Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gözünüz aydın,hayırlısı olsun.Bu adetle değil sonrakinde mi transfer?

Tesekkur ederim moral oldunuz. Bende seviyorum doktorumu ama iste uzulmemek elde degil..

Benimde pazartesi insallah transferim allah hepimizin yardimcisi olsun...

Tu tuuu masallah canim banada dua et olurmu incir komasina giricem yumurtam artsin diye

Sizin embriyolarınıza genetik tanı yapıldı mı? doktorunuz kimdi acaba?

benim 2. gebeliğim, oğlum doğal yollardan sağlıklı bir şekilde olduğu için doktor gerek görmedi..
şu an 41 yaşındayım, rezerv azlığından dolayı direkt tüp bebek oldu ve ilk denemede tuttu çok şükür..
18. haftada ayrıntılı ultrasyonda doktor herşey normal dedi, hayırlısı ile inşallah kızımıza kavuşmaya 1 ay kaldı.
bu forumdaki arkadaşların sayesinde hiçbirşey bilmezken şu an bayağı bir tüp bebek genel kültürü oluştu..
onlar bana nasıl yardımcı olduysa bende elimden geldiğince doğuma kadar yardımcı olmak isterim..
benim doktorum güvenç hoca idi... soğuk ve mesafeli duruşu sizi yanıltmasın tam profesyoneller.

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Darısı da bizlerin başına olur inşallah :) tüp bebek süreci gerçek anlamda zorlu bir süreç. Güvenç beyi adını duymuş olmama rağmen tanımak henüz nasip olmadı. Doktor da önemli bu süreçte tabi. Doktorun yaklaşımı ve tutumu hastayı çok etkiliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

amin inşallah..

İlk başarısız tüp bebekten sonra hemen dondurulmuşlarla devam edecektik doktor bir bakalım dedi 12. Gün gel adetten sonra uygunsa rahim duvarı bu ay ilaç vermeden dondurulmuşu transfer edicem dedi ama 11. Gün tekrar adet oldum güvenç hocada diyince şaşırdı muayenede evet adet olmuşsun tekrar ama kötü bişey Yok korkma dedi ilaçla kalınlaştırıcam dedi bu sefer bant yerine hap verdi hiç adetim düzensiz değildi hep 28 günde bir olurdum kafam akşam bullak oldu dondurulmuşlar varken hemen tekrar başlayalım dedik kendimizide ayarladık ama şimdi böyle olunca çok korkuyorum

Cok gecmis olsun Melina korkma hepimzi ayni seyleri yasiyoruz kolay bir surecbdegil guzel olucak hersey

Kızlar bende transfere hazırlanıyorum geçen seferki transferde bant vermişti bu sefer estrofem verdi ama atıktan sonra çok çarpıntı oluyor kullanıp böyle olan var mı benim astımında var nefes almakta sıkıntı oluyor bu sefer dün acile gidip hava felan almak sorunda bile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…