Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba, bugün kromozom analizi için kan vermeye kliniğe gittim. Bi kaç arkadaşla konuştum kan alma bölümünde beklerken. Erbil hocanın hastalarıydı. Çok endişeli ve üzgün tabi herkes. Açıkçası müstecep beyin hastası olmama rağmen duyunca ben bile çok etkilendim. Ama sanırım hicran hanımdı yazılanlardan okuduğum kadarıyla sarışın zayıf bi hanım her hastasıyla tek tek ilgilendi. Bide sanırım hastalara mustafa hoca kendi bakıyo, çünkü hicran hanım öyle diyordu hastalara. Sonuçta düşününce hepimiz bu kliniğin hastasıyız. Buranın embriyolojisi gerçekten en iyisi kesinlikle. Ben bahçeciye gelmeye karar verdiğimde müstecep bey de burda diye karar verdim fakat başka bir merkezde olsa yinede bahçeciye gelirdim. Labaratuar ve ortam çok önemli. Bir de böyle düşünmek lazım.. Ama okudugum ve anlatılanlar kadarıyla erbil bey de çok iyi bir doktormuş yolu açık olsun..

Canım doktorum Kübra hanım kim demiş kötü diye benim takiplerimi yaptı kübra hanım opu transferimi hoca yaptı ben çok memnundum ikisinden de

Bende en başta tabiki mustafa bahçeciye gitmek istedim fakat randevular sıkıntı oluyor genelde kendisi muayeneye girmiyor dendi. Sürekli kendi takip edemeyecekse güvenç bey daha mantıklı değil mi ? Birde benim eşimde sperm sayı ve hareket sıkıntısı var acaba hangi doktor bu konuda daha iyi tespitler yapabilir bilemedim

QUOTE="Redislove, post: 51480942, member: 727706"]Bende en başta tabiki mustafa bahçeciye gitmek istedim fakat randevular sıkıntı oluyor genelde kendisi muayeneye girmiyor dendi. Sürekli kendi takip edemeyecekse güvenç bey daha mantıklı değil mi ? Birde benim eşimde sperm sayı ve hareket sıkıntısı var acaba hangi doktor bu konuda daha iyi tespitler yapabilir bilemedim[/QUOTE]
Canım spermle ilgili bir durum varsa önce Tansel hocaya görünsün eşin sonra plan çıkartın duruma göre çünkü önce eşinin tedavi olması gerekiyo

Önce tansel hocaya gittik muayene oldu iğne kullanıyorduk buraya gelmeden önce doktor onları bırak bir ay sonra vücut normale dönsün sperm testi ver dedi. Ben adet olduğum zaman eşimde sperm testi yaptırcam bakalım duruma göre karar verecekler. Tansel hocada mustafa hoca ile devam edebilirsin dedi bana bakalm aklım çok karıştı bugün gerçekten.

canım hocayla başlama şansın varsa kaçırma çünkü mükemmel bi insan çok başarılı bir doktor benim doktorum diye demiyorum ama bn tedavim boyunca herşeyden memnun kaldım

Benim isteğim sürekli aynı kişide takip altında olmak eğer mustafa bahçeci ile başlayıp yola devam edebileceksem tabiki ona gideceğim. İlk kez deneyeceğim yaşım 27 şuan erbil hocanın verdiği vitaminleri içip kilo vermeye çalışıyorum bir ay sonra belli olacak her şey. Üç sene olacak haziranda evliliğimiz inşallah ilk denemede başarıyı yakalarız

Peki ya ben napayim kizlar Erbil hoca ile gorustum muaynehanesini acip iyi bir hastaneyle anlasicam dedi ona mi gitsem , mustafa hoca genelde islemlerde olmuyor kubrayida sevmiyorum ona mi gitsem yoksa guvenc e mi cok karisigim

Merhaba kizlar allah isteyen herkese nasip etsin bende guvenc beyin hastasiydim allahin izniyle ilk denememizzde tuttu insallaah saglikli sihatli. Kucagimiza aliriz banaa guvenc beyi oneren arladaslarimda bana kalan ilaclari vermisti simdi yumurta toplama illaclari daha cok cunku ihtiyaci an varsa ozel bana adresini atarsa yollarim ilaclari allah herkese sifa versin hepinizin kucaklari dolsun

Benim 6 embiryom var era testi ve rahim filmi cektirecektim
Canım hoca bütün işlemleri kendisi yapıyor birde böyle bir durum varken o hastaları kimseye bırakmaz kendisi takip eder hocaya başlama şansın varsa Kaçırma Kübra hanımda elektrik alamadın sanırım ilk görüşmede öyle geldi bana soğuk birisi dedim tanıdıkça çok sevdim bence Mustafa hoca tek geçerim klinikte

Ayy bilemedim ya buranin labaratuari cok iyi gidersem mustafa hocaya giderim zaten bilemedim

Ayy bilemedim ya buranin labaratuari cok iyi gidersem mustafa hocaya giderim zaten bilemedim
Canım bugün klinikte tanıştığım 1-2 hasta vardı. Biraz önce telefonda da konuştuk. Hicran hanım direk ilgileniyomuş hoca dışında hiçkimse bakmıcakmış. Hicran hanımda hastaların yanındaymış. Bence için rahat olsun. Buranın labaratuvarı zaten çok iyi. Bence asistanı hicran hanmla konuş. Çok zor tabi senin içinde. Ama şimdi diğer arkadaşlarlada konuşunca onlarında içi rahatlamıştı. Alıştığın yerde kalmak galiba en iyisi.

Sabah once onla konustum oda oyle dedi ama guvenemiyorum cunku mistafa hocada genel problem bu

Sabah once onla konustum oda oyle dedi ama guvenemiyorum cunku mistafa hocada genel problem bu
Ama şimdi bu zor süreçte sizlerin endişelerini tahmin ediyolardır ve bence o özveriyle çalışıyolardır.ben bugün kan verdikten sonra müstecep beye de uğradım tahlil göstermeye hocam hayırlısı olsun ekip arkadaşınız ayrılmış dedim çok ta hastası vardı diye sohbet ettim o da mustafa hoca hepsiyle ilgileniyo dedi. Yani bence için rahat olsun. Bu süreçte asla mağdur etmezler tabiki kimseyi canm benim

Insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

canım hiç korkma Mustafa hoca sizi mağdur etmez başkasına bırakmaz endişe etmen çok normal ama tasalanma stres etkiliyo tedavi sürecini çünkü

Bende hem hicran hanımla hemde mustafa hocanın hemşiresi ile konuştum direk hocanın kendisinin ilgileneceğini söylediler. Benimde kafamda soru işaretleri var umarım süreçleri birebir kendisi yürütür yoksa sürekli başka insanlarla muhattap olmak gerçekten can sıkıcı. Evet önceden yoğundu ilgilenemiyordu ama şimdi hastaları magdur etmemek için işe el koymuş gibi gözüküyor

Kızlar benim ilk denemem olcak pek bilmiyorum süreç nasıl ilerleyecek beni adetin ikinci günü çağırdılar öncesinde muayeneler oldu. Sanırım iğnelere başlayacağız. Kaç gün iğne olunuyor ve yumurta toplama iğneler bitince hemen başlıyor mu merak ettim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…