Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

_eftelya_ nasilsin bekleme surecin nasil geciyor?

Gayet sakin :) Hiç olmadığım kadar hemde.Oysa ki benim anksiyetem var,herşyi kafaya takarım,korkarım,endişelenirim,stres yaparım.Ne oldu bana anlamadım

İdrar testi yaptım,resmini atmıştım bi konuda,herkes tebrik etmeye başladı ama ben hiç üstüme alınmıyorum :)

Nasıl kullanıyorsun estrofemi? Evet çok sıkıntı veriyor O kadar kötü olduysanız doktora bildirin bence mutlaka...

SONki negatifden sonra 1 adet dönemini geçirdin mi cnm sen
Yoksa hemen bir sonraki adetle mi başladınız
Bu ne hız böle

SONki negatifden sonra 1 adet dönemini geçirdin mi cnm sen
Yoksa hemen bir sonraki adetle mi başladınız
Bu ne hız böle
Canım hastalandım gittim ilaç vermedi bi bakıcam takip edicem dedi belki transfer yaparız durumuna göre yoksa tekrar hastalanması bekliycez dedi 12. Gün kontrole çağırdı beni ama 11. Gün ben tekrar hastalandım 2. Adet olduğu içinde tekrar başladı

Bizede aylt kiz bizde sevinelim :)))

Ayyyyyy heycanlandim cok guzel haber masallah kan testini ne zaman istemislerdi. Doktorun kim di canim?

Ayyyyyy heycanlandim cok guzel haber masallah kan testini ne zaman istemislerdi. Doktorun kim di canim?
18 mart ama 15. Gün çok geç değil mi deyince 12. Günde yapabilirsin dediler.Çarşamba günü oluyor ama herkes ısrarcı,yarın yap diyorlar :)

Doktorun Erbil bey...

merhaba canım
bende guvenc beyım hastasıydım negatifi aldıktan 10 gun sonra adet oldum lekelenmelerle fln toplam 11 gun sürdü, ardından 2 gun sonra yıne lekelenme basladı ve bıkac gune yıne adet oldum o da 1 hafta surdu. guvenc bey muayeneye gel dedı gıtmedım , kanamanın adet oldgunu anladım. doktor göresim yok şu sıralar. sımdı yenı adetımı beklıyorum ama ilk adetime göre mi 2. adete göre mi olacak bilmiyorum. sende durum ne? ilaçlardan dolayı boyle karısıklık oluyormus, bır ıkı ay duzensızlık olabılırmıs diyorlar

Canım işte estrofem e başladım adetim artık arada leke leke ben hemen başlamak istedim açıkcası beklemek istemedim bir 2 adet oldum gibi oldu ama yinede beklemek istemedim olacağı varsa beklesek de olur beklemekte dedik başladık tekrar şimdi 20 sinde kontrolüm var rahim duvarı uygunsa transferi 25 i gibi yapar diye düşünüyorum

Hayirlisiyla bu sefer kavusursun ins cnm bnm dondurulmsum yok o yuzdn simdilik dusunmuyrm tup bebegi. Su adet duzeni nasil olacak ona gore yumurtlamayi takip edeblrsm dogal yolla denemeye dvm ederm bi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…