Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar Merhaba cuma aksami kasiklarim da belim de acayip ağrı oldu az öncede lavaboya gittim yumurta aki gibi akinti vardı aylardır hatta 2.5 sene oldu evlene li hiç olmuodu yumurtlama olabilirmi tedavide görüyorum gerçi geçen salı dr gittim bişi yoktu acaba diyorum

aynen öyle onlara kolay bizim yaşadığımız hayal kırıklığı toparlanmaya çalşmak zor.. birde maddiyat nereye kadar yetirebileceğiz bakalm dondurulmuşn var mı ? yenisini deneyecek misin bana 2 ay sonra tekrar dene dedi

yok dondurulmuşda bitti ne yazıkki
aynen maddi manevi zor sıkıldım birde ben
17. seferde olan varmış bana öle diyor dedim şaka yapıyorsun herhalde insan vucudu dayanmaz yemin ederim.
ben ay sonu kıbrısa gidiyorum cnm bu denememi orada yapmaya karar verdik eşimle
görüşücez bi bakalım hakkıma hayırlısı..

Canım bazen iyi kalite embriyo transfer edilmesine rağmen olmayabiliyor. Gerçkten doğal süreçler. Bende geçtim aynı yerlerden içindeyken süreç çok zor ama bazen olmuyo takdir Allahın

Canım bazen iyi kalite embriyo transfer edilmesine rağmen olmayabiliyor. Gerçkten doğal süreçler. Bende geçtim aynı yerlerden içindeyken süreç çok zor ama bazen olmuyo takdir Allahın
Ayni fikirdeyim benim 8 yumurtam vardi 4 u olgun degil dedi cope gitti kalan 4 taneden 1 tanesi dollendi 3 u ile ilgili hic bir sorun yokken dollenemedi dedilrr bazen gercekten nasip

Ayni fikirdeyim benim 8 yumurtam vardi 4 u olgun degil dedi cope gitti kalan 4 taneden 1 tanesi dollendi 3 u ile ilgili hic bir sorun yokken dollenemedi dedilrr bazen gercekten nasip
İnşallah biran önce güzel sonuçlar alırsınız vazgeçmeyin kızlar nasipse Allahım hiç birininiz kucağını boş bırakmaz

Merhaba arkadaslar, carsamba gunu Guvenc bey ile OPu yapildi simdi rahim dinlendirme kismina gectik. Bu surecte uyguladiginiz dikkat etmemiz gereken neler var?

Kızlar merhabalar. Ben dün pozitif sonuç aldım. Darısı hepinizin başına. PoZitif sonuç alan arkadaşlar ilaçlarınızı daha ne kadar kullandınız. Bana 15 gün daha kullanacaksın dendi. Kese görünene kadar yani.

Hayirli olsun canim.darisi bizlere insallah sende sag salim kucagina al insallah

kızlar bişiy sorcam vende erbil neyin hastasıyım rahimfilmi emar bide bikaç test istedi hormontestleri dışında bende çikolata kisti var buarada şimdi sorum şu ben 21 yaşındayı 65 kilo 168 boy erbilbey benden şeker yükleme testi istedi yaptım biraz yüksek dedi ilaç verdi neden vu testi istediki acaba genelde bu hamilelere yapılıyo bide benim tüplerde sıvı var şişme yapmış dedi o yüzden iki tüpünüde ya alalım yada bağlatıp başlamalıyız tüp bebeğe dedi ben çok korkuyom ya daha önce böyle bişiy deniyen varmı arnızda ya tüp lede olmazsa neparım umut edeicek bişim bile olmaz lütfen deniyimlerinizi paylaşın

Merhaba canım bende erbil beyin hastasıyım bende şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı ve hap verdi hormon testi de yapıldı büyüme hormonum düşük mus gobekten iğne oluyorum rahim filmi vs istemedi çünki benim rezerv sorunum var öncelikli yumurta bekliyoruz senden istediklerini gereksiz olduğunu sanmıyorum

anladım canım bende çok şükür hormanlar iyi sadece şeker yüksek bide tüpler çok zorbi süreç ya senin ilk denememmi canım

anladım canım bende çok şükür hormanlar iyi sadece şeker yüksek bide tüpler çok zorbi süreç ya senin ilk denememmi canım
Canim ben hep tedavi gördüm ama hiç ole toplama transfer aşaması göremedim bakalım inşallah bu sefer bunları görürüm ve rabbim ben ve benim gibi herkese annelik nasip etsin hayırlı ve sağlıklı sekilde

amin hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim

Ben erbil bey ne testi istediyse,ne önerdiyse yaptım.Ben ona güveniyorum.beni birçok dr. Kabul bile etmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…