Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benimde bir buçuk haftam var daha zaman geçmiyor Hayırlısıyla atlatsak şu aşamalarıda biraz daha rahat etsek inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah sende güzel haberler verirsin canım bize hayırlısı olsun hakkında

Kizlarr tam olarak adet baslayinca kac gun ilac igne kullandiniz? Yumurta toplatmaya gelicegim ama 10 gun yeter mi?

Bu arada çok takip edemedim, Huzura giden yol E elifdemirelif sizleride tebrik ederim.Ne güzel burada bu haberleri almak...
canım öncelikle merhaba gözün aydın hamişsin heralde takvim var senin adına çok mutlu oldum ben bo topiği uzaktan takip edenlerdenim senin doktorun kimdi sen bahçecidemi yaptın doktorun kimdi bide sorun neydi sorılarımı mazur gör çümkü bende randuvu aldım ilk denemem dr erbil beye ama çok heycanlı ve tedirginim ondan herkeze bişiyler soru veriyom

Öncelikle şunu belirteyim,çooooookk doğru bir tercih yapmışsın :) Bende erbil beyin hastasıyım.Benim çikolata kistim vardı,rezervim azdı,rahim filminde de sol tüpte genişleme vardı ve rahime sıvı geçişi vardı.Erbil bey ameliyat dedi,ben bu şekilde bi denesek olmaz mı dedim,konuşuruz dedi telde.Adetle birlikte gidince de hadi hayırlı olsun,başlıyoruz dedi.Ben şok :)
Ve ilk denememde tuttu çok şükür...

Senin durumun ne?

Bende genetikten geçen embriyoyla kimyasal gebelik geçirdim.200 e kadar çıktı geri düştü değerim.umutta yaptırmıştım.
Doktorun açıklaması cghden geçen embriyodan böyle bir durum beklemeyiz.oyüzden era testi istediler.sana ne açıklama yaptılar?

Benim de düşükler oldu. Benden ERA testi istenmedi. Çünkü era testini pozitifi bulamayanlardan istiyorlar. Bu sebeple gebelik oluşan kişilerden ziyade kaliteli embriyo transferine rağmen gebelik oluşmayan kişilerden istenen bir test diye biliyorum. Farklı bilgisi olan varsa bilgisini paylaşsın emin olalım. Teşekkürler

Doğru era testini negatif olanlara öneriyorlar..
Banada embriyoda sorun olabilir dedi ben makinalara güvenmiyorum
Bilemiyorum ama farklı bir açıklamada alamadım
Şimdi histereskopi olcam cd56 bakılacak Erayı ben istedim ama bakalım dedim ne varsa bakalım
Bu sefer embriyolara NGS yapılmasını İstedim daha ayrıntılı kromozomlara bakılıyor belki atlanan bir durum vardır diye..
Birde clamedia bakıcaz rahimde benim daha öncede enfeksiyon vardı
Şimdilik bunların sonuçlarını alalım bakalım ne çıkıcak..

Sana tek erayı mı söyledi
Embriyon tutunmuş ama Era ile ne alakası var
Başka birşeyler daha olmalı

Evet era ve tekrardan cgh yapilmali embriyolara dediler.era testide tutunacagi gunu belirliyor ya.birde bazi rahimler embriyoyu hic kabul etmezmis oyle bir sonuc cikiyormus galiba.oyle bi durum varsa onu anlamak icin.ama histeroskopi bile olmadim hic.belkide rahimde bi sorun var.once bu yapilmasi gerekmezmi?kimyasal gebelik olunca tutunduktan sonra mi düşüyor aceba bende onu anlayamadım?

Kimyasal gebelikte tutunmaya çalışıyor ama tutulamıyor ve kandaki hormonların bir anda düşüyor ve kanama oluyor
Bende kanama olmadı
Histereskopi bence olmalı rahimde birşey var mı diye istedim
Bakma doktoruda hep biz yönlendirdik 4. Deneme olunca
Birde benim transferden sonraki gün titreme oldu bayağı dediğin gibi vücutta kabul etmeme durumu var işte oda cd56 testi orada baktırmanı öneririm
Bu sefer bunun içinde serum alıcam ıntralipid serum çok işe yarıyor
Bir önceki denememde yaptırmıştım 8 haftaya kadar gelmiştim

Fulyada esinde sperm problemi var miydi?durumumuz aynı gibi.bizde dna hasarı vardı tedavisini olduk.yine negatif oldu.ben açıkçası kimyasal gebeligi embriyo kalitesine bağlıyorum.

Rahminden parça aldilar yazmıssin ya.era testi değilmi o?

Fulyada esinde sperm problemi var miydi?durumumuz aynı gibi.bizde dna hasarı vardı tedavisini olduk.yine negatif oldu.ben açıkçası kimyasal gebeligi embriyo kalitesine bağlıyorum.
Eşimin değerinde sorun yok dediler. Daha yeni sorduk hasar testi yapalım diye . Gerek yok dediler zaten laboratuvarda en iyisi alınıyor diye. Daha önce acibadem maslak ta genetikten geçen embriyoya rağmen biri kimyasal gebelik diğeri de oldu ama kalp atışınıda duyduk. Sonra düştü. Daha Sonra Mustafa Bahçeci ye geldik dediki acgh ye güvenmiyorum makinalar hata verebiliyor burda ngs uygulayalım embriyo parçasını yurt dışına gönderiyorlar. Tamam dedik ne gerekirse yapalım. 4 tane embriyo gönderdik 3 tane iyi geldi. 1 tane transfer kimyasal gebelik oldu. Şimdi tekrar birkaç gün içerisinde başlayacağız. Hayırlısıyla....

Son düzenleme:

ozaman NGS dende geçendede mi oluyor
yaa ben kararsız kaldım artık napıcağımı bilmiyorum
banada doktor acgh için aynısını sölemişti güvenmiyorum diye..
ama gene kimyasal olduysa ne dedi doktor peki?
dahada neye baktırıcaz ben bilemiyorum

slm arkadaşlar kısaca anlatayım derdimi bende. Artık bende tükendim.
amh1.1 fsh12.6 tsh crp değerleri normal. erkeklerde biliyorsunuz sağlıklı 1 sperm dahi yeterli. eşimin sayısı çok iyi değil ama kötüde değil amorf baş sağlıklı seçeriz dediler.
bu arada rahim filmi çekildim. sol tüp hidroselpenks yani genişleme sıvı birikmesi var. ameliyat oldum. 29 mayıs hasekide. Ameliyatımda hayatı tehlike oluyor. Ameliyat hocalarına devrediliyor. sol tüp ün ya alınması yada bağlanması lazımdı. sol tüp bağırsağa yapısık alamamışlar fakat bağlamamışlar ve bu yüzden tekrar ameliyat olucam. karnıma girdiklerinde karın zarlarım birbirine yapışık ve girmiş durumdaymış acabildikleri kadar açmışlar karın zarı yapışıklığı gebeliğe engeldir. rahim uterus bölgeside karın zarına yapışıkmış (rahim karın zarına yapışık olduğunda döllenen yumurta rahme düşüyor fakat rahim dölnenen yumurta rahme düştüğünde hafif dönüş yaparmış yapışık olduğu için dönemiyor ve kimsayal gebelik yaşanıyor yada erken düşük) ayırırken kanama başlıyor durmuyor kapalı ameliyattan açık ameliyata geçiliyor ve ameliyatım hocalara devir ediliyor.
Kendimi çok tuhaf hissediyorum. yaşadıklarım çok ağırdı iyileşme süreci.
tekrar ameliyat olucam stres içindeyim.
tüp bağlanmadığı için rahmime su akıyor ve hamile kalma şansını azaltıyor ve sol tarafımdan yumurtladığım her ay boş...
benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
bahçeci ye gitmek istiyorum. giden arkadaşlardan süreç icinde olan arkadaşlardan nasıl bi yer?

acgh ye guvenmiyorum dediginden eminmisin arkadasim sen pgt den bahsesiyor olabilirmisin acaba,çunku bende o merkezde tedavi goruyorum ve hic duymadim acgh ye guvenmiyoruz dediklerini,kaldiki en son bizede acgh yapildi kapsamli kromozom taramasi,embriyolara biopsi yapilarak ispanayaya gonderildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…