- 11 Ocak 2017
- 61
- 25
- 8
- 38
Biz de aynı durumdayız. Tansel bey bize de ilaç tedavisi verdi. Bakalım ne olacak.. çok endişeliyimBizde aynı durumda gibiyiz ondan şüpheleniyor güvenç bey tansel beye yönlendirdi şimdi sonuçlara göre 3 ay ilaç kıllanıcak dddi eğer istediğimiz değerde olmazsa micro tese ile alıcaz dedi onun değerlerine göre tekrar güvenç beye dönüp tüp bebek deniycez bizimse 2 başarısız olunca güvenç bey tansel beye yönlendirdi
valla canım hangisini seçersen seç pişman olmazsın çünkü bu iş ekip işi ve onlar bu işi gerçekten biliyoArkadaslar merhaba cikolata kisti hastasiyim iki yillik evliyim onunuzdeki ay bahcecide tedaviye basliycam.dr konusunda kararsizim sizce mustafa beyimi yoksa remzi abaliyi mi tercih etmeliyim yada tavsiye ettiginiz baska bir dr var mi endometriozis konusunda deneyimlerine güvendiğiniz el yatkinligi daha iyi olan bir dr.erbil bey de tercihlerim arasindaydi ama sanirim gidiyomus.eger tavsiyeler erbil bey uzerinde yogunlasirsa ona gitmek isterim.fikirleriniz benim icin cok onemli istanbulda yasamiyorum detayli arastiramiyorum sizlerden fikir almak istiyrum simdiden tesekkurler.
Arkadaslar okudugum seyler cok kafami karistiriyor DNA hasar bolumundekiler hic memnun degil erkek infertilitesinde sinifta kalir falan diyorlar hic ugrasmiyorlarmis oyle diyorlar Tansel bey ilac verecegim dedi gerci Ama daha test bile yaptiramadik.Korkuyorum taa uzaklardan gidip te uzulmekten.Guvenc beyle Mustafa bey arasinda da kaldim cok.Once mustafa b istedim dediler Isi cok yogun vs Guvenc beyi sectim Ama okuduklarim beni cok etkiliyor Acaba dogru merkez mi en azindan erkek infertilitesi icin
Kızlar bir sorum olacak. Tedavi dışında ödeyerek aldığımız ilaçlar sadece iğne mi? İğne dışında ilaç var mı? Birde hangi iğneler kullanılıyor? Elimde eşimin tedavisinden kalma iğneler var çünkü acaba onları değerlendirip maliyeti azaltabilir miyim diye düşünüyorum.
Bizdede erkek infertilitesi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende güzel haberlerini bekliyorum. O zaman ben doktora sorayım umarım işe yararlar. Merional ve ovitrelle var. Hemde eşimin eski doktoru rapor vermişti biz bunları hiç para vermeden almıştık. Burada rapor olmuyor mu acaba. Yada başka doktora yazdırsak acaba olur mu?
Yani erkek infertilitesinde sinifta kalir ilgisizler basarisizlar diyorlar taa Kanada dan gelecegimhergun fikrim biseyler yuzunden degisiyor buyuzden erkek infertilitesi olanlar lutfen buraya yazsin ki bize umut olsun yada yol gostersin.Ankara centrum Ankara genart ve bahceci arasinda sikismis kalmis durumundayim delircek uzereyim zaten panik birisiyimmerhaba
neyden memnun değiller DNA hasarına yanlış mı bakılıyor demek istedin tam anlamayamadım ben
heryer hemen hemen aynı klinik konusunda bende çok gezdim çünkü:)
benimde erkek infertilitesi çünkü olmayınca olmuyor
Yani erkek infertilitesinde sinifta kalir ilgisizler basarisizlar diyorlar taa Kanada dan gelecegimhergun fikrim biseyler yuzunden degisiyor buyuzden erkek infertilitesi olanlar lutfen buraya yazsin ki bize umut olsun yada yol gostersin.Ankara centrum Ankara genart ve bahceci arasinda sikismis kalmis durumundayim delircek uzereyim zaten panik birisiyim
Suan nerede yaptirmayi dusunuyorsunEn çok araştıran kliniklerde tek öle söliyim
İstanbul da bence en iyilerin başında gelir
Zaten istanbulda doktorların isimleri belli gidilecek
Başarılarını bilemem çokda pozitif alan kişiler var
Kötülemenin doğru olduğunu düşünmüyorum
Bende negatif aldım ama bir çok şeye bakıldı bazende bu işlerin nasip kısmet olduğunu bilmek lazım..
Bizlerinde erkek infertilitesinde neler yapılabilir ne yapabiliriz doktorları yönlendirmemizde de gerekiyor..
Şu an başka bir yere geçtim Ama bahçecinin başarılı olduğunu düşünüyorum istanbulda
Suan nerede yaptirmayi dusunuyorsun
Hic tesa falan denemediniz mi?O kadar iyi anliyorum ki seni hislerini.Erkek faktoru olunca malesef yapacak pek bisey olmuyor.Burda bana da sordu doktorum donor istermisin diye esim cvp bile vermedi ama kizdi anladim bende hayir istemem dedim ama hayat insana neler yaptirmiyor ki.Hakkimizda hayirlisi olsunCnm biz bu sefer sperm donasyonu yapıcaz
4 kere denedim olmuyor zorlamakda istemiyoruz artık
Kıbrısda denemem olucak yani
Hic tesa falan denemediniz mi?O kadar iyi anliyorum ki seni hislerini.Erkek faktoru olunca malesef yapacak pek bisey olmuyor.Burda bana da sordu doktorum donor istermisin diye esim cvp bile vermedi ama kizdi anladim bende hayir istemem dedim ama hayat insana neler yaptirmiyor ki.Hakkimizda hayirlisi olsun
Keske DNA hasarina baktirsaydiniz yine de.Ankarada Kaan aydos var cogu kisiyi tedavi etti Ama 5. Gune gidip iyi Kalite oluyorsa ozaman DNA ya da baglamak Biraz sacma olur gibi DNA hasari olsa zaten 1. Kalite olmazdi heralde.Benimde esimin spermlerde yapisinda bozukluklar var oyuzden tesa yapilmasini istiyorum ki Tansel beyde dedi baska turlu zor zaten.Ankaradaki proflarla konustum onlarda Tess diyor oyle olunca dedim heryer ayni tedaviyi Yapacak bir kez Türkiye de deneyelim olmadi yine burda denicez.Abimler evleneli 1 sene olmadi bunlari zorladim hep Benim yasadiklarimi Siz yasamayin bi sorun varsa ona gore onlem alirsiniz yengemde cikolata kisti abimde varikosel sayi 1 milyonlardaydi genelde ve bu degerlerle 2 gun oncetup bebekten pozitif sonuc aldirlar .%70 hasarla normal hamile kalanlar var artik sans mi kader mi bilmiyorumBen bu işe çok para döktüm
Tese yok dna hasarı yaptıralım bakalım dedim eşimde boşuna yaptırmayalım para tuzağı bak spermden olmuyor ben sana diyorum boşuna vakit kaybediyoruz burda dedi..
ve embriyolarımız hep 5. Gün çok iyi kalitede düşün
Derken şimdi son kez bi semen analizi yaptırdık morfoloji tekrardan baktırdık %0 birde eşimin spermlerinde yapısında orta baş kısımlarında normale göre farklılık var..
Embriyolog arkadaşımız var sorduk onada olurmu olmaz mı diye?
Kendiside asla olmaz diyemem ama ne zaman olur onunla ilgilide biley diyemem denemeniz lazım dedi..
Bizde anladık ne zamana kdar denicez 5-10-20 ?
Hep soru işareti dedik birde donasyon deneyelim
Herkesin hakkınıza hayırlısı
Bence vakit kaybedilmemeli olmuyor ise
Keske DNA hasarina baktirsaydiniz yine de.Ankarada Kaan aydos var cogu kisiyi tedavi etti Ama 5. Gune gidip iyi Kalite oluyorsa ozaman DNA ya da baglamak Biraz sacma olur gibi DNA hasari olsa zaten 1. Kalite olmazdi heralde.Benimde esimin spermlerde yapisinda bozukluklar var oyuzden tesa yapilmasini istiyorum ki Tansel beyde dedi baska turlu zor zaten.Ankaradaki proflarla konustum onlarda Tess diyor oyle olunca dedim heryer ayni tedaviyi Yapacak bir kez Türkiye de deneyelim olmadi yine burda denicez.Abimler evleneli 1 sene olmadi bunlari zorladim hep Benim yasadiklarimi Siz yasamayin bi sorun varsa ona gore onlem alirsiniz yengemde cikolata kisti abimde varikosel sayi 1 milyonlardaydi genelde ve bu degerlerle 2 gun oncetup bebekten pozitif sonuc aldirlar .%70 hasarla normal hamile kalanlar var artik sans mi kader mi bilmiyorum
Tabi ki!Umarim emeklerimiz hayallerimiz bosuna gitmez.Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin Cok zorDna hasarı bizd çıkmazdı bizde düşündük
Kaan aydos ben istanbulda diye biliyorum duydum kendisinide
Tabiki dene teseyi bir umut diyorumda biz çok bıktık
Sonuç istek aynı nasıl olduğunun bir önemi yok biz öle düşündük
Aslına bakarsan kısmet tabiki oda var ama sperm anne vucudu yumurta bunun gibi bir sürü şey buna etken oluyor
Benim eşiminde varıkoseli var zaten ondan tüpe yönlendik önce bir denedik olmadı dedik ameliyat olsun öle deneyelim ameliyat sonrasıda sayı arttı ama kalite artmadı
Sonucunu paylaşırsan sevinirim gerçi henüz başlamamılsın ama hakkına hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?