Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar elimdeki ilaçlar 1 şırınga orgalutran, 2 kutu estrofem, 3 bant climara forte, 2 şırıngalık menagon, 5 şırınga gonapeptyl son kullanma tarihi en yakın olan ocak 2018. Almak isteyenler özelden yazsın lütfen.

Evet cnm. Biri çok küçük bakalım 15 günde geleceğini kendisi belirleyecek. İnşallah sağlıkla ikisi de dünyaya gelir. İnşallah sizler de en kısa zamanda duyarsınız pıtırtılarını :)
Yok gicludur gelisir o ben ote dusunuyorum masallah rabbim zamanli hayirli saglikli dogum versin benimde sirada era testi var yaptirmasammi karar veremedim

Yok gicludur gelisir o ben ote dusunuyorum masallah rabbim zamanli hayirli saglikli dogum versin benimde sirada era testi var yaptirmasammi karar veremedim
Amin çok teşekkür ederim. O kadar hassas bir konu ki yorum yapmaktan çekiniyor insan ama 1 kalite embriyon varsa boşa harcama ben ve testi yaptır. Embriyoların durumu da belli olmıyo. Benim 6 tane çözüldü 1 tane 1 kalite ve 1 tane 1 . kaliteden biraz düşük olan sağlam kaldı. Gerisi çöp. Embryo satını bilmiyorum ama sürekli deneyip yumurta toplama işine girmekte büyük zorluk, yorgunluk ve maliyet. İlaçlara vereceğin parayla testi yaptırırsın. Ne kadar bilmiyorum ama. böyle konularda da yorum yapmak gerçekten zor

Evet haklisin cok para benimde 6 embiryoya 1. Kaliye dediler bundan once hic 1. Kalite embiryo transferi yapilmadi sansa da birakmak istemiyorum 4000 tl istiyorlar bir toplama parasi :) insallah dogru karari verebilirim

Evet haklisin cok para benimde 6 embiryoya 1. Kaliye dediler bundan once hic 1. Kalite embiryo transferi yapilmadi sansa da birakmak istemiyorum 4000 tl istiyorlar bir toplama parasi :) insallah dogru karari verebilirim
canim bundan önce kaliteli embiriyo transferi yapılma derken biraz detaylı anlatirmisin.

canim bundan önce kaliteli embiriyo transferi yapılma derken biraz detaylı anlatirmisin.

Slm kizlar bu era testi nedir. Bahcecide herkese mecburi mi yapiliyor ben anlamadim acikcasi. Ilk tup bebekte de mi istiyorlar era testini bilgilendirir misiniz kafam karisti ?

bende bahçecide ilk denememi yapmıştım cok umutlandırdı dr benı kesın gözüyle bakıyordu 12 toplandı 4 döllendi bir transfer ve kimyasal gebelik oluştu 57 değerimdi sonra 7 ile kanamam başladı ilaçlar kesildi simdi kromozom yapıldı eşimle bana bugun cıktı bakalım napcaz 3 tane dondurulmuşum var eger kotu çıktıysa snaırım çöp olacak emb lar

benimde son denemem kimyasal oldu değerlerimiz aynı
bnm kromozom analizlerim temiz geneliklerde temiz çıktı hep
eşimin morfolojisi %0
sonucunu paylaşırsan sevinirim

TABİKİ paylaşırım marfolojisi 6 mıydı neydi eşimin kromozom pzrt yada bugun eşim gidip alçak hbr veririm hemen ,
inş temiz cıkar

Morfolojimiz %2 ileri hareketli %0 yerinde hareketli %40 bu değerler düşük mü arkadaşlar şansımız az mı?

mmerhaba hanımlar bir sorum var yumurta toplamadan sonrakı hafta genelde 1hafta sonra regl oluyor.. bende de oyle oldu fakat toplamadan sonraki 2. regl geciken var mı aranız da

Canım hormon ilaçlarından dolayı gecikme olabiliyor doktoruna sor bakalım belki ilaç falan söyler kullanman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…