Transfere hazirlanir gibi hazirliyorlar adetin ilk gunu tedaviye basliyorsun 13. Gun kontrol sonrasinda test icin isleme aliyorlarCanim cd56 sonucu erken cikiyor ama era testi yurt disina gidiyor sonuc 3 haftada geliyor
Cevap için teşekkürler erken dediğiniz gün olarak belirtirmisiniz size kaç gün sonra dönüş yapıldı ve neye göre herşey normal dendi sonuç hakkindaTransfere hazirlanir gibi hazirliyorlar adetin ilk gunu tedaviye basliyorsun 13. Gun kontrol sonrasinda test icin isleme aliyorlar
Uzun surec canim sabir lazim :) kasim 2016 da ilk gorusmeye gittim vitamin verdi tahliller istedi ve aralikta cagirdi gitmedim kisin istanbul cok soguk diye :) ocakta safra kesesi ameyliyati oldum subatta aksam sabah saf zeytinyagli incr yemeye basladim mart adetiyle gittim 8 yumurtam oldu 4u olgun olmadigi icin cope gitti 4 yumurtadan 1 i dollendi tabiki cok uzulmustum , nisanda tekrar adet oldum tedaviye tekrar basladik 7 olgun yumurtam oldu hamdolsun 5 i dollendi ve dondurduk. Maddi manevi yoruldugum icin 2 ay ara verdim sonraki surecte rahim icine bakilacak era testi yapilacak sonra transfer olacak
Ben sana mesajlar attim.donmedin ;(Transfere hazirlanir gibi hazirliyorlar adetin ilk gunu tedaviye basliyorsun 13. Gun kontrol sonrasinda test icin isleme aliyorlar
Canimcim islerin yogunlugu kusura bakma tatlim ozelden telimi yazayim oyle goruselim istersenBen sana mesajlar attim.donmedin ;(
Tmm canimCanimcim islerin yogunlugu kusura bakma tatlim ozelden telimi yazayim oyle goruselim istersen
Inan ki hiç bir zaman paradan kaçmadık yeterki zaman kaybetmeden bişiler olsun dwdik soylediklerinde sonuna kadar haklısın bu yüzden bende Bahçeciyi dusunuyorum hatta gidicem birde şu gerçekki bazı dr lar bizim gibiler le ugrasmak istemiyor kolay hasta Olsun ki adları duyulur sa daha çok gelen olur ve kazanir
Orası kapanmıştı bu olaylardan dolayı bir çok insanda mağdur olmuştu embriyolarını başka başka merkezlerde transfer ettirmişlerdi geri mi açıldı birde doktorun ismi başkaydı bu yeni bi doktor sanırımMerhaba bende hikayemi yazmak istedim. 6. Tüp bebek denememde 39 yasinda anne oldum. Dr nurettin türktekin de gebe kaldim. Cok iyi bir hekim. Tüp bebek düşünenlere tavsiye ediyorum. Ilk 5 denemem istanbulda farklı merkezlerde oldu fakat sonuc hüsran. Nurettin Bey bize şifa oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kendisi Istanbul tüp bebek merkezinde
Kizlar ben era testinde uyumlu gun bilgisi verilecek saniyordum megerse hangi gun gonderiyorsan ona uyumlu yada uyumsuz deniliyormus.simdi uyumsuz gelirse tekrar yaptirmayacagimda acaba hicmi yaptirmasam diyorum siz ne dusunuyorsunuz
Evet bencede ee gunu bulana kadar mi yaptiracagim yok daha ne gerek var erbille gorusucemaaaa bende uygun zamanı sölüyor sanıyorum
onun evet hayır demesi için mi okadar para veriliyor zoaman
ayy bence çok saçma olmuş
Kizlar ben era testinde uyumlu gun bilgisi verilecek saniyordum megerse hangi gun gonderiyorsan ona uyumlu yada uyumsuz deniliyormus.simdi uyumsuz gelirse tekrar yaptirmayacagimda acaba hicmi yaptirmasam diyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ama oyle degilmis 3. Gun parcayi aliyorsa sadece o gune bakiyormus yaptirmak istemiyorum ama ya olmazsa kendi kendimi yer dururumBanada cok sacma geliyor era testi.ama soyle bi durum varmis erayla ilgili.bu rahim embriyoyu kabul eder.yada bazilarindada hic bizaman embriyo bu rahme tutunmaz gibi bir sonuc cikiyormus.gununude belirliyor diye okumustum.ama basindan beri hic aklima yatmiyor.nerdeyse yari tedavi parasi.
Ama oyle degilmis 3. Gun parcayi aliyorsa sadece o gune bakiyormus yaptirmak istemiyorum ama ya olmazsa kendi kendimi yer dururum
Yok canim yapilmayacak cunku benim 3. Tedavim 2. Transferim henuzBide o baktirdigin anda uygun olur.belki transfer yapildiginda uygun olmaz.bi konus bence belki mantikli bir aciklamasi vardir.peki embriyolarina acgh yada ngs yapilacakmi?
Acgh ile ngs nedir ne için yapılıyorBide o baktirdigin anda uygun olur.belki transfer yapildiginda uygun olmaz.bi konus bence belki mantikli bir aciklamasi vardir.peki embriyolarina acgh yada ngs yapilacakmi?
Acgh ile ngs nedir ne için yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?