canım adetle birlikte ilaç tedavisi başlıyor. 10-12 gün iğne kullanacaksın bu arada doktorun seni aralarda muayene edecek. Sonra çatlatma iğnesi olacaksın ve o iğneden sonra 35 saat sonra yumurtan toplanıyor canımKızlar benim ilk denemem olcak pek bilmiyorum süreç nasıl ilerleyecek beni adetin ikinci günü çağırdılar öncesinde muayeneler oldu. Sanırım iğnelere başlayacağız. Kaç gün iğne olunuyor ve yumurta toplama iğneler bitince hemen başlıyor mu merak ettim açıkcası.
canım adetle birlikte ilaç tedavisi başlıyor. 10-12 gün iğne kullanacaksın bu arada doktorun seni aralarda muayene edecek. Sonra çatlatma iğnesi olacaksın ve o iğneden sonra 35 saat sonra yumurtan toplanıyor canım
Guvenc Bey....Peki ya ben napayim kizlar Erbil hoca ile gorustum muaynehanesini acip iyi bir hastaneyle anlasicam dedi ona mi gitsem , mustafa hoca genelde islemlerde olmuyor kubrayida sevmiyorum ona mi gitsem yoksa guvenc e mi cok karisigim
canım hoca cuma cumartesi günlerinde açmış kendisi yapıyormuş takipleri merak etmeyinGuvenc Bey....
Bende mustafa beye gidicem guvenc sevmiyorumcanım hoca cuma cumartesi günlerinde açmış kendisi yapıyormuş takipleri merak etmeyin
Canım ben laporoskopi oldum sonra tüp bebeğe başladım Mustafa hocada daha önce kötü deneyimlerim vardı o yüzden hocaya bu konuda minnettarım benMerhaba arkadaşlar erbil beyin hastasıydım mustafa hocaya transfer olduk çikolata kistşm var 10 cm bana laporoskopi önerdi 15 bin tl ye sağ yumurtalığın çalişmadiğini tüp bebeği soldan yapacağını belirtti aranızda mustafa bahçeciye laporoskopi olan var mı
canım sen merak etme o tam bir şirin baba herşeye yetişirHayir bu adam hepimize nasil yetisecek anlamadim
Insallah bakalim artikcanım sen merak etme o tam bir şirin baba herşeye yetişir
Kızlarr merhaba, bugün gonal f iğnemi vururken dışarı çıktı biraz ı. Napıcam şimdi tekrar mı alayım. Zaten 3 yumurta gördü Dr. Müstecep bey. Sanırım bi daha toplıcakmış. Çok mutsuz oldum. Bide ilaç geri çıktı tekrar. Çok endişelendim. Lütfen akıl verin.. Offf
Bizde aynı durumda gibiyiz ondan şüpheleniyor güvenç bey tansel beye yönlendirdi şimdi sonuçlara göre 3 ay ilaç kıllanıcak dddi eğer istediğimiz değerde olmazsa micro tese ile alıcaz dedi onun değerlerine göre tekrar güvenç beye dönüp tüp bebek deniycez bizimse 2 başarısız olunca güvenç bey tansel beye yönlendirdiArkadaslar mrb esimde %35 DNA hasari var sperm 1 Milyon iki kez dondurulmuslarla negatif tup denemem var bazi doktorlar normal tup uygulamasi olmaz diyor micro-tese lazim deniliyor bazisi olur onla alakasi yok diyor.Artik anlamadim.Bahceci fulya Guvenc bey dusunuyorum.Dna hasari erkek factoru olupta hamile kalan arkadaslar varmi bahcecide yada Guvenc beyde.Taa Kanadalardan gelecegim arkadaslar lutfen bi bilginiz varsa yazin.Kafam cok karisik,korkuyorum o kadar yol gelip yine ayni sonucu almaktan bi de Ankara Genart duydum.Volkan Baltaci o da DNA hasari varsa tese oneriyor.Bahcecide diyor bakariz geldiginizde duruma gore diyor.Gidipte sizin degerler iyi denilip yine uzulmekten korkuyorum.O yuzden erkek factoru olup saglikli gebelik yasayan hamile kalanlar var mi
Evet bize de dedi Tansel beyle bi konusun once hatta telefon bekliyorum onlardan.Kanada da oldugumuz icin ilac durumu nasil olur bilmiyorum ama 2 ay once proxeed getirtmistim onu kullaniyor simdilik.Tese yapilmasi daha iyi gibi bizim durumda olanlar icin daha saglikli spermler elde ediliyor.Umarim yaparlar gercekten istiyorum yapsinlarBizde aynı durumda gibiyiz ondan şüpheleniyor güvenç bey tansel beye yönlendirdi şimdi sonuçlara göre 3 ay ilaç kıllanıcak dddi eğer istediğimiz değerde olmazsa micro tese ile alıcaz dedi onun değerlerine göre tekrar güvenç beye dönüp tüp bebek deniycez bizimse 2 başarısız olunca güvenç bey tansel beye yönlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?