- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
- 18
bak bunu hiç duymadım bilmiyordum. açıkçası söyleyen de çıkmadıCnm bizimde sebepsiz infertilite tüp denedik olmadı. Bizdede hersey nırmal. Sperm dna hasarı diye birşey varmıs sperm sayı hız hersy normal cıksada bu dna hasarı varsa gebelık olusmayabiliyor veya düşük oluyormus. Bunu bir arastr bu testı yaptrmadysanz dene. Tüp bebege baslamadan yaptr hasar varsa tüp brbektede embriyo gelişmiyor. İnş aşılaman tutar tabi ama olduki tutmadı bnden tavsiye bunuda arastırın tedavisi olan birsey. Malesef bzim gibi sebepsz olanlar neyi arastrcagını sasıryır
Tebrikler bu ne guzel haber boyleeeee cok cok sevindimmmmmY yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)
Banlanmışım da yine
Eveeeeett,gelelim asıl meseleye.Dün test yaptım,sonucum 809 çıktııııAsistanı aradım,tebrik ederim canım hamilesin dedi,konuşamadım da zaten doğru düzgün.Değerin gayet iyi,testi tekrarlamana gerek yok,haftaya çarşamba günü gel görelim dedi...
Bizde olumsuz tüp bebek denemsnden snra öğrendk arastrcagz baklım haftaya ürologa gidecegz senınde aklında olsn cnm belkı bizim sebepsizliğimn sebebi budurbak bunu hiç duymadım bilmiyordum. açıkçası söyleyen de çıkmadıbilgi verdiğin için teşekkürler. inşallah gerek kalmaz ama aklımın bir köşesinde dursun. dediğin gibi bir yandan hiçbirşey yok çok şükür sağlıklıyız diye seviniyoruz bir yandan acaba bendeki bu mu şu mu diye evham yapıyoruz.
Tebrikler eftalya cok sevindm bekledgıne uğrastgına değdiY yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)
Banlanmışım da yine
Eveeeeett,gelelim asıl meseleye.Dün test yaptım,sonucum 809 çıktııııAsistanı aradım,tebrik ederim canım hamilesin dedi,konuşamadım da zaten doğru düzgün.Değerin gayet iyi,testi tekrarlamana gerek yok,haftaya çarşamba günü gel görelim dedi...
Y yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)
Banlanmışım da yine
Ayy maşallah rabbim korusun,saglilkla dunyaya gelsin insallaaah,gozunuz aydin:)
Çoookk teşekkür ederim.Tüm bekleyenlere inşallah darısı :)
Amiiin insallah,mustafa hoca progestoren igne verdi bana hergun,sanirim senin doktor jel veedi,bende hic akinti agri sizi hicbisey yok,vsrmi sizde belirti arkadasim,test sonucunda guzel ikiz olursa harika olur bence,hayirlisini diliyorum herkese
Transferiniz olmuş muydu sizin?
Vallahi bende hiç ağrı,lekelenme vs... olmadı.Herkes yazıyorduk kasıklarımda batma şklinde ağrı var,ona diyorlardı yerleşiyordur sevinmelisin falan,onları okudukça ilacın etkisiyle bile olsa yaşanan ağrılar,diyordum bana ilaç bile etki etmedi galiba,yok,tutmadı,olmayacak...
Sonuç bu
Allahın izniyle güzel haberler alırız inşallah sizden de.Yani etkiler herkeste aynı değil,belirti arama demişti bana doktorum...
Y yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)
Banlanmışım da yine
Ayy çok güzel haber bu Nasıl merak ettim her gün bakıyorum noldu diye çok şükür güzel haber geldi sonunda
Allah razı olsun canım
Sende durum ne?
Benim 4 embriyom beni bekliyor ilk adeti oldum 13martta. Bu ay dinlenmece biliyorsun. Öbür adetin 2.günü gideceğim inşallah. Tabi beni neler bekliyor bilmiyorum
Hayirli olsun canim darisi bize insallah :)Y yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)
Banlanmışım da yine
Benim en büyük problemim yaş. 40 yaşındayım. Sivas'ta yaşıyorum.. 21 gün ginera kullandım.. reglimin 2. Günü yle dün de 5 günlük iğnelere başladık Güvenç hocayla.. sonrasını biliyorsunuz... hayırlısı zor bir süreç..
Benim en büyük problemim yaş. 40 yaşındayım. Sivas'ta yaşıyorum.. 21 gün ginera kullandım.. reglimin 2. Günü yle dün de 5 günlük iğnelere başladık Güvenç hocayla.. sonrasını biliyorsunuz... hayırlısı zor bir süreç..
Aklım onda kaç gündür
Bende merak ettim banlandimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?