Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ya kotulemek degil maksadim ama insan istiyor tam bilgilendirilmek birseylerin detayli anlatilmasi vs. Ama okadar.yogunlarki mumkun degil konusup bisiyler sormak ki zaten o ortan yaraltilmiyor pek cunku her gittigimde farkli odaya alindim ve apartopar muayyene edildim cunku o sirada baska odalarda hastalar oluyor hop oraya hop buraya yani ve ben hic bilmiyorum kac hucreli kacinci gun transferi vs. Sadece cok iyi kalite dendi 2 tane dondurdular onlari transfer etti zaten

Birde benden once transglfer olan biriyle tanistim orada ona benden once transfer yaptilar 3 gunlukken onun haberini aldim ikiside tutmamisti cok uzuldum butun herseyim kacti gitti

Birde benden once transglfer olan biriyle tanistim orada ona benden once transfer yaptilar 3 gunlukken onun haberini aldim ikiside tutmamisti cok uzuldum butun herseyim kacti gitti

Bende umutta 2 deneme yaptım.kaliteli embriyolar oluştu.ama kimyasal gebelik geçirdim.negatif oldu.bu sefer Fulya'da denesem diyorum.anlaşılan orada çok yoğun.okadar paralar harcıyoruz.geçiştirilmek istemiyoruz tabiki bizlerde.ama bakıyorum bahçecidende daha iyi bir yer olsa oraya gidelim diycem.bura olmasa nereyi tercih ederdin mesela?

İnşallah güzel haber alırız yarın o zaman :) Ben beklemedeyim adet olup da gitmeyi bekliyorum. Artık transfer günüm belli olsun inş :)
İnşallah canım nolur hanımlar aceleci olmayın zaman olması bizler için çok iyi aslında. Ben 5 6 aydır bekledim. Nasip kısmet bakalım sonucumuz ne olucak.

14 gün beklemene gerek yok cnm
11.günde çıkıyor..
Dr rum hangi zamanı uygun gördüyse o gün gitmeyi tercih ettim. Ben önceki merkezimde herşey hızlı ilerliyordu 9 gün kan testi istiyordu tutuyordu ama 4 5 hafta sonra düşüyordu burasıda herkesin hikayesini dinliyor ona göre tedaviyi uyguluyor sanırım daha net bilgi vermek için bekletiyor. Bakalım canm nasip kısmet. Burada Bana iğne verildi ve test sürem 15 dün dendi bu yüzden beklemekte fayda var sevinipte üzülmek çok zor bir durum daha önce yaşadığım için korktum açıkçası. Zaten bu 15 gün 1 yıl gibi geçmek bilmedi.

Son düzenleme:
Bugun demi canim test gunun mutlaka haber ver olurmu

Benim birde canimi skan sey 8 yumurtanin 4 u olgun degilmis ona canim skldi neden hepsi ayni sekilde buyumedi yada buyutulmedi

Benim negatif malesef valllahi ben amerikan hastanesine gidicem zaten herkez orayi demisti ama ben buraya gittim vok uzgunum ama burada benim takintin su oldu cok ticari olarak baktiklari yani maddi olara birkac seyle karsilastim bu cok canimi sikti oyuzden birdaha gitmem oraya

Benim birde canimi skan sey 8 yumurtanin 4 u olgun degilmis ona canim skldi neden hepsi ayni sekilde buyumedi yada buyutulmedi
Bana en bastan 8 tane cok iyi dendi bu ine ine 2 ye indi en iyi kalitelilerini almislar dondurmuslar sonra cozundurmedende imza attiriyorlar canliligini yitirirse hani mesuliyet bizde degil gibi bende dedimki ozaman neden sadece en iyilerini aldiniz digerlerini almadiniz ordaki baska arkadaslarla konustum onlara en iyi kalite dememisler mesela normalleri dondurduk demisler birde bana dediki tekrar havuz islemi yapalim hormon tedavi tekrar yumurta toplayalim zaten onu desi beni moralde heveste gitti ana yaptirnadim cunku tekrar ayni paralara geliyor sadece ilaclar igbeler olsa neyse ama beni asti o durum olanlari koyun dedim zaten yuz yuz cozundukten sonra basari gosterdi cok iyiler dediler ama malesef sonuc negatif cok uzgunum

benimde çok iyi kalitede 2 embriyo transferi oldu
dün negatif sonucu aldım kimyasal oldu..
ama yapılacak herşeyinde yapıldığını düşünüyorum..
4. denememde başarısız
şimdiki denememi kıbrıs da yaptırmayı planlıyorum
Allah kismenin emeklerini boşa vermesin..

Slm
Embriyo genetikten geçmişmiydi Çünkü aynısı bende de oldu. Embriyo 1. Kalite ama kimyasal oldu. Genetikten geçmişti. Benim anlamadığım genetikten gecen embriyo da sıkıntı olabiliyormu yoksa rahimselmi başka merkezdeki deneme de aynısı olmuştu.

aynen aynen
genetiğine bakıldı rahmimden parça alındı bakıldı herşeye baktık..
ben artık ne olabilir başka bilemiyorum
eşimin sperm sorunu vardı varikoselden dolayı zaten tüpe yönlendik..
o yüzden olmamasını embriyoya yoruyoruz demekki tamda istenilen kalitede değilki tutunup gelişemiyor..
perşembe günü aylin hnm konuşmaya gidicem
kıbrıs araştırıyorum sperm donasyonuyla denemeye karar verdik
sende sorun ne?

Bizde görünürde sorun yok ama şuana kadar genetikten gecen 3 embriyo ya rağmen 2 kimyasal gebelik 1 tane 2.5 aylıkken düştü. Ama biz Ankara calisan genetikci Prof la görüştük dediği genetikten gecen embriyo da sıkıntı olmaz....

Bnm bide 5. Gün embriyolarıydı
Valla benim aklıma başka bişey gelmiyor
Ozaman neden düşük oluyorda tutunamıyor
Benim bir öncekindede 8 haftalıkdı kalp atışı olması mesela
Hadi doğal süreç olabilir diyorsun bazen ama her seferindede değil yani
Bence eksik birşeyler var ayy ne biliyim ben embriyolar diyorum ama bakalım doktora sorucam genede

Doktorun açıklamasını yazarsan seviniriz. Yalnız NGS den geçen embriyolarda sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü bütün kromozonlara bakılıyor. Embriyonun döllenmesi 5.güne gelmesi ve genetikten geçmeşi normal sperm ve yumurtadan meydana gelir. Eşinizin sperm değerleri ne kadar olumsuz olursa olsun neden donasyon düşündüğünüzü anlayamadım. Spermi olmayan kişilerde bile yumurtalıklarından sperm alınabiliyor. Tabi genetikten geçtikten sonra embriyo neden tutunamiyor sorusu var ? Pıhtılaşma sorunu, rahimsel faktörler, bağışıklık durumu ve hormonal sorunlar akla geliyor. ŞU SORUYU ÖZELLİKLE SORMANIZA ISTEYECEM:SPERM VEYA YUMURTADA SORUN VARSA EMBRIYO GENETİKTEN GEÇER Mİ ? TEŞEKKÜRLER

sorunun cevabı; genetik tarama kromozon sayılarına bakıyor yani genlerde hastalık varmı yok mu ...
Embriyonun kalitesi ile ilgili bişey sölemez dedi embriyolog bize..
Yoksa herşeye bakıldı bağışıklık sorunum vardı cd56 yüksek çıkıyordu
Serum aldım kortizonla baskıladık yani inan yazdığın herşeye bakıldı ve yapıldı ondan dolayı kafamda tek bu kaldı bakalım konuştukdan sora yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…