Banlanmıştım,geldim :)
Allah razı olsun canım
hayırlı uğurlu olsun...
Hayirli olsun canim darisi bize insallah :)
Mujdelerle geldin Hosgeldin canim :) pardon hosgeldiniz :))
Canım hayırlı olsun Bahçeci ailesine bi bebek daha geliyor desene :) :) :)
Arkadaşlar biz Yeni tedavi için maddi manevi hazır olmak açısından 2-3 ay beklemedeyiz. Sizden bir konuda yardım rica edeceğim. Tedaviye hazırlık için öncesinde neler yapabiliriz? Daha iyi sonuçlar için şuan yapmamız gereken birşey var mı acaba diye düşünüyorum hep. Aranızda tedavi öncesinde birşeyler yapıp fayda gören oldu mu? Paylaşırsanız sevinirim :)
Yok canım henüz başlamadıkCanim siz 3 aylik ilac tedavisine basladinizmi? Teseden alicak spermi demistin ya.basladiysaniz hangi ilaclari verdi?
Selam bayanlar.uzun süredir paylasımlarınızı okuyorum ve yazmaya karar verdim.Ben de remzi beyin hastasıyım.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Persembe günü yumurta yoplandı 11 adet(beklenenden iyiymiş Amh 0.94).Salı günü transfer yapılır demişti doktorum taze transfer uygun rahim kalınlıgından dolayı dedi.Bugun laboratuvardan aradılar 6 yumurta olgunmus ve sadece 1 tane döllenebilmiş.Transferi yarın yapabiliriz belki dediler.Ama 1 embryo dunya basıma yıkıldı resmensonra doktorum aradı havuz yapalım dedi ben de onayladım.tek embriyo yarına cıkar mı o bile belli değil.cok umutsuz ve mutsuzum.
Eftelya cevabınız için tesekkur ederim,bebeginiz de saglıkla dogar insallah.Transfer günü planlanıp da sonradan boyle bir sonuc duyunca gercekten psikolojim bozuldu.En iyi yer oldugu dogru ama olmayacak korkusu insanı yiyip bitiriyorÖncelikle çok geçmiş olsun...
Benimde amh değerim 0.9 du.Doktorum Erbil bey.İlk opuda 3 yumurta toplandı.1 tanesi donduruldu.Havuz işlemi yapalım dedi,2. Kez opu oldu,vw 2 yumurta toplandı.Sonra geriden gelen,küçük yumurtalar için opu günü iğnelere devam ettim ve 1 hafta sonunda tekrar opu yapıldı ve 4 yumurta toplandı.Her seferinde de 1 embriyo donduruldu.
3 martta tranaferim oldu,12. Gün değerim 809...
Geride embriyom kalmadı,tekrar dondurulmaya değer bulunmadı...
Diyeceğim o ki,doktorunuza güvenin.Önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi.Ve siz,gidebileceğiniz en iyi yerde tedavi görüyorsunuz
Eftelya cevabınız için tesekkur ederim,bebeginiz de saglıkla dogar insallah.Transfer günü planlanıp da sonradan boyle bir sonuc duyunca gercekten psikolojim bozuldu.En iyi yer oldugu dogru ama olmayacak korkusu insanı yiyip bitiriyor
Su durumda zaten baskasansım yok ki.umarım dediğin gibi olur ben de pozitif sonuclar alırım.ilk deneme oldugu için oldukça tereddütlüyümAlelacele bir transferdense,böylesi çok daha uygun olmuş.Belki daha kaliteli yumurtalar ve buna bağlı olarak embriyoların olacak? Böyle düşün ve kendine sıkıntı yapma şu süreçte.Doktoruna bırak...
Su durumda zaten baskasansım yok ki.umarım dediğin gibi olur ben de pozitif sonuclar alırım.ilk deneme oldugu için oldukça tereddütlüyüm
Cok tesekkur ederim cevapların için.bugun tekrar aradılar laboratuvardan.embriyo 6 hücreli ve orta kaliteymiş.pek anlamadım ama iyi bişey mi bilemedimBenimde ilk denemedi,hiç birşey bilmiyordum,anlamıyordum,anlamadığım içinde soracak soru bulamıyordum :) Ama biliyordum ki doktorum işini iyi yapıyor,sen sadece doktoruna güven.İçini ferah tut.Herşey güzel olacak
Cok tesekkur ederim cevapların için.bugun tekrar aradılar laboratuvardan.embriyo 6 hücreli ve orta kaliteymiş.pek anlamadım ama iyi bişey mi bilemedim
Bugünkü muayenem güzel geçti..
Haftaya cuma transfer
Cok tesekkur ederim destekleriniz için yazyagmuru umarım her sey hepimiz için cok güzel olur☺V Victoria78 umudunu kaybetme çünkü en önemli şey bu. Eftelya yazdığı her şeyde haklı. Doktoruna güven. Güzel düşün. Her şey güzel olacak.
Hanımlar merhaba hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum. Tranferime artık saatler kaldı. Geçen ay rhm istenilen kalınlığa ulaşmadığı için iptal edilmişti bu ay tekrar ilaçlara devam ettik ve kontrolün son günü kübra hanım muaye ettiğinde rhm yine ince dedi geçen ay 7 mm idi iptal oldu bu ay 6 mm dedi sonra hocamız baksın bide dedi yarım saat sonra mustafa bahçeci tekrar muayne etti ve 7 mm dedi deneyelim gayet güzel dedi. Bilemedim ama inşallah hayırlısı olur. Sonuç olarak Yarın trasferim var heyecan dorukta 5 aydır bu günü bekliyoruz ALLAH nasip etsin inşallah hepimizede. Bu arada İlaçlarıma iğne eklendi ama ne iğnesizlerden kullananızın varmı progestan günde 2 ampül tek seferde yaptırıyorum iğneyi sorun yapmıyorum ama 2 saat sonraki ağrısı gün geçtikçe artıyor. ALLAHım kolaylık versin hepimize inşallah.
Hanımlar merhaba hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum. Tranferime artık saatler kaldı. Geçen ay rhm istenilen kalınlığa ulaşmadığı için iptal edilmişti bu ay tekrar ilaçlara devam ettik ve kontrolün son günü kübra hanım muaye ettiğinde rhm yine ince dedi geçen ay 7 mm idi iptal oldu bu ay 6 mm dedi sonra hocamız baksın bide dedi yarım saat sonra mustafa bahçeci tekrar muayne etti ve 7 mm dedi deneyelim gayet güzel dedi. Bilemedim ama inşallah hayırlısı olur. Sonuç olarak Yarın trasferim var heyecan dorukta 5 aydır bu günü bekliyoruz ALLAH nasip etsin inşallah hepimizede. Bu arada İlaçlarıma iğne eklendi ama ne iğnesizlerden kullananızın varmı progestan günde 2 ampül tek seferde yaptırıyorum iğneyi sorun yapmıyorum ama 2 saat sonraki ağrısı gün geçtikçe artıyor. ALLAHım kolaylık versin hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?