Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben henuz hamile degilim ama bende zorla 1 yumurtasi olan kisiydim bosa vakit gecirmisim once Allahin izni sonra erbil beyin sayesinde 2 opuda 6 embiryomuz oldu ve donduruldu cok sukur bence supheniz olmasin

Ah ah darısı benim basima bunları nekadar sürede başardiniz peki
Uzun surec canim sabir lazim :) kasim 2016 da ilk gorusmeye gittim vitamin verdi tahliller istedi ve aralikta cagirdi gitmedim kisin istanbul cok soguk diye :) ocakta safra kesesi ameyliyati oldum subatta aksam sabah saf zeytinyagli incr yemeye basladim mart adetiyle gittim 8 yumurtam oldu 4u olgun olmadigi icin cope gitti 4 yumurtadan 1 i dollendi tabiki cok uzulmustum , nisanda tekrar adet oldum tedaviye tekrar basladik 7 olgun yumurtam oldu hamdolsun 5 i dollendi ve dondurduk. Maddi manevi yoruldugum icin 2 ay ara verdim sonraki surecte rahim icine bakilacak era testi yapilacak sonra transfer olacak

Canim ya baya uzun süreç yaşamissin ama meyvelerini almissin bizede ben bikmam sizde bıkmadan gelin dedi inşallah basarili oluruz dedi şimdilik bende vitaminler alıyorum bide büyüme hormonu inşallah bende guzwl haberler alırım arkadaşım

Amin canim insallah Allahim herkese bu duyguyu tatirsin dua cok onemli ben tedaviye baslarken 500 yasin okuttum herkesten 1-2 tane olacak sekilde maksat kisi sayisini arttirmak

Kızlar, bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen. Rezervem az, AMH düşük, FSH yuksek olanlara hangi doktoru tavsiye edersınız? İki kez başarisiz tüp bebek tedaviden sonra ne yapacağımı şaşırdım...

Canim bende aynı seninn gibiyim ben bahcecide erbil beye tedaviye basladim burdada olumlu yanıtlar aldim şimdilik memnjnum ondan önceki dr yumurtaliklar bitmiş olmaz cocuk dwdi erbil bey sadece sağ taraf iyi dedi ve başladı tesaviye

Peki, kaçtane yumurtan buyuyor?

İyi akşamlar arkadaşlar aranızda çikolata kistinin içi boşaltılıp veya yapay menapozla tedavi olan var mı?

Cd56 testi kanda mi bakılıyor rahim den parça alınarak mi bakılıyor değer kaç olmalı bilgisi olan varmı birde sonuç kaç günde belli oluyor

Era testi nezaman yapılıyor era testi dede mi rahimden parça alınıyor bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim Teşekkürler

Era testi nezaman yapılıyor era testi dede mi rahimden parça alınıyor bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim Teşekkürler

era ve cd56 testi rahimden parça alınarak bakılıyor..
15-20 günde çıkıyor.
cd56 kanda da bakılıyor ama bahçeçi de parça alınarak bakılıyor..

Teşekkürler era testi demi 15 günde sonuclaniyor eğer öyle ise bi sonraki adet döneminden sonra transfer olmasi gerekmezmi bu konuda bilginiz varmı acaba

Teşekkürler era testi demi 15 günde sonuclaniyor eğer öyle ise bi sonraki adet döneminden sonra transfer olmasi gerekmezmi bu konuda bilginiz varmı acaba

Aynen erada cd56 da adetin belirli bir zamanında bakılıyor
Ondan dolayı bir sonraki adetle transfere hazırlanıyorsun

Aynen erada cd56 da adetin belirli bir zamanında bakılıyor
Ondan dolayı bir sonraki adetle transfere hazırlanıyorsun
Merhaba cevap için teşekkürler siz bu süreçlerden gectinizmi peki cd56 v era için uygun gün nedir sorularimla başınızı agirttiysam hakkınızı helal edin cd56 sonucu 15. 20 gün sonra belli oluyorsa benden parça aldıktan 3 gün sonra normal olduğu söylendi bu kafama takıldı sizede boylemi bilgi verildi

Valla ben cd56 testini hep kanda baktırıyordum parça olayını bahçecide doktor anlattı parça alınarak daha sağlıklı diye
Ben doktorun sölediğini yazdım era ve cd56 bahçecide hiç baktırmadım cnm..
Herkesede farklı mı sölüyolar bende anlamadım
Olsun erken çıkmış işte kafana bişi takılmasın
Ben bir çok süreçden geçtim

Canim cd56 sonucu erken cikiyor ama era testi yurt disina gidiyor sonuc 3 haftada geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…