Ayyy ikizmi masallah ya darisi bize insallahKızlarrr 2 keseyi gördük kalp atışlarını duyduk. Darısı başınıza
Evet cnm. Biri çok küçük bakalım 15 günde geleceğini kendisi belirleyecek. İnşallah sağlıkla ikisi de dünyaya gelir. İnşallah sizler de en kısa zamanda duyarsınız pıtırtılarını :)Ayyy ikizmi masallah ya darisi bize insallah
Yok gicludur gelisir o ben ote dusunuyorum masallah rabbim zamanli hayirli saglikli dogum versin benimde sirada era testi var yaptirmasammi karar veremedimEvet cnm. Biri çok küçük bakalım 15 günde geleceğini kendisi belirleyecek. İnşallah sağlıkla ikisi de dünyaya gelir. İnşallah sizler de en kısa zamanda duyarsınız pıtırtılarını :)
Yok gicludur gelisir o ben ote dusunuyorum masallah rabbim zamanli hayirli saglikli dogum versin benimde sirada era testi var yaptirmasammi karar veremedim
Islerim yogundu yazamaadimKonustunmu erbil beyle?
Amin çok teşekkür ederim. O kadar hassas bir konu ki yorum yapmaktan çekiniyor insan ama 1 kalite embriyon varsa boşa harcama ben ve testi yaptır. Embriyoların durumu da belli olmıyo. Benim 6 tane çözüldü 1 tane 1 kalite ve 1 tane 1 . kaliteden biraz düşük olan sağlam kaldı. Gerisi çöp. Embryo satını bilmiyorum ama sürekli deneyip yumurta toplama işine girmekte büyük zorluk, yorgunluk ve maliyet. İlaçlara vereceğin parayla testi yaptırırsın. Ne kadar bilmiyorum ama. böyle konularda da yorum yapmak gerçekten zorYok gicludur gelisir o ben ote dusunuyorum masallah rabbim zamanli hayirli saglikli dogum versin benimde sirada era testi var yaptirmasammi karar veremedim
Evet haklisin cok paraAmin çok teşekkür ederim. O kadar hassas bir konu ki yorum yapmaktan çekiniyor insan ama 1 kalite embriyon varsa boşa harcama ben ve testi yaptır. Embriyoların durumu da belli olmıyo. Benim 6 tane çözüldü 1 tane 1 kalite ve 1 tane 1 . kaliteden biraz düşük olan sağlam kaldı. Gerisi çöp. Embryo satını bilmiyorum ama sürekli deneyip yumurta toplama işine girmekte büyük zorluk, yorgunluk ve maliyet. İlaçlara vereceğin parayla testi yaptırırsın. Ne kadar bilmiyorum ama. böyle konularda da yorum yapmak gerçekten zor
ağışlasın inşallahKızlarrr 2 keseyi gördük kalp atışlarını duyduk. Darısı başınıza
canim bundan önce kaliteli embiriyo transferi yapılma derken biraz detaylı anlatirmisin.Evet haklisin cok parabenimde 6 embiryoya 1. Kaliye dediler bundan once hic 1. Kalite embiryo transferi yapilmadi sansa da birakmak istemiyorum 4000 tl istiyorlar bir toplama parasi :) insallah dogru karari verebilirim
canim bundan önce kaliteli embiriyo transferi yapılma derken biraz detaylı anlatirmisin.Evet haklisin cok parabenimde 6 embiryoya 1. Kaliye dediler bundan once hic 1. Kalite embiryo transferi yapilmadi sansa da birakmak istemiyorum 4000 tl istiyorlar bir toplama parasi :) insallah dogru karari verebilirim
Benim 3. Tup bebek denemem 1. Denemeyi o kadar kotu yerde yaptirmisimki 2. Gun transfer edildi 2. Denemede transfer olmadi onu demek istiyorumcanim bundan önce kaliteli embiriyo transferi yapılma derken biraz detaylı anlatirmisin.
bende bahçecide ilk denememi yapmıştım cok umutlandırdı dr benı kesın gözüyle bakıyordu 12 toplandı 4 döllendi bir transfer ve kimyasal gebelik oluştu 57 değerimdi sonra 7 ile kanamam başladı ilaçlar kesildi simdi kromozom yapıldı eşimle bana bugun cıktı bakalım napcaz 3 tane dondurulmuşum var eger kotu çıktıysa snaırım çöp olacak emb lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?