Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

bak bunu hiç duymadım bilmiyordum. açıkçası söyleyen de çıkmadı bilgi verdiğin için teşekkürler. inşallah gerek kalmaz ama aklımın bir köşesinde dursun. dediğin gibi bir yandan hiçbirşey yok çok şükür sağlıklıyız diye seviniyoruz bir yandan acaba bendeki bu mu şu mu diye evham yapıyoruz.

Y yazyagmurusngl beni merak etmişsin,çok mutlu oldum merak eden biri olmuş :)

Banlanmışım da yine

Eveeeeett,gelelim asıl meseleye.Dün test yaptım,sonucum 809 çıktıııı Asistanı aradım,tebrik ederim canım hamilesin dedi,konuşamadım da zaten doğru düzgün.Değerin gayet iyi,testi tekrarlamana gerek yok,haftaya çarşamba günü gel görelim dedi...

Tebrikler bu ne guzel haber boyleeeee cok cok sevindimmmmm

Bizde olumsuz tüp bebek denemsnden snra öğrendk arastrcagz baklım haftaya ürologa gidecegz senınde aklında olsn cnm belkı bizim sebepsizliğimn sebebi budur

Tebrikler eftalya cok sevindm bekledgıne uğrastgına değdi simdi sen hamişsin ve oturup bizlere dua etme zmnın senın duan da kabul olur simdi

N november_love O okaliptus_ ben hala inanamıyorum,çok şaşkınımm.İdrar testini yaptım,kanda çıkmadan inanmam dedim,kanda çıktı,doktorla görüşmeden sevinemem diyorum şimdide.Korkuyorum fazla sevinirim,bişy olur diye :)
Hiç duasız bırakırmıyım okaliptus,neler çektik,çekiyoruz,hepimiz dert ortağıyız burada,unutulur mu hiç...

Ayy maşallah rabbim korusun,saglilkla dunyaya gelsin insallaaah,gozunuz aydin:)

Çoookk teşekkür ederim.Tüm bekleyenlere inşallah darısı :)

Amiiin insallah,mustafa hoca progestoren igne verdi bana hergun,sanirim senin doktor jel veedi,bende hic akinti agri sizi hicbisey yok,vsrmi sizde belirti arkadasim,test sonucunda guzel ikiz olursa harika olur bence,hayirlisini diliyorum herkese

Amiiin insallah,mustafa hoca progestoren igne verdi bana hergun,sanirim senin doktor jel veedi,bende hic akinti agri sizi hicbisey yok,vsrmi sizde belirti arkadasim,test sonucunda guzel ikiz olursa harika olur bence,hayirlisini diliyorum herkese

Transferiniz olmuş muydu sizin?

Vallahi bende hiç ağrı,lekelenme vs... olmadı.Herkes yazıyorduk kasıklarımda batma şklinde ağrı var,ona diyorlardı yerleşiyordur sevinmelisin falan,onları okudukça ilacın etkisiyle bile olsa yaşanan ağrılar,diyordum bana ilaç bile etki etmedi galiba,yok,tutmadı,olmayacak...

Sonuç bu

Allahın izniyle güzel haberler alırız inşallah sizden de.Yani etkiler herkeste aynı değil,belirti arama demişti bana doktorum...

28 mart test gunumuz,transferin 3.gunundeyim,5.gun embriyosu bakalim hayirlisi insallah...

Ayy çok güzel haber bu Nasıl merak ettim her gün bakıyorum noldu diye çok şükür güzel haber geldi sonunda

Hayirli olsun canim darisi bize insallah :)

Uzme kendini bende 42 yasindayim konyadan gidip geldim cogunda tek basima simdi bekliyorum transferin 3.gunundeyim test gunu 28 mart allahim herkesi guldursun insallah benide

Hayy allah ben yorumu okudum cevap yazdim ama gecen yil bu zamanlarmis meger,insallah evladini kucaklamissindor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…