Acgh ye güvenmiyorum derken İstanbul'daki laboratuvar ı kastetti. Buradaki makinalar yanlış sonuç verebiliyor diye. Bizim de biyopsi ispanya ya gönderildi. Ngs adı altında....acgh ye guvenmiyorum dediginden eminmisin arkadasim sen pgt den bahsesiyor olabilirmisin acaba,çunku bende o merkezde tedavi goruyorum ve hic duymadim acgh ye guvenmiyoruz dediklerini,kaldiki en son bizede acgh yapildi kapsamli kromozom taramasi,embriyolara biopsi yapilarak ispanayaya gonderildi...
Acgh ye güvenmiyorum derken İstanbul'daki laboratuvar ı kastetti. Buradaki makinalar yanlış sonuç verebiliyor diye. Bizim de biyopsi ispanya ya gönderildi. Ngs adı altında....
Kafam karisti dogrusu bu duyduklarimdan dolayi,cünku güvenmedikleri bir testi bir hastasina onermezken bir digerine nasil yaptiriyor bunu anlayamadim,zaten testler istanbulda yapilmiyor onceden amerikaya yollaniyordu son zamanlarda ispanyaya gonderilmeye baslandi,sizinde tedavinizde allah yardimciniz olsun hayirli sonuclar alin insallah...
Bir altta yazmışım. Temennin için teşekkür ederim. Bu arada arkadaşlar bu ay transferim olacaktı ama gün içinde merkezi aradım. Mustafa Hoca konferansa gidiyormuş uzun sürecekmiş. Bu ay Mustafa Hocada transferi olan var mı. Ne yapacaz.Ben Mustafa Hocanın transfer yapmasını istiyorum.O da olmazsa Erbil Bey yapar mı dersiniz
Hayırlı olsun tedaviniz.. Normal aslında o kadar ilaç hemen hemen herkes aynı ilaçları kullanıyor... Benim doktorum en başta aytun hanımdı ama tam yumurtlama tedavisine başlıcağımız sırada izindeymiş ve o yüzden doktor değiştirmek zorunda kaldım benimki de şimdi Remzi bey... Takibimi opumu kendisi yaptım 4 tane dondurulmuş embriyomuz var şimdi adet olmayı bekliyorum ki transfer tedavisne başlayabilelim... Sizin problem neydi... Kaçıncı denemeniz... Ben pcosluyum ve ilk denemem
10-12gün yetiyor canım ama gelişimede bağlı birazKizlarr tam olarak adet baslayinca kac gun ilac igne kullandiniz? Yumurta toplatmaya gelicegim ama 10 gun yeter mi?
10-12gün yetiyor canım ama gelişimede bağlı biraz
acgh ye guvenmiyorum dediginden eminmisin arkadasim sen pgt den bahsesiyor olabilirmisin acaba,çunku bende o merkezde tedavi goruyorum ve hic duymadim acgh ye guvenmiyoruz dediklerini,kaldiki en son bizede acgh yapildi kapsamli kromozom taramasi,embriyolara biopsi yapilarak ispanayaya gonderildi...
Bu heycan en tatli heycan umarim guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar,
Bugün doktora gittim. Transfere hazırlık için. Sağ ve solda birer kist çıktı. Doğum kontrol hapı verebilirim dedi ama neyseki değerlerim tedaviye başlamaya uygun çıktı. Monodoks, elevit, coraspin, estrofem verdi. Haftaya cuma kontrole gideceğim. Heyecan bastı beni
Bu heycan en tatli heycan umarim guzel sonuclar alirsin
merhaba canım ben yeni tedaviye başladım dün rahim filmi çekildi çok ağrım var kıvranıyom sen hangi aşamadasınKızlar naptınız yeni tedaviye başlayanlar transferi olanlar hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?