Kızlar benim 2.3.2017de yapılan opu işlemi sonucu belli oldu tamamen. 25 yumurta toplandı. 16sı olgundu. 14 tanesi döllendi. 3 tanesi 5.gün 1 tanesi 6.gün olmak üzere toplam 4 tane embriyo donduruldu. Artık transfer zamanını bekleyenler arasına ben de katıldım
NC 1907,
hemen pes etmek hemen moralini bozmak yok..
belli ki bir sıkıntı var..embriyoların genetiği bozuksa zaten transfer olsan da tutmayacaktı, tutsa bile özürlü bir çocuğun olacaktı..her işte bir hayır vardır, öyle düşün.. para tuzağı olsa transfer olurdun tutmadı bir daha derlerdi, şimdi transfer olmadığı için sadece yumurta toplama parası alınacak..
bende senin gibi ilk yumurta toplamada sadece 1 yumurtam ancak 3. güne gelince, bir daha yumurta toplayacağız dediklerinde para için mi diye düşünmüştüm..
öyle olmadığını embriyolog necati beyin açıklamalarıyla anladım.2 embriyo transfer etmek istiyorlar ki şansımız yüksek olsun dedi..
her başarısız tedavi sonucu bayanların toparlanması çok zor oluyor dedi..
nitekim dediği gibi oldu 2. yumurta toplamada 3 embriyom 3. güne geldi. toplamda 4 embriyom 5. güne geldi.
İkisi transfer oldu şu an biri benimle.. inşallah refarandum haftası kızım benimle olacak...
darısı tüm arkadaşlara...
ben klinikten çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim...
Gözünüz aydın,hayırlısı olsun.Bu adetle değil sonrakinde mi transfer?
Kızlar benim 2.3.2017de yapılan opu işlemi sonucu belli oldu tamamen. 25 yumurta toplandı. 16sı olgundu. 14 tanesi döllendi. 3 tanesi 5.gün 1 tanesi 6.gün olmak üzere toplam 4 tane embriyo donduruldu. Artık transfer zamanını bekleyenler arasına ben de katıldım
Tu tuuu masallah canim banada dua et olurmu incir komasina giricem yumurtam artsin diyeKızlar benim 2.3.2017de yapılan opu işlemi sonucu belli oldu tamamen. 25 yumurta toplandı. 16sı olgundu. 14 tanesi döllendi. 3 tanesi 5.gün 1 tanesi 6.gün olmak üzere toplam 4 tane embriyo donduruldu. Artık transfer zamanını bekleyenler arasına ben de katıldım
Sizin embriyolarınıza genetik tanı yapıldı mı? doktorunuz kimdi acaba?
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Darısı da bizlerin başına olur inşallah :) tüp bebek süreci gerçek anlamda zorlu bir süreç. Güvenç beyi adını duymuş olmama rağmen tanımak henüz nasip olmadı. Doktor da önemli bu süreçte tabi. Doktorun yaklaşımı ve tutumu hastayı çok etkiliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahbenim 2. gebeliğim, oğlum doğal yollardan sağlıklı bir şekilde olduğu için doktor gerek görmedi..
şu an 41 yaşındayım, rezerv azlığından dolayı direkt tüp bebek oldu ve ilk denemede tuttu çok şükür..
18. haftada ayrıntılı ultrasyonda doktor herşey normal dedi, hayırlısı ile inşallah kızımıza kavuşmaya 1 ay kaldı.
bu forumdaki arkadaşların sayesinde hiçbirşey bilmezken şu an bayağı bir tüp bebek genel kültürü oluştu..
onlar bana nasıl yardımcı olduysa bende elimden geldiğince doğuma kadar yardımcı olmak isterim..
benim doktorum güvenç hoca idi... soğuk ve mesafeli duruşu sizi yanıltmasın tam profesyoneller.
amin inşallah..Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Darısı da bizlerin başına olur inşallah :) tüp bebek süreci gerçek anlamda zorlu bir süreç. Güvenç beyi adını duymuş olmama rağmen tanımak henüz nasip olmadı. Doktor da önemli bu süreçte tabi. Doktorun yaklaşımı ve tutumu hastayı çok etkiliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Benimde pazartesi insallah transferim allah hepimizin yardimcisi olsun...
Tu tuuu masallah canim banada dua et olurmu incir komasina giricem yumurtam artsin diye
İlk başarısız tüp bebekten sonra hemen dondurulmuşlarla devam edecektik doktor bir bakalım dedi 12. Gün gel adetten sonra uygunsa rahim duvarı bu ay ilaç vermeden dondurulmuşu transfer edicem dedi ama 11. Gün tekrar adet oldum güvenç hocada diyince şaşırdı muayenede evet adet olmuşsun tekrar ama kötü bişey Yok korkma dedi ilaçla kalınlaştırıcam dedi bu sefer bant yerine hap verdi hiç adetim düzensiz değildi hep 28 günde bir olurdum kafam akşam bullak oldu dondurulmuşlar varken hemen tekrar başlayalım dedik kendimizide ayarladık ama şimdi böyle olunca çok korkuyorum
İnşallah inşallahCok gecmis olsun Melina korkma hepimzi ayni seyleri yasiyoruz kolay bir surecbdegil guzel olucak hersey
Yarin transferim olucak insallah,varmi yarin teansfer olacak kimsecikler,herkese allahim yardimci olsun,gonlunuzden gecen birer duanizi alirim kizlar,hayirlisi...
Bol şans inşallah iyi geçer Allah yardımcın olsun.Yarin transferim olucak insallah,varmi yarin teansfer olacak kimsecikler,herkese allahim yardimci olsun,gonlunuzden gecen birer duanizi alirim kizlar,hayirlisi...
Yarin transferim olucak insallah,varmi yarin teansfer olacak kimsecikler,herkese allahim yardimci olsun,gonlunuzden gecen birer duanizi alirim kizlar,hayirlisi...
Şimdiden hayırlı olsunYarin transferim olucak insallah,varmi yarin teansfer olacak kimsecikler,herkese allahim yardimci olsun,gonlunuzden gecen birer duanizi alirim kizlar,hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?