Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben 17 şubatta regl olmuştum. 2 martta opu oldu. 13 martta da regl oldum.

Canım naptın hepsi döllendi mi yumurtalarının transferin ne zamn olacak haber bekliyoruz senden

Slm buraya Yeni katıldım. Şehir dışından geleceğiz tüpbebek merkezinin yakınlarında düzgün fiyatı da uygun olabilecek otel misafirhane öğretmenevi gibi yerler var mı yardımlarınızı bekliyorum

Bende disardan geliyorum ama tekirdagda kardesimde kaliyorum sormustum klinige ellerinde liste oldugunu iletmislerdi isterseniz arayip fiyat verirler

hoşgeldin aramıza canım. şimdiden hayırlı olsun. inşallah güzel sonuçlar alırsın.

ben şişlide oturuyorum. etrafımda bir sürü uygun fiyatlı oteller var ve fulya bahçeciye çok yakın konumdalar. Sana birkaç isim vereyim ara fiyat al bakalım. Hatta bazıları için fırsat sitelerinde indirim kuponu bile bulabilirsin.

-holiday inn şişli
-my bade hotel
-clarion hotel
-listana hotel
-titanic comfort şişli
-mim hotel

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşallah

Selamlarrrrr. Benim transfer için ilaç kullanımım başladı. Adetimin 4 . Günü estrofem'e başladım 12 gün kullanılan kontrole gidicem. Başka ilaç kullanmıycam. Bu kadar az mıydı transfer öncesi ilaç kullanımı.

Transfer öncesi çok az ilaç kullandım bende genelde rahmi yormamak için az ilaç veriyorlaar

Bana opu sonrası için progestan iğne,monodoks antibiyotik,coraspin ve estrofem verilmişti.hatta opudan hemen sonra ilk iğne orda vurulmustu

Aynen bnmde bir sürü ilaç vardı valla
Troid ilacım, decart, estrofem, coraspirin, prednol, monodoks, progestan iğne, demir ilacı, b12 ve folic asit ilacı, clexane :))
Bendede yok yok:)
Kişeye göre veriyolar genelde ama belli başlı ilaçların olması gerekmiyor mu?

Bana opu sonrası için progestan iğne,monodoks antibiyotik,coraspin ve estrofem verilmişti.hatta opudan hemen sonra ilk iğne orda vurulmustu
Opudan sonra hiç ilaç kullanmadım. Pıhtılaşma sorunum var. İkinci adette 10 gün progestan hap kullandım. Adetim 21 gün sürdü. Bu adette de estrofeme başladım bakalım kontrolde ne olacak. coraspin ne için kullanıyorsun. Pıhtılaşma sorunun mu var. Ben Doğum kontrol hapı kullanamadım. Değerlerim yükseliyor. Estrofem de bakalım nasıl olacak.

Transfer öncesi mi bunlar. Bana clexane yazmadı inşallah değerlerim bozulmaz. Hayati tehlikesi olan bir durum pıhtılaşma ;(

Benim transferim ertelendi havuz yapılacağı için o yuzden ilaçları tek bir gün kullandım.coraspini opudan 1 gün sonra içersiniz demişlerdi ama içmeye fırsat olmadı.pıhtılasma sorunum yok ama ne için verdi sormadım açıkcası.21 gün adet cok uzun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…