Ne demek canım sana bir faydamız olsunda inşallah en kısa sürede sende tedavine başlayabilirsinCanim tesekkur ederim . Iki yerlede gorusucem artik hangisi icime sinerse oraya baslicam bilmiyorum cevap verdigin icin tesekkur ederim ...
8 yıl sonra 4 aşılama ve İki tüp denemesinden sonra ilk çocuğumu kucağıma aldım. İkincisi için Şuan 6 cı tüp denememiz olucak başarısızlık olunca merkez değiştirdim bahçeciye geldim rhm istenilen kalınlığa gelmiyordu iki aydır iptal ediliyordu bu ay mustafa bey deneyelim dedi inşallah ALLAHIm bu sefer nasip eder kolay değil onca işlemden sonra olumsuzu görmek ALLAHA sığınıyorum inşallah hepimize hayırlısıyla nasip etsin kim istiyorsa..
Rabbim yardimcimiz olsun insallah8 yıl sonra 4 aşılama ve İki tüp denemesinden sonra ilk çocuğumu kucağıma aldım. İkincisi için Şuan 6 cı tüp denememiz olucak başarısızlık olunca merkez değiştirdim bahçeciye geldim rhm istenilen kalınlığa gelmiyordu iki aydır iptal ediliyordu bu ay mustafa bey deneyelim dedi inşallah ALLAHIm bu sefer nasip eder kolay değil onca işlemden sonra olumsuzu görmek ALLAHA sığınıyorum inşallah hepimize hayırlısıyla nasip etsin kim istiyorsa..
Tabiki herkes kendi cektigini bilir arkadaşim,ama eve donünce teselli bulcak bir evlat olmasida başkadir,rabbim saglikli omurler veesin,zor bulmussun sende arkadasim,benimde mustafa hocada 2.transferim ilkinde kalinlasmamisti ve iptal olmustu hap yerine bant kullaninca kalinlasmisti,bu seferde 13.gunde 6.3 idi,15.gunde kacti bilmem mustafa hoca 5 gun sonra transfer dedi yaptik,8.gundeyim hayirlisi allahtan elbette...
Ben regl olmayi bekliyorum .. istanbuldayim bugun eyup camiye gidicem hepimiz icin dua edecegim insallah kabul olur
benim tedavim toplamda 6 ayı buldu ama..Umarım dediğiniz gibi olur.Sizin tedaviniz toplamda kaç ayı buldu acaba
O oguz19 hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin insallah.darısı basıma:)
Yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet oldunuz acaba bayanlar?benim yarın 1 hafta olacak hala yok.doktorum kısa zamanda olacaksınız demişti ctesi günü en son görüştüğümde.normalde adet günüm her ayın 3ü.bende mi anormallik var olmam gerekiyomuydu acaba şimdiye kadar
Kizlar Allaha sukurler olsun bugun gittim ve tedaviye basladik 1 yumurtasi olan ben 4 yumurta gorundu tqbi dr sayi soylemedi de ben saydim :))) cok sukur Allahima ben 1 ay boyunca sabah aksam zeytinyagli incir yedim 2 gunde sabah aksam kaynatip icip once Allahin izni dualarin gucuyle oldu
Yok bakarken ooo hersey cok guzel dedi ben o arada saydim hahah :) sadece dedimki erbil bey eminmisiniz saka mi yapiyorsunuz benim sadece 1 yumurtam olmustu dedim o da hayir ciddiyim cok iyi dedi anlamadim valalMaşallah çok sevindim canım peki sana nekadar yum olduğunu söylemedimi doktorun. Bende incir kürü haftada bir defa yapıp içmiştim çok etkisi oluyor gerçekten. Ama iğne kullandığımız için normal yum olanlar fazla kullanmasın... :) İnan çok sevimdm ya inşallah herşey çok güzel ilerler hayırlısı olsun hepimiz için.
Ama inanirmisin canim.hala sevinemiyorum pazartesi gidince belli olur rabbim hayorli saglikli evlatlar nasip etsin insallah aminnn
Ama inanirmisin canim.hala sevinemiyorum pazartesi gidince belli olur rabbim hayorli saglikli evlatlar nasip etsin insallah aminnn
Tesekkurler canım hepimizin hayırlı olur insallah.evet bugun tam 7 gün oldu opudan sonra.benim çok dakiktir adet gunum o yuzden tam gununde mi olcam acaba dıye dusunuyorum artık.yani 3ünde.cunku doktorum bu adeti boş geç bi sonraki adetin 2.gününde gel dedi.yani havuz için 1 ayım var daha.sonu güzel olur insallahCanım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Opu sonrası 10 gün içerisinde olman gerekiyor daha bir haftadasın anladığım kadarıyla, Endişe etme. Benim tam 5 ci günde olmuştu.
Evet canim dr m once embiryolarimizi kenara koyalim ondan sonra rahim filmi ve era testi yapilacakCnm Sana era yapilcakti galiba.opudan sonrami yapilicak
Tesekkurler canım hepimizin hayırlı olur insallah.evet bugun tam 7 gün oldu opudan sonra.benim çok dakiktir adet gunum o yuzden tam gununde mi olcam acaba dıye dusunuyorum artık.yani 3ünde.cunku doktorum bu adeti boş geç bi sonraki adetin 2.gününde gel dedi.yani havuz için 1 ayım var daha.sonu güzel olur insallah
Allah yüzüne gülmüş inşallah hepsi döllenirYok bakarken ooo hersey cok guzel dedi ben o arada saydim hahah :) sadece dedimki erbil bey eminmisiniz saka mi yapiyorsunuz benim sadece 1 yumurtam olmustu dedim o da hayir ciddiyim cok iyi dedi anlamadim valal
Amin canim insallah Rabbim.hepimize merhamet etsin aminnnA
Allah yüzüne gülmüş inşallah hepsi döllenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?