Canım umutsuzluğa kapılma her işte bi Hayır vardır transfer olup negatif sonuç alsaydın daha çok yıkılırdın. İnşallah Allah yüzüne güler.Arkadaşlar iyi akşamlar. Kötü bi dönem geçirdim anca kendimi toplayıp size danışmak için yazıyorum. 1 yumurtam toplanmıştı geçtiğimiz hafta ve o da döllenmedi. Müstecep bey yine denicez diğer ay üzülme dedi ama çok yıprandım. Sizlerde de döllenme olmayan oldu mu? Yumurta kalitem için ne kullanmalıyım. Müstecep bey ilaç verdi ama sizlerden kür yapıp yumurta kalitesi artan var mı? Doktorumdan Allah razı olsun çok iyi, beni telkin etti ama herşeyi soramıyorum ona. Çok mutsuzum. Bende anne olmak istşyorum.. Şu mübarek Ramazan gününde, duy beni Rabbim..
Yani erkek infertilitesinde sinifta kalir ilgisizler basarisizlar diyorlar taa Kanada dan gelecegimhergun fikrim biseyler yuzunden degisiyor buyuzden erkek infertilitesi olanlar lutfen buraya yazsin ki bize umut olsun yada yol gostersin.Ankara centrum Ankara genart ve bahceci arasinda sikismis kalmis durumundayim delircek uzereyim zaten panik birisiyim
Canım inşallah. Çok mutsuzum. Vaz geçmek istemiyorum inan.. Genetik ayıklamada yaptırmalısın dediler emin değilim. Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Yasin-i Şerif okudum ezanlarda. Biraz içim huzur olsun mübarek günlerde diye. Nasip ne diyeyimCanım umutsuzluğa kapılma her işte bi Hayır vardır transfer olup negatif sonuç alsaydın daha çok yıkılırdın. İnşallah Allah yüzüne güler.
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın 5. Güne gittiyse embriyoların şansında daha yüksek Allahım bu mübarek aylarda hepimizin yüzüne gülsün inşallahMerhaba, bizimde sorunumuz erkek infertilitesiydi, fulya bahçecide tüp ile hamile kaldım.uzun süredir bakmıyordum buraya yazını görünce cvp vermek istedim.
Benim eşimin değerleri sayı 5milyon morfoloji %1 di. Büyük oranda sperm baş yapısı bozuktu. Bu değerlerle 2 defa tüp denedik başka bir yerde. Birisi negatif birisinde kimyasal oldu 5.gün embriyoları ile. Sonra Kaan Aydos a gittik, DNA hasarı baktırdık %40 çıktı. 3 ay tedavi oldu eşim. DNA hasarı %6 ya düştü, morfoloji %4 sayı da 20 milyonlara kadar çıkabildi. Bu arada sayı çok değişti düştü arttı. Yani max. 20 milyon oldu. Tedaviden 6 ay sonra bahçecide denedik, 5. Güne giden 9 tane embriyomuz oldu. Bir tanesi imha edildi kalitesi kötü olduğu için. Şu an bir tanesi göbüşte çok şükür.
Her şey nasip kısmet belki ama biz tedavinin de faydası olduğunu düşünüyoruz. 5.güne giden embriyo sayımız bile arttı. umarım siz de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Canım Allah kabul etsin. Bu mübarek aylarda Allahım dualarını boş çevirmez. İnşallah senin kucağınıda boş koymaz. Sen içini ferah tut Ne yapılması gerekiyorsa doktorun Ne istediyse yaptır. Umarım herşey yolunda gider.Canım inşallah. Çok mutsuzum. Vaz geçmek istemiyorum inan.. Genetik ayıklamada yaptırmalısın dediler emin değilim. Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Yasin-i Şerif okudum ezanlarda. Biraz içim huzur olsun mübarek günlerde diye. Nasip ne diyeyim
canım çikolata kisti için ameliyat olman gerekiyor mu ben olmuştum kistlerimi aldırmıştım. Doktorumda Mustafa beydi. Herşey için doktoruma minnettarım herkese de tavsiye ederimArkadaşlar merhaba. Ben 26 yaşında çikolata kisti hastasıyım 1 yıllık evliyim. Trabzonda yaşıyorum eylülde tedaviye başlamak istiyorum. Mustafa bey ve bülent tıraşın adını çok duydum. Aranızda bu haatalığa sahip hamile kalanlar ya da tedavi görenler öneride bulunabilir mi ?
16 yaşımda zaten olmuştum. şimdi tekrar olmam gerekiyor mu bilmiyorum henüz tedaviye başlamadım doktor araştırıyorum işte en iyisini bulup gitmek istiyorumcanım çikolata kisti için ameliyat olman gerekiyor mu ben olmuştum kistlerimi aldırmıştım. Doktorumda Mustafa beydi. Herşey için doktoruma minnettarım herkese de tavsiye ederim
Ben tedavimi Mustafa hoca ve Kübra hanımla oldum. Şimdi bi çocuğum var ikinci tedaviye başlayacağım donmuş embriyo ile16 yaşımda zaten olmuştum. şimdi tekrar olmam gerekiyor mu bilmiyorum henüz tedaviye başlamadım doktor araştırıyorum işte en iyisini bulup gitmek istiyorumsizde tedavi ne durumda
ayyy maşallah maşallah allah bir daha nsip etsin darısı başıma olsun bende mustafa beyda karar kıldım bakalım inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilriizBen tedavimi Mustafa hoca ve Kübra hanımla oldum. Şimdi bi çocuğum var ikinci tedaviye başlayacağım donmuş embriyo ile
Amin canım darısı başına inşallah tez zamandaayyy maşallah maşallah allah bir daha nsip etsin darısı başıma olsun bende mustafa beyda karar kıldım bakalım inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilriiz
naptın canım yumurta toplaman oldu mu?Benimde başladı tedavim kızlar geçen ctesi ilk iğnelerimi oldum. Puregon200 merional75 vuruluyorum bugün beşinci günüm karnım bayağı şişti yrn kontrolüm var bakalm kaç yumoş oldu kaç gün daha devam edeceğim iğnelere. Bu arada toplama kaçıncı gün yapılıyor inşallah bayrama denk gelmez ya
B
naptın canım yumurta toplaman oldu mu?
Tedavileriniz hayırlı olsun ben de mustafa hoca da karar kıldım.mustafa hoca kontrolleri yapıyor mu tedavi sırasında ekstra fiyatlarla karşılaşiyor musunuz
Canım hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınDün akşam çatlatma iğnelerimi oldum yarın inşallah toplamam olacak bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?