Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar biz ikinci teseyi olmayı düşünüyoruz ilkinde bir şey çıkmamıştı ama bir defa daha deneyelim dedik. sizden ricam Tansel Kaplancan'a tese olmak ne kadara mal oluyor son zamanlarda giden varsa yazabilir mi? muayene ücreti ve sonrasında tese ne kadar?

Kızlar merhaba bende bahçeci fulyada erbil yağmurun hastasıyım 4.martta trasverim oldu pazartesi yani trasverin 9. Günü idrar testi yaptım sonuç ekte

Eklentiler

• 20170313_144023.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar merhaba bende bahçeci fulyada erbil yağmurun hastasıyım 4.martta trasverim oldu pazartesi yani trasverin 9. Günü idrar testi yaptım sonuç ekte
bende transferden 1 hafta sonra idrar testi yapmıştım..
2. çizgi belli belirsizdi.. kan testinde değerlerin 2 günde bir 2 kat artarak devam ederse bu iş tamamdır...
yarın kan testi yaptırabilirsin bence..

Arkadaşlar elimde tüp bebek ilaçlarımdan kaldı. Gerçekten ihtiyacı olanlara vermek istiyorum. Aranızda maddi bakımdan zor durumda olan varsa bana ulaşsın lütfen.

eşim de ben de sağlıklıyız. ne sperm kalitesinde ne tüplerimde ya da yumurtalarımda hiç sorunum yok. ama açıklanamayan kısırlık diyorlar ya bizimkisi o sanırım. 1 senedir uğraşıyoruz ama olmuyor. en son ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ama o kadar moralim bozuldu ki artık doğal yolla devam etmek istemediğim için doktor aylin hanıma gittik. çok tatlı biri. bir sürü testler, rahim filmi, yumurta rezervi herşeye bakıldı hiçbir sorun yok çok şükür. bekleyin isterseniz dedi ama benim bekleyecek sabrım kalmadı sonunda aşılama yapalım dedik. 5 gün boyunca sabah akşam femara hap kullandım. bugün kontrole gittiğimde 1 yumurtam 19mm büyümüştü. cuma günü aşılama için randevulaştık. çok ama çok heyecanlıyım. inşallah güzel haberler alırız

hayırlısı olur inş cnm
bende aylın hnm hastasıyım muhteşem bir enerjisi var
ben elinin uğuruna inanıyorum:)
inş güzel haberler verirsin

Cnm bizimde sebepsiz infertilite tüp denedik olmadı. Bizdede hersey nırmal. Sperm dna hasarı diye birşey varmıs sperm sayı hız hersy normal cıksada bu dna hasarı varsa gebelık olusmayabiliyor veya düşük oluyormus. Bunu bir arastr bu testı yaptrmadysanz dene. Tüp bebege baslamadan yaptr hasar varsa tüp brbektede embriyo gelişmiyor. İnş aşılaman tutar tabi ama olduki tutmadı bnden tavsiye bunuda arastırın tedavisi olan birsey. Malesef bzim gibi sebepsz olanlar neyi arastrcagını sasıryır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…