Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Acgh ye güvenmiyorum derken İstanbul'daki laboratuvar ı kastetti. Buradaki makinalar yanlış sonuç verebiliyor diye. Bizim de biyopsi ispanya ya gönderildi. Ngs adı altında....

Acgh ye güvenmiyorum derken İstanbul'daki laboratuvar ı kastetti. Buradaki makinalar yanlış sonuç verebiliyor diye. Bizim de biyopsi ispanya ya gönderildi. Ngs adı altında....

Kafam karisti dogrusu bu duyduklarimdan dolayi,cünku güvenmedikleri bir testi bir hastasina onermezken bir digerine nasil yaptiriyor bunu anlayamadim,zaten testler istanbulda yapilmiyor onceden amerikaya yollaniyordu son zamanlarda ispanyaya gonderilmeye baslandi,sizinde tedavinizde allah yardimciniz olsun hayirli sonuclar alin insallah...

F fulyada Alinti yapmissiniz mesajimi ama yorumunuzu goremedim arkadaşim...
Bir altta yazmışım. Temennin için teşekkür ederim. Bu arada arkadaşlar bu ay transferim olacaktı ama gün içinde merkezi aradım. Mustafa Hoca konferansa gidiyormuş uzun sürecekmiş. Bu ay Mustafa Hocada transferi olan var mı. Ne yapacaz.Ben Mustafa Hocanın transfer yapmasını istiyorum.O da olmazsa Erbil Bey yapar mı dersiniz((

Kızlar remzi abalı nasıl?
Gebe kaldınız mı?
Bilgilerinizi paylaşın ltf

Acghye güvenmiyorum derken.ngs en yeni teknoloji olduğu için onu önermiştir bence.acghye göre daha iyi sonuç veriyor dur büyük ihtimalle.acgh ve ngs arasında fiyat farkı var mi aceba?

Selam tüp bebek yaptıran arkadaşlarım şuanki fiyat nedir acaba ben de düşünüyorum da.

Grup kurdum arkadaşlar facebookta kapalı grup daha fazla tecrübe edinmemiz için tedavide ki aşamalari neler yapılabilecegini yaşayan arkadaşlardan öğrenmek için herkesin tadabi süreci farklıdır bilgilenmek için
Gurubun adı: Bahçeci Fulyada tüp bebek tedavisi görenler bilgi platformu

Merhaba kızlar,
Bugün doktora gittim. Transfere hazırlık için. Sağ ve solda birer kist çıktı. Doğum kontrol hapı verebilirim dedi ama neyseki değerlerim tedaviye başlamaya uygun çıktı. Monodoks, elevit, coraspin, estrofem verdi. Haftaya cuma kontrole gideceğim. Heyecan bastı beni

Bu heycan en tatli heycan umarim guzel sonuclar alirsin

Kızlar naptınız yeni tedaviye başlayanlar transferi olanlar hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…