Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kötü bi dönem geçirdim anca kendimi toplayıp size danışmak için yazıyorum. 1 yumurtam toplanmıştı geçtiğimiz hafta ve o da döllenmedi. Müstecep bey yine denicez diğer ay üzülme dedi ama çok yıprandım. Sizlerde de döllenme olmayan oldu mu? Yumurta kalitem için ne kullanmalıyım. Müstecep bey ilaç verdi ama sizlerden kür yapıp yumurta kalitesi artan var mı? Doktorumdan Allah razı olsun çok iyi, beni telkin etti ama herşeyi soramıyorum ona. Çok mutsuzum. Bende anne olmak istşyorum.. Şu mübarek Ramazan gününde, duy beni Rabbim..

Canım umutsuzluğa kapılma her işte bi Hayır vardır transfer olup negatif sonuç alsaydın daha çok yıkılırdın. İnşallah Allah yüzüne güler.

Merhaba, bizimde sorunumuz erkek infertilitesiydi, fulya bahçecide tüp ile hamile kaldım.uzun süredir bakmıyordum buraya yazını görünce cvp vermek istedim.
Benim eşimin değerleri sayı 5milyon morfoloji %1 di. Büyük oranda sperm baş yapısı bozuktu. Bu değerlerle 2 defa tüp denedik başka bir yerde. Birisi negatif birisinde kimyasal oldu 5.gün embriyoları ile. Sonra Kaan Aydos a gittik, DNA hasarı baktırdık %40 çıktı. 3 ay tedavi oldu eşim. DNA hasarı %6 ya düştü, morfoloji %4 sayı da 20 milyonlara kadar çıkabildi. Bu arada sayı çok değişti düştü arttı. Yani max. 20 milyon oldu. Tedaviden 6 ay sonra bahçecide denedik, 5. Güne giden 9 tane embriyomuz oldu. Bir tanesi imha edildi kalitesi kötü olduğu için. Şu an bir tanesi göbüşte çok şükür.
Her şey nasip kısmet belki ama biz tedavinin de faydası olduğunu düşünüyoruz. 5.güne giden embriyo sayımız bile arttı. umarım siz de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Canım umutsuzluğa kapılma her işte bi Hayır vardır transfer olup negatif sonuç alsaydın daha çok yıkılırdın. İnşallah Allah yüzüne güler.
Canım inşallah. Çok mutsuzum. Vaz geçmek istemiyorum inan.. Genetik ayıklamada yaptırmalısın dediler emin değilim. Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Yasin-i Şerif okudum ezanlarda. Biraz içim huzur olsun mübarek günlerde diye. Nasip ne diyeyim

İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın 5. Güne gittiyse embriyoların şansında daha yüksek Allahım bu mübarek aylarda hepimizin yüzüne gülsün inşallah

Canım Allah kabul etsin. Bu mübarek aylarda Allahım dualarını boş çevirmez. İnşallah senin kucağınıda boş koymaz. Sen içini ferah tut Ne yapılması gerekiyorsa doktorun Ne istediyse yaptır. Umarım herşey yolunda gider.

Arkadaşlar merhaba. Ben 26 yaşında çikolata kisti hastasıyım 1 yıllık evliyim. Trabzonda yaşıyorum eylülde tedaviye başlamak istiyorum. Mustafa bey ve bülent tıraşın adını çok duydum. Aranızda bu haatalığa sahip hamile kalanlar ya da tedavi görenler öneride bulunabilir mi ?

canım çikolata kisti için ameliyat olman gerekiyor mu ben olmuştum kistlerimi aldırmıştım. Doktorumda Mustafa beydi. Herşey için doktoruma minnettarım herkese de tavsiye ederim

canım çikolata kisti için ameliyat olman gerekiyor mu ben olmuştum kistlerimi aldırmıştım. Doktorumda Mustafa beydi. Herşey için doktoruma minnettarım herkese de tavsiye ederim
16 yaşımda zaten olmuştum. şimdi tekrar olmam gerekiyor mu bilmiyorum henüz tedaviye başlamadım doktor araştırıyorum işte en iyisini bulup gitmek istiyorum sizde tedavi ne durumda

16 yaşımda zaten olmuştum. şimdi tekrar olmam gerekiyor mu bilmiyorum henüz tedaviye başlamadım doktor araştırıyorum işte en iyisini bulup gitmek istiyorum sizde tedavi ne durumda
Ben tedavimi Mustafa hoca ve Kübra hanımla oldum. Şimdi bi çocuğum var ikinci tedaviye başlayacağım donmuş embriyo ile

Ben tedavimi Mustafa hoca ve Kübra hanımla oldum. Şimdi bi çocuğum var ikinci tedaviye başlayacağım donmuş embriyo ile
ayyy maşallah maşallah allah bir daha nsip etsin darısı başıma olsun bende mustafa beyda karar kıldım bakalım inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilriiz

ayyy maşallah maşallah allah bir daha nsip etsin darısı başıma olsun bende mustafa beyda karar kıldım bakalım inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilriiz
Amin canım darısı başına inşallah tez zamanda

canım hayırlı olsun tedavin inşallah sende güzel sonuçlar alırsınız bizim gibi bahçeci ailesinin bir üyeside sn olursun

Benimde başladı tedavim kızlar geçen ctesi ilk iğnelerimi oldum. Puregon200 merional75 vuruluyorum bugün beşinci günüm karnım bayağı şişti yrn kontrolüm var bakalm kaç yumoş oldu kaç gün daha devam edeceğim iğnelere. Bu arada toplama kaçıncı gün yapılıyor inşallah bayrama denk gelmez ya

B
naptın canım yumurta toplaman oldu mu?

Tedavileriniz hayırlı olsun ben de mustafa hoca da karar kıldım.mustafa hoca kontrolleri yapıyor mu tedavi sırasında ekstra fiyatlarla karşılaşiyor musunuz

Tedavileriniz hayırlı olsun ben de mustafa hoca da karar kıldım.mustafa hoca kontrolleri yapıyor mu tedavi sırasında ekstra fiyatlarla karşılaşiyor musunuz

Ben Erbil hocanın hastasıydım zorunlu olarak Mustafa hocaya geçtim ama en başından beri istediğim kendisinde tedavi olmaktı. Gözümü korkuttular girmiyor felan diye.Nasip bu şekilde tekrar kendisine geçtim çok şükür.İlk görüşmeyi kendisiyle yaptm beni muayene etti yolumuzu çizdik. Adetimin ikinci günü kübra hoca ile görüştük bana sorarsan zaten o gün bir bayana muayene olmak bence çok daha iyi. İkinci yumurta kontrolüne tekrar mustafa hoca geldi ilaçlarımı düzenledi. Bayramda kendisi şehirdışında olduğundan kontrol gene Kübra hocadaydı. Şimdi yrn toplamam olacak gene Mustafa hoca. Transfer içinde kesinlikle ben yapıyorum dedi. Anlayacağın önemli aşamalarda hep yanında zaten her kontrolde olmasına o kadar gerek yok. Ayrıca Kübra hoca da harika bir kadın. Ne zaman destek istesem hep bilgi verdi yazdı bana geç vakitlerde bile olsa Allah razı olsun. Umarım yarında günümüz güzel geçer. Herkese tedavilerinde başarılar dilerim. Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah.

6750zaten tüp bebek ama Mustafa hoca bir ay dinlendirme önerdiğinden ekstra 500daha veriyorsun. İki aydır vitamin kullanıyoruz benimkiler ve eşiminkiler yaklaşık 500tuttu. Puregon,merional,orgalutral ve çatlatma iğnelerim toplamında 1800civarı tuttu.

Bunlat hep başında belirtilen zaten beklediğimiz rakamlardı ekstra bir ücret hiç çıkmadı açıkcası bizim şuana kadar. Çıkmasında zaten bir ton para ödüyoruz her şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…