- 18 Mart 2017
- 108
- 121
- 53
Sanırım ortak olan ilaçlar decavit ve omepa q10 oluyo herkeste.sizin doktor kim acabaAynen bnmde bir sürü ilaç vardı valla
Troid ilacım, decart, estrofem, coraspirin, prednol, monodoks, progestan iğne, demir ilacı, b12 ve folic asit ilacı, clexane :))
Bendede yok yok:)
Kişeye göre veriyolar genelde ama belli başlı ilaçların olması gerekmiyor mu?
Transfer öncesi mi bunlar. Bana clexane yazmadı inşallah değerlerim bozulmaz. Hayati tehlikesi olan bir durum pıhtılaşma ;(
Sanırım ortak olan ilaçlar decavit ve omepa q10 oluyo herkeste.sizin doktor kim acaba
Kimse varmi benimde pazar gunu opu olacak gonapepty ve ovitrella verdi 2 sertane ovitrel biliyorumda digeri ne ise yariyor acaba
Saol arkadasim Allah razi olsun senin nasil gidiyor bekleme surecin.. benim sabah 8 yumurtam toplandi dr distan iyi olgun demis ama bakalim ici nasil heyecanla yarini bekliyorum Allahim emeklerimizin karsiligi olan hayirli saglikli salih evlatlarimi versin insallah aminBu ek niye ekleniyor anlamıyorum ya nerede yanlışlık yapıyorum bilemedim.
Canım dün olduysan opuyu bugün öğleden sonra ararlar genelde öyle yapıyorlar Sen içini ferah tutKizlar dun opu olmustum ya bugun arayacaklardu kacta ararlar acaba
Aradilar canim 1 tanedesi dollenmis sadece oda iyimi bilinmez tabiCanım dün olduysan opuyu bugün öğleden sonra ararlar genelde öyle yapıyorlar Sen içini ferah tut
Aradilar canim 1 tanedesi dollenmis sadece oda iyimi bilinmez tabi
Bilmiyorum ya canimİyi düşünüyoruz iyi oluyor :) Moral bozmak yok
Canım nolur moralini yüksek tut RABBİM isterse o bir emriyon içinde can bulur bölünüp ikiz bile olur sen yeterki inancını yüksek tut yumurta sayı değil kalitesi önemli ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞALLAH. Benimde son gün yarın.Bilmiyorum ya canimAllah yardimcimiz olsun
Hanımlar nasılsınız;
Transfer sonrası test günü bekleyenler vardı. Güzel haberler inşallah :)
Olumsuz düşünmeyin içinize sinmeyen durumlar olmuş sanırım eğer olumsuz olursa ki inşallah olmaz kesinlikle mustafa beye gidin derim. Hayırlı haberler inşallah.Merhabalar bende bahçeci guvenc bey suanda transferin oldu 11 gun bekliyorum ama acik soyluyorun tutmazsa eger ikinciye oraya gitmiyecegim
Idrar testi falan yaptinmi hic vanimCanım nolur moralini yüksek tut RABBİM isterse o bir emriyon içinde can bulur bölünüp ikiz bile olur sen yeterki inancını yüksek tut yumurta sayı değil kalitesi önemli ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞALLAH. Benimde son gün yarın.
Merhabalar bende bahçeci guvenc bey suanda transferin oldu 11 gun bekliyorum ama acik soyluyorun tutmazsa eger ikinciye oraya gitmiyecegim[/QUOTE
Benim de doktorum Güvenç bey. Ben transfere hazırlanıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ne oldu.
Benim 20 martta trasfer edildi 4 nisan test günüm yani yarını bekliyoruz hayırlısıyla. Siz ne durumdasınız.
Benim 20 martta trasfer edildi 4 nisan test günüm yani yarını bekliyoruz hayırlısıyla. Siz ne durumdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?