Slm akaleli sordum 10 gun beklememı soyledı, beklıcem yapcak bişi yok. sen de bahcecıde mı tedavı goruyosunCanım hormon ilaçlarından dolayı gecikme olabiliyor doktoruna sor bakalım belki ilaç falan söyler kullanman için
Dondurulmuşlarla 2. Denemeyi yaptık bugün 13. Gün karın ağrım dünden beri çok 25 mayıs da tahlil yap dediler bugün idrarda baktım ama hiçbirşey çıkmadı sanırım yine hayal kırıklığı dondurulmuşta kalmadı güya hiçbirşeyde Yok bu sefer napıcaz bilmiyorum
Bugün 13. Gün olsaydı silikte olsa çıkardı karnım zaten çok ağrıyor artık sebepsiz infertilite denmişti kaç doktor aynısını dedi ama güvenç hocada çok umutluydum 2. Bu şimdi gene hüsran olucak ama
Amin saol ama kandada çıkacağını sanmıyorum eşim illa Perşembe yapalım genede bahçecide negatifse bile konuşalım diyor ben bu kadar ağrıya dayanamıyorum ama13. günde çıkardı ama genede kandada yaptır bence..
hakkına hayırlısı cnm
canım bende gördüm tedavi bahçecide çocuğum var bir tane ikinci içinde yine oraya gideceğimSlm akaleli sordum 10 gun beklememı soyledı, beklıcem yapcak bişi yok. sen de bahcecıde mı tedavı goruyosun
Merhaba Kaçıncıda olmuştu sizin ilk denemede mi doktorunuz kimdi acabacanım bende gördüm tedavi bahçecide çocuğum var bir tane ikinci içinde yine oraya gideceğim
Bahçecide ilk denemede hamile kaldım ama öncesinde başka merkezlerde denedim ama Mustafa hocam sayesinde yüzüm güldüMerhaba Kaçıncıda olmuştu sizin ilk denemede mi doktorunuz kimdi acaba
Sacmalama ya ciddimisin ben onun hastasiyimMerhaba hanımlar,
Bizde geçen hafta tüp bebeğe karar vererek bahçeciye gittik. Eşimde sorun olduğu için önce tansel bey ile daha sonra onun yönlendirmesi ile erbil bey ile görüşme sağladık muayenelerimizi olduk. Erbil bey bana ve eşime vitaminler verdi bir sonraki adetimde beni çağırdı. Ben tabi istediği tahlilleri yaptırdım vitaminlere başladım sürekli internette takip ediyorum doktorumada bayağı güvendim derken biraz önce erbil hocanın facebook hesabından mesajını gördüm bahçeciden ayrılmış Çok moralim bozuldu çok içime sinmişti. Şimdi ne yapsam ne etsem bilemedim. Güvenç Karlıkaya hakkında da çok şey okudum. Ona mı gitsem? Direk adet günümde değil önceden gidip bir konuşsam mı? Belki o erbil hocadan daha farklı bir yol izleyecek. Bilemedim ya çok kararsız ve mutsuzum
Yemin ederim oturup agliycam ya ben baska dr da istemiyorum
Evet konustum Erbil beyle farkli hastaneyle anlasacakmis haber vericem dedikendisine muayanhane açmış ona gidersin
Ben o kadinla konusmustum dr secerken ben hic onla anlasamam eminim sonra skntodan tutmaz birde erbil hicayi artik tabimistik 2016 kasimdan beri drumdu ona giderim yineBen de yeni başlamiştim çok üzgünüm muaynehane kadar laboratuvar da önemli bahçeci kadar iyi lab pek yok hicran hanım erbil beyin hastalarına mustafa bahçeci bakıcak dedi mustafa bey de yoğun kübra hanım ilgilenecek ne yapacağim ben şimdi
Canım Güvenç beyde başla Erbil bey ayrılmış zaten ne zaman klinik açar belli değil hem laboratuvar çok önemli bu işte ben Bahçecinin laboratuvarı için tercih ettim meselaMerhaba hanımlar,
Bizde geçen hafta tüp bebeğe karar vererek bahçeciye gittik. Eşimde sorun olduğu için önce tansel bey ile daha sonra onun yönlendirmesi ile erbil bey ile görüşme sağladık muayenelerimizi olduk. Erbil bey bana ve eşime vitaminler verdi bir sonraki adetimde beni çağırdı. Ben tabi istediği tahlilleri yaptırdım vitaminlere başladım sürekli internette takip ediyorum doktorumada bayağı güvendim derken biraz önce erbil hocanın facebook hesabından mesajını gördüm bahçeciden ayrılmış Çok moralim bozuldu çok içime sinmişti. Şimdi ne yapsam ne etsem bilemedim. Güvenç Karlıkaya hakkında da çok şey okudum. Ona mı gitsem? Direk adet günümde değil önceden gidip bir konuşsam mı? Belki o erbil hocadan daha farklı bir yol izleyecek. Bilemedim ya çok kararsız ve mutsuzum
Canım doktorum Kübra hanım kim demiş kötü diye benim takiplerimi yaptı kübra hanım opu transferimi hoca yaptı ben çok memnundum ikisinden deKübra hanım hakkında pek olumlu yorum yok zaten benim eşimde de problem var laboratuvar konusu endişelendiriyor beni belki güvenç beyle devam ederim çok kararsızım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?