- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Bugun demi canim test gunun mutlaka haber ver olurmu
Ayy canim gercektenmi ya cok sevindim Allahim daim etsinKızlar ALLAH sizlerede nasip etsin inşallah haberler güzel olumlu sonucu aldık çok şükür RABBİM hepinizede nasip etsin bizlerinde tamamına erdirsin inşallah bu sefer kucağıma alırım.
Ayy canim gercektenmi ya cok sevindim Allahim daim etsin
Amin insallah senin dr guvenc miydi canim.erbilmiydiAmin canım ALLAH razı olsun inşallah sizlerde alırsınız. Bakalım 2 hafta sonra keseyi görücez. Biliyorsun benim genelde keseyi görmeden düşüyordu bakalım bahçeci inşallah bize uğurlu gelir. ❤
Amin insallah senin dr guvenc miydi canim.erbilmiydi
Allah tamamina erdirsin. Umitsiz dusunme daha da guzel olucak insallah kalo atislarinida goruceksin, tekmeleride hissediceksin kucaginada alicaksin allahin izniyle. Tebrikler cok sevindim darisi bizlerin basina insallahAmin canım ALLAH razı olsun inşallah sizlerde alırsınız. Bakalım 2 hafta sonra keseyi görücez. Biliyorsun benim genelde keseyi görmeden düşüyordu bakalım bahçeci inşallah bize uğurlu gelir. ❤
Allah tamamina erdirsin. Umitsiz dusunme daha da guzel olucak insallah kalo atislarinida goruceksin, tekmeleride hissediceksin kucaginada alicaksin allahin izniyle. Tebrikler cok sevindim darisi bizlerin basina insallahben de doktorumu degisyryorum Yurt disindan gelicem Mustafa beyle zaten gorusemiyoruz Kubra hanimda bilgilendirmiyor Guvenc beyle devam edicem yoluma. Tekrar yumurta toplanmaya gelicem. Kubra hanim embriyolar iyi cikmadi dedi ama aciklama bile yapmiyor test lazim mi diyorum herseye yok. Guvenc beyle denicegim bu sefer insallah emeklerimize deger rabbim gorur
sorunun cevabı; genetik tarama kromozon sayılarına bakıyor yani genlerde hastalık varmı yok mu ...
Embriyonun kalitesi ile ilgili bişey sölemez dedi embriyolog bize..
Yoksa herşeye bakıldı bağışıklık sorunum vardı cd56 yüksek çıkıyordu
Serum aldım kortizonla baskıladık yani inan yazdığın herşeye bakıldı ve yapıldı ondan dolayı kafamda tek bu kaldı bakalım konuştukdan sora yazarım
yazdiklarinizi okuyunca korktum inanin cunku benimde 4.denemede genetikten gelen 5.gun embriyosu transfer edildi kan testlerim 15.gun 917 18.gun 2660 ve ben pazartesi kontrole gidicem siz simdi boyleyazinca hala inanamadigim hamileligimle ilgili endisem artti,sizin nasildi degerler,hayirli zamanda en hayirlisini sagliklisinihepimize nasip etsin insallah...
Amin canım ALLAH razı olsun inşallah sizlerde alırsınız. Bakalım 2 hafta sonra keseyi görücez. Biliyorsun benim genelde keseyi görmeden düşüyordu bakalım bahçeci inşallah bize uğurlu gelir. ❤
yok cnm sen korkma senin değerlerin gayet güzel artmış zaten.
bende artış olmayınca birde kimyasal gebelik olunca farklı düşünceler oluşmaya başladı ondan yazdm..
senin hayırlı olsun bebeğin
Benimde ilk denemedi,hiç birşey bilmiyordum,anlamıyordum,anlamadığım içinde soracak soru bulamıyordum :) Ama biliyordum ki doktorum işini iyi yapıyor,sen sadece doktoruna güven.İçini ferah tut.Herşey güzel olacak
Eftelya kalp atişlarini duydunuzmu hersey yolundadir umarim...
Ay ne güzel ya. Arka arkaya olumlu haberler geliyor. Hepimize umut oluyor
E elifdemirelif_eftelya_ Huzura giden yol siz güzel haberleri bizimle paylaşmaya devam edin ki umudunu yitirenler varsa umut olsun.
Insallah arkadasim bakalim sali gunu daha kese kontrolumuz insallah goruruz hepsini,bu yolda ugrasan herkesi sevindirsin allahim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?