ayyy çok sevindim Rabbim bağaşlasın hayırlı uzun ömürlü evlat etsin inşallah bizlerede en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatdırsın Mevlam bizlere dua etmeyi unutma olurmuEvet hamileyim.şükür
Ah ah darısı benim basima bunları nekadar sürede başardiniz pekiBen henuz hamile degilim ama bende zorla 1 yumurtasi olan kisiydim bosa vakit gecirmisim once Allahin izni sonra erbil beyin sayesinde 2 opuda 6 embiryomuz oldu ve donduruldu cok sukur bence supheniz olmasin
Uzun surec canim sabir lazim :) kasim 2016 da ilk gorusmeye gittim vitamin verdi tahliller istedi ve aralikta cagirdi gitmedim kisin istanbul cok soguk diye :) ocakta safra kesesi ameyliyati oldum subatta aksam sabah saf zeytinyagli incr yemeye basladim mart adetiyle gittim 8 yumurtam oldu 4u olgun olmadigi icin cope gitti 4 yumurtadan 1 i dollendi tabiki cok uzulmustum , nisanda tekrar adet oldum tedaviye tekrar basladik 7 olgun yumurtam oldu hamdolsun 5 i dollendi ve dondurduk. Maddi manevi yoruldugum icin 2 ay ara verdim sonraki surecte rahim icine bakilacak era testi yapilacak sonra transfer olacakAh ah darısı benim basima bunları nekadar sürede başardiniz peki
Canim ya baya uzun süreç yaşamissin ama meyvelerini almissin bizede ben bikmam sizde bıkmadan gelin dedi inşallah basarili oluruz dedi şimdilik bende vitaminler alıyorum bide büyüme hormonu inşallah bende guzwl haberler alırım arkadaşımUzun surec canim sabir lazim :) kasim 2016 da ilk gorusmeye gittim vitamin verdi tahliller istedi ve aralikta cagirdi gitmedim kisin istanbul cok soguk diye :) ocakta safra kesesi ameyliyati oldum subatta aksam sabah saf zeytinyagli incr yemeye basladim mart adetiyle gittim 8 yumurtam oldu 4u olgun olmadigi icin cope gitti 4 yumurtadan 1 i dollendi tabiki cok uzulmustum , nisanda tekrar adet oldum tedaviye tekrar basladik 7 olgun yumurtam oldu hamdolsun 5 i dollendi ve dondurduk. Maddi manevi yoruldugum icin 2 ay ara verdim sonraki surecte rahim icine bakilacak era testi yapilacak sonra transfer olacak
Amin canim insallah Allahim herkese bu duyguyu tatirsin dua cok onemli ben tedaviye baslarken 500 yasin okuttum herkesten 1-2 tane olacak sekilde maksat kisi sayisini arttirmakCanim ya baya uzun süreç yaşamissin ama meyvelerini almissin bizede ben bikmam sizde bıkmadan gelin dedi inşallah basarili oluruz dedi şimdilik bende vitaminler alıyorum bide büyüme hormonu inşallah bende guzwl haberler alırım arkadaşım
Canim bende aynı seninn gibiyim ben bahcecide erbil beye tedaviye basladim burdada olumlu yanıtlar aldim şimdilik memnjnum ondan önceki dr yumurtaliklar bitmiş olmaz cocuk dwdi erbil bey sadece sağ taraf iyi dedi ve başladı tesaviyeKızlar, bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen. Rezervem az, AMH düşük, FSH yuksek olanlara hangi doktoru tavsiye edersınız? İki kez başarisiz tüp bebek tedaviden sonra ne yapacağımı şaşırdım...
Peki, kaçtane yumurtan buyuyor?Canim bende aynı seninn gibiyim ben bahcecide erbil beye tedaviye basladim burdada olumlu yanıtlar aldim şimdilik memnjnum ondan önceki dr yumurtaliklar bitmiş olmaz cocuk dwdi erbil bey sadece sağ taraf iyi dedi ve başladı tesaviye
Hiç yumurtam oluşmadi dahaPeki, kaçtane yumurtan buyuyor?
Era testi nezaman yapılıyor era testi dede mi rahimden parça alınıyor bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim Teşekkürler
Teşekkürler era testi demi 15 günde sonuclaniyor eğer öyle ise bi sonraki adet döneminden sonra transfer olmasi gerekmezmi bu konuda bilginiz varmı acaba
Merhaba cevap için teşekkürler siz bu süreçlerden gectinizmi peki cd56 v era için uygun gün nedir sorularimla başınızı agirttiysam hakkınızı helal edin cd56 sonucu 15. 20 gün sonra belli oluyorsa benden parça aldıktan 3 gün sonra normal olduğu söylendi bu kafama takıldı sizede boylemi bilgi verildiAynen erada cd56 da adetin belirli bir zamanında bakılıyor
Ondan dolayı bir sonraki adetle transfere hazırlanıyorsun
Merhaba cevap için teşekkürler siz bu süreçlerden gectinizmi peki cd56 v era için uygun gün nedir sorularimla başınızı agirttiysam hakkınızı helal edin cd56 sonucu 15. 20 gün sonra belli oluyorsa benden parça aldıktan 3 gün sonra normal olduğu söylendi bu kafama takıldı sizede boylemi bilgi verildi
Canim cd56 sonucu erken cikiyor ama era testi yurt disina gidiyor sonuc 3 haftada geliyorMerhaba cevap için teşekkürler siz bu süreçlerden gectinizmi peki cd56 v era için uygun gün nedir sorularimla başınızı agirttiysam hakkınızı helal edin cd56 sonucu 15. 20 gün sonra belli oluyorsa benden parça aldıktan 3 gün sonra normal olduğu söylendi bu kafama takıldı sizede boylemi bilgi verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?