Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Transfere hazirlanir gibi hazirliyorlar adetin ilk gunu tedaviye basliyorsun 13. Gun kontrol sonrasinda test icin isleme aliyorlar
Cevap için teşekkürler erken dediğiniz gün olarak belirtirmisiniz size kaç gün sonra dönüş yapıldı ve neye göre herşey normal dendi sonuç hakkinda

Aranızda tanısal histeroskopi yaptıran varmı, işlemden kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba?

Allah yardimcin olsun hadi hayirlisi bakalm.

Son düzenleme:

Merhaba bende hikayemi yazmak istedim. 6. Tüp bebek denememde 39 yasinda anne oldum. Dr nurettin türktekin de gebe kaldim. Cok iyi bir hekim. Tüp bebek düşünenlere tavsiye ediyorum. Ilk 5 denemem istanbulda farklı merkezlerde oldu fakat sonuc hüsran. Nurettin Bey bize şifa oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kendisi Istanbul tüp bebek merkezinde

Orası kapanmıştı bu olaylardan dolayı bir çok insanda mağdur olmuştu embriyolarını başka başka merkezlerde transfer ettirmişlerdi geri mi açıldı birde doktorun ismi başkaydı bu yeni bi doktor sanırım

Kizlar ben era testinde uyumlu gun bilgisi verilecek saniyordum megerse hangi gun gonderiyorsan ona uyumlu yada uyumsuz deniliyormus.simdi uyumsuz gelirse tekrar yaptirmayacagimda acaba hicmi yaptirmasam diyorum siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar ben era testinde uyumlu gun bilgisi verilecek saniyordum megerse hangi gun gonderiyorsan ona uyumlu yada uyumsuz deniliyormus.simdi uyumsuz gelirse tekrar yaptirmayacagimda acaba hicmi yaptirmasam diyorum siz ne dusunuyorsunuz

aaaa bende uygun zamanı sölüyor sanıyorum
onun evet hayır demesi için mi okadar para veriliyor zoaman
ayy bence çok saçma olmuş

Banada cok sacma geliyor era testi.ama soyle bi durum varmis erayla ilgili.bu rahim embriyoyu kabul eder.yada bazilarindada hic bizaman embriyo bu rahme tutunmaz gibi bir sonuc cikiyormus.gununude belirliyor diye okumustum.ama basindan beri hic aklima yatmiyor.nerdeyse yari tedavi parasi.

Ama oyle degilmis 3. Gun parcayi aliyorsa sadece o gune bakiyormus yaptirmak istemiyorum ama ya olmazsa kendi kendimi yer dururum

Ama oyle degilmis 3. Gun parcayi aliyorsa sadece o gune bakiyormus yaptirmak istemiyorum ama ya olmazsa kendi kendimi yer dururum

Bide o baktirdigin anda uygun olur.belki transfer yapildiginda uygun olmaz.bi konus bence belki mantikli bir aciklamasi vardir.peki embriyolarina acgh yada ngs yapilacakmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…