Canım doktorum Kübra hanım kim demiş kötü diye benim takiplerimi yaptı kübra hanım opu transferimi hoca yaptı ben çok memnundum ikisinden de
canım hocayla başlama şansın varsa kaçırma çünkü mükemmel bi insan çok başarılı bir doktor benim doktorum diye demiyorum ama bn tedavim boyunca herşeyden memnun kaldımÖnce tansel hocaya gittik muayene oldu iğne kullanıyorduk buraya gelmeden önce doktor onları bırak bir ay sonra vücut normale dönsün sperm testi ver dedi. Ben adet olduğum zaman eşimde sperm testi yaptırcam bakalım duruma göre karar verecekler. Tansel hocada mustafa hoca ile devam edebilirsin dedi bana bakalm aklım çok karıştı bugün gerçekten.
Canım hoca bütün işlemleri kendisi yapıyor birde böyle bir durum varken o hastaları kimseye bırakmaz kendisi takip eder hocaya başlama şansın varsa Kaçırma Kübra hanımda elektrik alamadın sanırım ilk görüşmede öyle geldi bana soğuk birisi dedim tanıdıkça çok sevdim bence Mustafa hoca tek geçerim klinikteBenim 6 embiryom var era testi ve rahim filmi cektirecektim
Ayy bilemedim ya buranin labaratuari cok iyi gidersem mustafa hocaya giderim zaten bilemedimCanım hoca bütün işlemleri kendisi yapıyor birde böyle bir durum varken o hastaları kimseye bırakmaz kendisi takip eder hocaya başlama şansın varsa Kaçırma Kübra hanımda elektrik alamadın sanırım ilk görüşmede öyle geldi bana soğuk birisi dedim tanıdıkça çok sevdim bence Mustafa hoca tek geçerim klinikte
Canım bugün klinikte tanıştığım 1-2 hasta vardı. Biraz önce telefonda da konuştuk. Hicran hanım direk ilgileniyomuş hoca dışında hiçkimse bakmıcakmış. Hicran hanımda hastaların yanındaymış. Bence için rahat olsun. Buranın labaratuvarı zaten çok iyi. Bence asistanı hicran hanmla konuş. Çok zor tabi senin içinde. Ama şimdi diğer arkadaşlarlada konuşunca onlarında içi rahatlamıştı. Alıştığın yerde kalmak galiba en iyisi.Ayy bilemedim ya buranin labaratuari cok iyi gidersem mustafa hocaya giderim zaten bilemedim
Sabah once onla konustum oda oyle dedi ama guvenemiyorum cunku mistafa hocada genel problem buCanım bugün klinikte tanıştığım 1-2 hasta vardı. Biraz önce telefonda da konuştuk. Hicran hanım direk ilgileniyomuş hoca dışında hiçkimse bakmıcakmış. Hicran hanımda hastaların yanındaymış. Bence için rahat olsun. Buranın labaratuvarı zaten çok iyi. Bence asistanı hicran hanmla konuş. Çok zor tabi senin içinde. Ama şimdi diğer arkadaşlarlada konuşunca onlarında içi rahatlamıştı. Alıştığın yerde kalmak galiba en iyisi.
Ama şimdi bu zor süreçte sizlerin endişelerini tahmin ediyolardır ve bence o özveriyle çalışıyolardır.ben bugün kan verdikten sonra müstecep beye de uğradım tahlil göstermeye hocam hayırlısı olsun ekip arkadaşınız ayrılmış dedim çok ta hastası vardı diye sohbet ettim o da mustafa hoca hepsiyle ilgileniyo dedi. Yani bence için rahat olsun. Bu süreçte asla mağdur etmezler tabiki kimseyi canm benimSabah once onla konustum oda oyle dedi ama guvenemiyorum cunku mistafa hocada genel problem bu
Insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasinAma şimdi bu zor süreçte sizlerin endişelerini tahmin ediyolardır ve bence o özveriyle çalışıyolardır.ben bugün kan verdikten sonra müstecep beye de uğradım tahlil göstermeye hocam hayırlısı olsun ekip arkadaşınız ayrılmış dedim çok ta hastası vardı diye sohbet ettim o da mustafa hoca hepsiyle ilgileniyo dedi. Yani bence için rahat olsun. Bu süreçte asla mağdur etmezler tabiki kimseyi canm benim
Insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Amin canım.Yüce Rabbim büyüktür. Her karanlık günün sonu illa ki aydınlık.. Yeri göğü yaratan yüce Rabbim hepimizin dualarına kabul etsin. Hayırlı gecelerInsallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Oylede canim bildigin mal gibi kaldim yani simdi napayim bilmiyorumcanım hiç korkma Mustafa hoca sizi mağdur etmez başkasına bırakmaz endişe etmen çok normal ama tasalanma stres etkiliyo tedavi sürecini çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?