_eftelya_ nasilsin bekleme surecin nasil geciyor?
Kızlar bende transfere hazırlanıyorum geçen seferki transferde bant vermişti bu sefer estrofem verdi ama atıktan sonra çok çarpıntı oluyor kullanıp böyle olan var mı benim astımında var nefes almakta sıkıntı oluyor bu sefer dün acile gidip hava felan almak sorunda bile kaldım
Kızlar bende transfere hazırlanıyorum geçen seferki transferde bant vermişti bu sefer estrofem verdi ama atıktan sonra çok çarpıntı oluyor kullanıp böyle olan var mı benim astımında var nefes almakta sıkıntı oluyor bu sefer dün acile gidip hava felan almak sorunda bile kaldım
Şu an 2 tane yarın 3 e çıkıcam ama aldıktan sonra çarpıntı çok fena ya göğsüm ağrıyor artıkNasıl kullanıyorsun estrofemi? Evet çok sıkıntı veriyorO kadar kötü olduysanız doktora bildirin bence mutlaka...
Canım hastalandım gittim ilaç vermedi bi bakıcam takip edicem dedi belki transfer yaparız durumuna göre yoksa tekrar hastalanması bekliycez dedi 12. Gün kontrole çağırdı beni ama 11. Gün ben tekrar hastalandım 2. Adet olduğu içinde tekrar başladıSONki negatifden sonra 1 adet dönemini geçirdin mi cnm sen
Yoksa hemen bir sonraki adetle mi başladınız
Bu ne hız böle
Şu an 2 tane yarın 3 e çıkıcam ama aldıktan sonra çarpıntı çok fena ya göğsüm ağrıyor artık
Bizede aylt kiz bizde sevinelim :)))Gayet sakin :) Hiç olmadığım kadar hemde.Oysa ki benim anksiyetem var,herşyi kafaya takarım,korkarım,endişelenirim,stres yaparım.Ne oldu bana anlamadım
İdrar testi yaptım,resmini atmıştım bi konuda,herkes tebrik etmeye başladı ama ben hiç üstüme alınmıyorum :)
Bol şans cnm dualrım seninle
Herşey gönlünden geçtiği gibi olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz
Şimdiden hayırlı olsun
Guzel haberlerle bizede unut olucaksin Elifcim bol sans allah yardimcin olsun :)
Gayet sakin :) Hiç olmadığım kadar hemde.Oysa ki benim anksiyetem var,herşyi kafaya takarım,korkarım,endişelenirim,stres yaparım.Ne oldu bana anlamadım
İdrar testi yaptım,resmini atmıştım bi konuda,herkes tebrik etmeye başladı ama ben hiç üstüme alınmıyorum :)
Ayyy insallah arkadaşim hepimizin guzel haberlere ihtiyaci var rabbim sevindirsin herkesi...
18 mart ama 15. Gün çok geç değil mi deyince 12. Günde yapabilirsin dediler.Çarşamba günü oluyor ama herkes ısrarcı,yarın yap diyorlar :)Ayyyyyy heycanlandim cok guzel haber masallahkan testini ne zaman istemislerdi. Doktorun kim di canim?
Evet var astımım dün oksijen felan aldım işteBende de baş dönmesi,çarpıntı yaptı.Panik yapma.Ama astım falan mı var?
Evet var astımım dün oksijen felan aldım işte
merhaba canımCanım hastalandım gittim ilaç vermedi bi bakıcam takip edicem dedi belki transfer yaparız durumuna göre yoksa tekrar hastalanması bekliycez dedi 12. Gün kontrole çağırdı beni ama 11. Gün ben tekrar hastalandım 2. Adet olduğu içinde tekrar başladı
Canım işte estrofem e başladım adetim artık arada leke leke ben hemen başlamak istedim açıkcası beklemek istemedim bir 2 adet oldum gibi oldu ama yinede beklemek istemedim olacağı varsa beklesek de olur beklemekte dedik başladık tekrar şimdi 20 sinde kontrolüm var rahim duvarı uygunsa transferi 25 i gibi yapar diye düşünüyorummerhaba canım
bende guvenc beyım hastasıydım negatifi aldıktan 10 gun sonra adet oldum lekelenmelerle fln toplam 11 gun sürdü, ardından 2 gun sonra yıne lekelenme basladı ve bıkac gune yıne adet oldum o da 1 hafta surdu. guvenc bey muayeneye gel dedı gıtmedım , kanamanın adet oldgunu anladım. doktor göresim yok şu sıralar. sımdı yenı adetımı beklıyorum ama ilk adetime göre mi 2. adete göre mi olacak bilmiyorum. sende durum ne? ilaçlardan dolayı boyle karısıklık oluyormus, bır ıkı ay duzensızlık olabılırmıs diyorlar
Hayirlisiyla bu sefer kavusursun ins cnm bnm dondurulmsum yok o yuzdn simdilik dusunmuyrm tup bebegi. Su adet duzeni nasil olacak ona gore yumurtlamayi takip edeblrsm dogal yolla denemeye dvm ederm bi sureCanım işte estrofem e başladım adetim artık arada leke leke ben hemen başlamak istedim açıkcası beklemek istemedim bir 2 adet oldum gibi oldu ama yinede beklemek istemedim olacağı varsa beklesek de olur beklemekte dedik başladık tekrar şimdi 20 sinde kontrolüm var rahim duvarı uygunsa transferi 25 i gibi yapar diye düşünüyorum
Eftelya ya gun saydik sira sende :) nisanda ben gelince de benim gunleri sayariz hayirlisiyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?