Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benimde gecen sefer kalinlasmadi hapla iptal oldu ve obur ay bant kulla dik kalinlasti 5.gun embriyosuydu 2 tane ama tutmadi malesef,bu seferde 13.gunde kontrolde 6.3 idi 15.gundeki kontrolde kubra yoktu mustafa hoca bakti gayet guzel pazartesi transfer dedi sonra bi 12.5 lafi gecti ama mumkun degil pazartesiden carsambaya o kadar kalinlasmasi cikti,o kadar seri hareket ediyorki bisey soruncaya kadar cikiyor,kubraya da tekrar sormadim simdi transferin 6.gunundeyim insallah kalinlasmis bir rahimle transfer olmusumdur,ustelik yasim 42 ve cgh den gelen bir adet saglikli embriyo,allah korusun negatif olursa tekrar saglikli bulurmuyuz bilmiyorum,igneleri hic sorma kac gundur cok zorlaniyorum ve daha test gunu 28 mart, allahim hayirlisini sagliklisini versin hepimize evladin...

1. Tüp bebek başarısız olmuştu tekrar hemen başladım ilaçvermeden bakalım dedi 12. Gün gene adet oldum bu sefer estrofem başladım 12. Gün yarın kontrolüm var ama sanki yine adet oluyorum leke gelmeye başladı yarın kontrolüm var güya Cuma'ya felan transferim olur diyordum niye böyle oluyor anlamıyorum iyice umutsuz oldum estrofem lekelenme yapar mı acaba ondan mıdır tek umudum o hoş sanmıyorum ama kafayı yicem artık

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnn
Bnmde cuma günü olucak
Bende iğneye başladım çok topaklama ve sertlik olmaya başladığında buz koyabilirsin..
İlk defa doktor bana krem verdi iyi geliyormuş sana verdi mi doktorun..

Kremi bana da verdi ama pek ise yaramadi arkadasim transferinde hayirli sonuclansin insallah ...

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun canim Allahim zorumuzu kolaylastirsin insallah

İnşallah hayırlısı olsun canım ya banada aynı gün kübra hanım 6 mm dedi yarım saat sonra mustafa hoca baktığında 7 mm dedi anlayamadım sonra gayet iyi deneyelim dedi ama geçen ay 7 mm olduğu için ertelenmişti. Kübra hanım normalde 7 mm üzerinde olması gerekiyor demişti yani kafam karıştı açıkçası ama bu dalda en iyi en güvenilir ellerdeyiz vardır bir bildiği inşallah hayırlısı olur hepimiz içinn.

Insallah canım artik tedavi surecleri denemelerin sayisi arttikca bende paranoya başladi sanirim,bana her söylenilen seyi sorguluyorum ve inanmakta zorlaniyorum, bu alanda hicbirsey bilmeyen bir hasta olmayi cok isterdim,hakkimizda hayirlisi ne diyelim allahim yazsin bizlere guzel yazilar saglikli hayirli evlatlar insallah...

Kremi bana da verdi ama pek ise yaramadi arkadasim transferinde hayirli sonuclansin insallah ...

Canım ya hiç sorma bende şüphelenmiştim vuran kişiden vede kendimden demekki normalmiş bu durum yarın dr ra sorucaktm ama bu şikayet tek bende değilmiş.

Kremi bana vardi ağrını keser dedi ama aynen hiçbir etki yapmıyor eminim diş macunu ondan daha çok etki yapar bildiğin hafif nane ferahlığı dışında bişey yok ağrı kesiciyle hiç alakası yok.

Bence sorgulayın ama çok fazla kafanıza takmayın en güzeli. Benim eşim asistana beni şikayet etti eşim sitelerde çok fazla araştırıyor bu doğrumu oda tabikide doğru değil sitelere bakarsanız herkes doktor gibi konuşuyor dedi. Aslında ben bir önceki hastahanede çok araştırıyordum doğru ama o hiç böyle ilgilenmiyordu rhm kalınlığı kan tahlilleri falan hiç bilmezdim hormon takibide yapmazdı ondan herhalde ama hakkını yiyemem Evvel ALLAH onun yanında bir oğlum oldu daha sonraları başarısız olunca değiştirdik. Demem oki uzaması sizi endişeye düşürmesin gerçekten Ellerinden geleni yapıyorlar.

Merhaba arkadaslar tup bebek icin Sisli memorial ile Bahceci Fulya arasinda kararsiz kaldim ilk kez baslicam tedaviye ...
Memnunmusunuz Bahceci hakkinda fikir verebilirmisiniz rica etsem?

Aaa ne guzel sizin bir evladiniz var masallah allahim bagislasin ,sizin stres benden biraz daha az olmali,kaygilarinizda,hayirlisi allahtan...

hemen umutsuzluğa kapılma..havuz yapmak en iyisi... bizde de aynısı oldu..en uygun embriyoyu transfer ediyorlar..ve bu işi kesinlikle çok profesyonel yapıyorlar...önemli olan sayı değil kesinlikle, kalitesi önemli..
hakkında hayırlısını dile...

Merhaba arkadaslar tup bebek icin Sisli memorial ile Bahceci Fulya arasinda kararsiz kaldim ilk kez baslicam tedaviye ...
şişli memorial ile ilgili hiç bir fikrim yok ama bahçeci fulyayı herkese öneririm
bir kere herkes profesyonel.. doktoru, hemşiresi, ve özellikle labaratuvarı..
tüm tahlilllerini yaptırıp elinde bir dosyayla ön görüşmeye gidiyorsun.. onlar senden ne tahlilleri yaptırman gerektiğini önceden telefonla söylüyorlar..
benim doktorum güvenç hoca idi..soğuk ve mesafeli gelebilir ama öyle olması gerekiyorsa öyle olsun... malını satmaya çalışan bir esnaf gibi sürekli konuşup şirinlik yapmıyor.. sana ayrılan sürede elinde seninle ilgili bilgilerde en doğru tedavi şeklini oluşturmaya çalışıyor..şimdi düşünüyorumda adam profesyonelce sadece işini yapıyor.
her hastanın farklı bir tedavi şekli ve kullandığı ilaç dozajında farklılık olması kişiye özel bir durum..
2 kere yumurta toplandı bende ikisinde de ilaç dozajları ve uygulanması farklı oldu..ilkinde 1 yumurtam döllendi, 2. sinde 3 tane döllendi.. 3. gün donduruldular.. çözdürüldüklerinde çok şükür hepsi 5. güne ulaştı..
ikisi transfer oldu birine kavuşmaya 1 aydan az kaldı..
erbil bey daha yoğun daha çok hastası var diye biliyorum ama diğerleride en az onun kadar iyi olmalı ki klinik bu kadar çok tercih ediliyor..
labaratuvar kısmı süper.. özellikle necati bey... transferden sonra anket yaptılar..necati beye 10 numara 5 yıldız verdim. beni havuz olmasına ikna eden de odur..iyi ki de onu beklemişim o yoğunluğunda, psikolog gibi konuştu benimle, dünya tatlısı.. ingilterede kanserle ilgil çalışırken rotayı tüp bebeğe çevirmiş süper bir embriyolog..
doktor ve labaratuvar tamam olunca gerisi tamamen kader...
maddi kısmı için hiç düşünme, hemen hemen aynı para.. benim çevremde çok tedavi gören arkadaşım oldu,farklı şehir farklı kliniklerde... bahçecideki profesyonellik yok onlarda...bin, iki bin lira kar edeceğim diye umutları yok olmasın kimsenin..
forumu vakit buldukça 1 sene geriden bugüne kadar okursan bayağı bir fikir sahibi olursun..
ben bu işe başlarken bu forum sayesinde çok yol kat ettim.. istanbul dışından gelip havaalanından kliniğe nasıl gideceğimi bile forumdaki arkadaşlardan öğrendim..allah hepsinden razı olsun..
kızımın kalp atışlarını klinikte duyduğumda, çok yorulmuştum ama herşeye değdiğini gördüm..
bekleme salonunda çok farklı şehirler ve çok hikayeler duyacaksın.. hepsi umudunun peşinde...
hayırlısını dileyip biran önce başlayın bu işe...
evlat sahibi olmak bambaşka bir duygu..

Umarım dediğiniz gibi olur.Sizin tedaviniz toplamda kaç ayı buldu acaba

Canım memorial için yorum yapamıycam ama Bahçeciyi bu sayfadaki herkes gibi bende tavsiye ederim tüm ekip çok ilgili çok profesyonel burada kesinlikle emin ellerdesin

Canım memorial için yorum yapamıycam ama Bahçeciyi bu sayfadaki herkes gibi bende tavsiye ederim tüm ekip çok ilgili çok profesyonel burada kesinlikle emin ellerdesin

Canim tesekkur ederim . Iki yerlede gorusucem artik hangisi icime sinerse oraya baslicam bilmiyorum cevap verdigin icin tesekkur ederim ...

Bencede kesinlikle bahçeci her anlamda uzmanlar en güzel yanı ise her hafta tüm uzman dr lar bir aya gelip zor vakaları ve diğerlerini konuşup ortak kararla çalışmalarını sürdürüyorlar buda içimizi daha çok rahatlatıyor Kendi başlıklarıda şu Zor vakalar artık zor değil :) Evvel ALLAH. Hayırlısı ALLAHtan canm.

Aaa ne guzel sizin bir evladiniz var masallah allahim bagislasin ,sizin stres benden biraz daha az olmali,kaygilarinizda,hayirlisi allahtan...

8 yıl sonra 4 aşılama ve İki tüp denemesinden sonra ilk çocuğumu kucağıma aldım. İkincisi için Şuan 6 cı tüp denememiz olucak başarısızlık olunca merkez değiştirdim bahçeciye geldim rhm istenilen kalınlığa gelmiyordu iki aydır iptal ediliyordu bu ay mustafa bey deneyelim dedi inşallah ALLAHIm bu sefer nasip eder kolay değil onca işlemden sonra olumsuzu görmek ALLAHA sığınıyorum inşallah hepimize hayırlısıyla nasip etsin kim istiyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…