Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım adetle birlikte ilaç tedavisi başlıyor. 10-12 gün iğne kullanacaksın bu arada doktorun seni aralarda muayene edecek. Sonra çatlatma iğnesi olacaksın ve o iğneden sonra 35 saat sonra yumurtan toplanıyor canım

Çok teşekkür ederim. 7sinde tanışmaya gidicem Mustafa hoca ile 15i adet günüm umarım herşey yolunda gider ve haziran sonu yumurtalarım toplanır inşallah. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.

5kez tüp bebek denemem oldu ve her transferim 2. Gün oldu, embiriyo kalitem düşük, şimdi iyi bir merkez arıyorum, fiyat hakkında sizlerden fikir almak istedim,

Bende mustafa hocaya gideceğim hayırlısıyla inşallah. Hemşiresi ile konuştum çok tatlı bir kadın hocanın direk ilgileneceğini söyledi 7haziranda görüşmem var bakalm inşallah güzel geçer.

Güvenç güvenç hocanın hastasıyım çoksa memnunum pek sevilemiycek bi yanını görmedim açıkcası hem ilgili aynı zamandada otoriter bir adam dediklerine tam uyulsun istiyor açıkcası tavsiye ederim

Hayırlı olsun canım Mustafa hoca çok doğru bir karar olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba arkadaşlar erbil beyin hastasıydım mustafa hocaya transfer olduk çikolata kistşm var 10 cm bana laporoskopi önerdi 15 bin tl ye sağ yumurtalığın çalişmadiğini tüp bebeği soldan yapacağını belirtti aranızda mustafa bahçeciye laporoskopi olan var mı

Canım ben laporoskopi oldum sonra tüp bebeğe başladım Mustafa hocada daha önce kötü deneyimlerim vardı o yüzden hocaya bu konuda minnettarım ben

Kızlarr merhaba, bugün gonal f iğnemi vururken dışarı çıktı biraz ı. Napıcam şimdi tekrar mı alayım. Zaten 3 yumurta gördü Dr. Müstecep bey. Sanırım bi daha toplıcakmış. Çok mutsuz oldum. Bide ilaç geri çıktı tekrar. Çok endişelendim. Lütfen akıl verin.. Offf

Canım benim ilacımda dışına çıkmıştı diğerlerinde çok dikkat ettim doktorumada söyledim bnde bi sorun olmadı

Arkadaslar mrb esimde %35 DNA hasari var sperm 1 Milyon iki kez dondurulmuslarla negatif tup denemem var bazi doktorlar normal tup uygulamasi olmaz diyor micro-tese lazim deniliyor bazisi olur onla alakasi yok diyor.Artik anlamadim.Bahceci fulya Guvenc bey dusunuyorum.Dna hasari erkek factoru olupta hamile kalan arkadaslar varmi bahcecide yada Guvenc beyde.Taa Kanadalardan gelecegim arkadaslar lutfen bi bilginiz varsa yazin.Kafam cok karisik,korkuyorum o kadar yol gelip yine ayni sonucu almaktan bi de Ankara Genart duydum.Volkan Baltaci o da DNA hasari varsa tese oneriyor.Bahcecide diyor bakariz geldiginizde duruma gore diyor.Gidipte sizin degerler iyi denilip yine uzulmekten korkuyorum.O yuzden erkek factoru olup saglikli gebelik yasayan hamile kalanlar var mi

Bizde aynı durumda gibiyiz ondan şüpheleniyor güvenç bey tansel beye yönlendirdi şimdi sonuçlara göre 3 ay ilaç kıllanıcak dddi eğer istediğimiz değerde olmazsa micro tese ile alıcaz dedi onun değerlerine göre tekrar güvenç beye dönüp tüp bebek deniycez bizimse 2 başarısız olunca güvenç bey tansel beye yönlendirdi

Evet bize de dedi Tansel beyle bi konusun once hatta telefon bekliyorum onlardan.Kanada da oldugumuz icin ilac durumu nasil olur bilmiyorum ama 2 ay once proxeed getirtmistim onu kullaniyor simdilik.Tese yapilmasi daha iyi gibi bizim durumda olanlar icin daha saglikli spermler elde ediliyor.Umarim yaparlar gercekten istiyorum yapsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…