Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim siz 3 aylik ilac tedavisine basladinizmi? Teseden alicak spermi demistin ya.basladiysaniz hangi ilaclari verdi?

Selam bayanlar.uzun süredir paylasımlarınızı okuyorum ve yazmaya karar verdim.Ben de remzi beyin hastasıyım.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Persembe günü yumurta yoplandı 11 adet(beklenenden iyiymiş Amh 0.94).Salı günü transfer yapılır demişti doktorum taze transfer uygun rahim kalınlıgından dolayı dedi.Bugun laboratuvardan aradılar 6 yumurta olgunmus ve sadece 1 tane döllenebilmiş.Transferi yarın yapabiliriz belki dediler.Ama 1 embryo dunya basıma yıkıldı resmen sonra doktorum aradı havuz yapalım dedi ben de onayladım.tek embriyo yarına cıkar mı o bile belli değil.cok umutsuz ve mutsuzum.

Öncelikle çok geçmiş olsun...
Benimde amh değerim 0.9 du.Doktorum Erbil bey.İlk opuda 3 yumurta toplandı.1 tanesi donduruldu.Havuz işlemi yapalım dedi,2. Kez opu oldu,vw 2 yumurta toplandı.Sonra geriden gelen,küçük yumurtalar için opu günü iğnelere devam ettim ve 1 hafta sonunda tekrar opu yapıldı ve 4 yumurta toplandı.Her seferinde de 1 embriyo donduruldu.

3 martta tranaferim oldu,12. Gün değerim 809...

Geride embriyom kalmadı,tekrar dondurulmaya değer bulunmadı...

Diyeceğim o ki,doktorunuza güvenin.Önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi.Ve siz,gidebileceğiniz en iyi yerde tedavi görüyorsunuz

Eftelya cevabınız için tesekkur ederim,bebeginiz de saglıkla dogar insallah.Transfer günü planlanıp da sonradan boyle bir sonuc duyunca gercekten psikolojim bozuldu.En iyi yer oldugu dogru ama olmayacak korkusu insanı yiyip bitiriyor

Alelacele bir transferdense,böylesi çok daha uygun olmuş.Belki daha kaliteli yumurtalar ve buna bağlı olarak embriyoların olacak? Böyle düşün ve kendine sıkıntı yapma şu süreçte.Doktoruna bırak...

Alelacele bir transferdense,böylesi çok daha uygun olmuş.Belki daha kaliteli yumurtalar ve buna bağlı olarak embriyoların olacak? Böyle düşün ve kendine sıkıntı yapma şu süreçte.Doktoruna bırak...
Su durumda zaten baskasansım yok ki.umarım dediğin gibi olur ben de pozitif sonuclar alırım.ilk deneme oldugu için oldukça tereddütlüyüm

Su durumda zaten baskasansım yok ki.umarım dediğin gibi olur ben de pozitif sonuclar alırım.ilk deneme oldugu için oldukça tereddütlüyüm

Benimde ilk denemedi,hiç birşey bilmiyordum,anlamıyordum,anlamadığım içinde soracak soru bulamıyordum :) Ama biliyordum ki doktorum işini iyi yapıyor,sen sadece doktoruna güven.İçini ferah tut.Herşey güzel olacak

Cok tesekkur ederim cevapların için.bugun tekrar aradılar laboratuvardan.embriyo 6 hücreli ve orta kaliteymiş.pek anlamadım ama iyi bişey mi bilemedim

Hanımlar merhaba hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum. Tranferime artık saatler kaldı. Geçen ay rhm istenilen kalınlığa ulaşmadığı için iptal edilmişti bu ay tekrar ilaçlara devam ettik ve kontrolün son günü kübra hanım muaye ettiğinde rhm yine ince dedi geçen ay 7 mm idi iptal oldu bu ay 6 mm dedi sonra hocamız baksın bide dedi yarım saat sonra mustafa bahçeci tekrar muayne etti ve 7 mm dedi deneyelim gayet güzel dedi. Bilemedim ama inşallah hayırlısı olur. Sonuç olarak Yarın trasferim var heyecan dorukta 5 aydır bu günü bekliyoruz ALLAH nasip etsin inşallah hepimizede. Bu arada İlaçlarıma iğne eklendi ama ne iğne sizlerden kullananızın varmı progestan günde 2 ampül tek seferde yaptırıyorum iğneyi sorun yapmıyorum ama 2 saat sonraki ağrısı gün geçtikçe artıyor. ALLAHım kolaylık versin hepimize inşallah.

İnşallah güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın. Transferden sonra mutlaka haber ver. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…