- 30 Ekim 2013
- 20.485
- 57.165
- 798
Cok agri yapiyormu ya ecomar da agrisiz diye biliyorummerhaba canım ben yeni tedaviye başladım dün rahim filmi çekildi çok ağrım var kıvranıyom sen hangi aşamadasın
çekim ensasında hiç ağrım olmadı gerçekten çok Hassas davranıyolar ama çekimden sınra eve gedim ağrım olmaya başladı erbil bry normal dediCok agri yapiyormu ya ecomar da agrisiz diye biliyorum
Himm o herseye normal diyor vicdansiz adamçekim ensasında hiç ağrım olmadı gerçekten çok Hassas davranıyolar ama çekimden sınra eve gedim ağrım olmaya başladı erbil bry normal dedi
nedwn vijdansız dedinki anlamadımHimm o herseye normal diyor vicdansiz adam
Yok canim yok benimde dr um erbil bey saka mayetinde soyledim oyle cok takintoso olmayan bir dr bende genel olarak oyleyim ondan soyledim benim fikrim simdilik bir aorunum yok ve herseyi rahatca konusabiliyorunyabasbelasiyim canım neden öyle bişiy dedinki acaba iyi değilmi doktorum ya içime kurt düştü bak huzursuz okdum yaaaaa
ayy çok sağol ya öyle diyince şimdi yemi başladık malum terettutlu ve heycanlıyım canım sen hangi aşamadasın sorunne sendekiYok canim yok benimde dr um erbil bey saka mayetinde soyledim oyle cok takintoso olmayan bir dr bende genel olarak oyleyim ondan soyledim benim fikrim simdilik bir aorunum yok ve herseyi rahatca konusabiliyorun
Rahat ol canim benim tuplerim tikaliydi yumurta rezercim dusuktu 2. Opu asamasindayim 1. Kalite bir atane embiryo dondurduk insallah bu sefer 2 tane olursa 3 tane donduracagiz sonra era testi sonra transfer sende sorun neayy çok sağol ya öyle diyince şimdi yemi başladık malum terettutlu ve heycanlıyım canım sen hangi aşamadasın sorunne sendeki
canım çok geçmiş olsun inşallah bu günler geçerde hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize bide üzülme bitane okdu diye sağlıklı olsun bi olsun sonuçta sana 1 tane lazım tutunsunda annişine benim sorunum çikolata kisti rahim filmi çekmiştim bi doktor tüpler kapalı dedi ama erbil bey bu filim benim için bi ilk dedi çekememiş tekrar çektik şimdide kan vermeye gitcem inşallah temiz çıkar çümkü bu kist kötü hastalık olma ihtimali var çok küçük bi ihtimal ama erbil bey içim rahat olsun dedi inşallah ilk ve son denemem olcak senin ilk denememiRahat ol canim benim tuplerim tikaliydi yumurta rezercim dusuktu 2. Opu asamasindayim 1. Kalite bir atane embiryo dondurduk insallah bu sefer 2 tane olursa 3 tane donduracagiz sonra era testi sonra transfer sende sorun ne
Insallah canim amin rabbim her isteyenede bize de hayirli saglikli evlatlar versin insallah kistin kotuye cevurmez canim gonlun rahat olsuncanım çok geçmiş olsun inşallah bu günler geçerde hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize bide üzülme bitane okdu diye sağlıklı olsun bi olsun sonuçta sana 1 tane lazım tutunsunda annişine benim sorunum çikolata kisti rahim filmi çekmiştim bi doktor tüpler kapalı dedi ama erbil bey bu filim benim için bi ilk dedi çekememiş tekrar çektik şimdide kan vermeye gitcem inşallah temiz çıkar çümkü bu kist kötü hastalık olma ihtimali var çok küçük bi ihtimal ama erbil bey içim rahat olsun dedi inşallah ilk ve son denemem olcak senin ilk denememi
rahim filmi biraz ağrı yapıyor sonrasında canım benim bebeğim var büyüdü de baya yaşını geçsin biraz kardeş için gitmeyi planlıyoruz bizde dondurulmuş embriyolarım var klinikte benimdemerhaba canım ben yeni tedaviye başladım dün rahim filmi çekildi çok ağrım var kıvranıyom sen hangi aşamadasın
aa çok sevindim doktorunuz erbil beymiydirahim filmi biraz ağrı yapıyor sonrasında canım benim bebeğim var büyüdü de baya yaşını geçsin biraz kardeş için gitmeyi planlıyoruz bizde dondurulmuş embriyolarım var klinikte benimde
Yok canım benim doktorum Mustafa Bahçeci ve Kübra hanımdı takiplerimi Kübra hocam yaptı işlemlerimi Mustafa hoca yaptıaa çok sevindim doktorunuz erbil beymiydi
Doktorunuz kimdi ve neden negatif sonuclanmis ne dedilerLÜTFENNNNNNN KIZLAR YARDIM EDİN !!
TEDAVİM BAHÇECİDE NEGATİF SONUÇLANDI
YİNE 2. DONDURULMUŞ İLE TEDAVİYE BAŞLICAM DOKTOR ÖNERİNİZ NEDİR ?? NEDEN ?
LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YAZIN , BENİM GİBİ 2.SİNİ YAPTIRIP TUTTAN VAR MI ?
AYLİN HANIMDI BİZDE PROBLEM YOKTU %50 ŞANS DEDİLER NASİP DEĞİLMİŞDoktorunuz kimdi ve neden negatif sonuclanmis ne dediler
Rahmin icine falan baktilarmi rahim filmi istendi miAYLİN HANIMDI BİZDE PROBLEM YOKTU %50 ŞANS DEDİLER NASİP DEĞİLMİŞ
HERHNGİ ÖZEL BİR AÇIKLAMADA BULUNULMADI.. NE DİYEBİLİRLERKİ 5. GÜN BLOKİST OLAN BİR ÇOK GÜZEL TRANSFER OLDU VS DEMİŞLERDİ AMA OLMADI
AYLİN HANIMDI BİZDE PROBLEM YOKTU %50 ŞANS DEDİLER NASİP DEĞİLMİŞ
HERHNGİ ÖZEL BİR AÇIKLAMADA BULUNULMADI.. NE DİYEBİLİRLERKİ 5. GÜN BLOKİST OLAN BİR ÇOK GÜZEL TRANSFER OLDU VS DEMİŞLERDİ AMA OLMADI
Benimde doktorum mustsfa by siz hangi aşamadasınız..Yok canım benim doktorum Mustafa Bahçeci ve Kübra hanımdı takiplerimi Kübra hocam yaptı işlemlerimi Mustafa hoca yaptı
Canim sonuclar geldimiSlm kizlar gecen hafta opum vardi 5. Gun elimizde 8 tane embriyomuz var hepsini genetige ginderdik biraz tuzlu oldu ama guzel sonuclar alalimda artik para 2. Planda bahceci gercekten dogru adres daha onceki merkez bizi bayagi bosuna oyalamis ngs yapilacak dun adet gormeye basladim sizce en erken nezamn transferim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?