha zor,ama icimizi karartmadan,dusunce ayaga kalkip gucumuz yettigince devam edicez,saglikli beslenerek un ve sekerli yiyeceklerden uzak durarak (protein ve sebze meyve ağirlikli )ve cesitli takviyelerle
Vucudumuza iyi bakip pozitif fikirlerle yola devam edicez,hatayi ne kendimizde ne gittigimiz merkezlerde aramayalim allahim yazdiysa zamani geldiginde kucakliycaz yavrularimizi,saglicakla kaliniz...
Sizin embriyolarınıza genetik tanı yapıldı mı? doktorunuz kimdi acaba?NC 1907,
hemen pes etmek hemen moralini bozmak yok..
belli ki bir sıkıntı var..embriyoların genetiği bozuksa zaten transfer olsan da tutmayacaktı, tutsa bile özürlü bir çocuğun olacaktı..her işte bir hayır vardır, öyle düşün.. para tuzağı olsa transfer olurdun tutmadı bir daha derlerdi, şimdi transfer olmadığı için sadece yumurta toplama parası alınacak..
bende senin gibi ilk yumurta toplamada sadece 1 yumurtam ancak 3. güne gelince, bir daha yumurta toplayacağız dediklerinde para için mi diye düşünmüştüm..
öyle olmadığını embriyolog necati beyin açıklamalarıyla anladım.2 embriyo transfer etmek istiyorlar ki şansımız yüksek olsun dedi..
her başarısız tedavi sonucu bayanların toparlanması çok zor oluyor dedi..
nitekim dediği gibi oldu 2. yumurta toplamada 3 embriyom 3. güne geldi. toplamda 4 embriyom 5. güne geldi.
İkisi transfer oldu şu an biri benimle.. inşallah refarandum haftası kızım benimle olacak...
darısı tüm arkadaşlara...
ben klinikten çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?