Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım bende Mustafa hoca ile tedavi oldum ve iki doktor aynı anda takip etti beni de. Kübra hanım ve Mustafa hocam çok ilgilendiler Sağolsunlar. Kübra hanımda çok İyi bi doktor zaten bence iki doktor takip etmesi benim işime geldi açıkçası ve transferi kesinlikle hoca kendisi yapıyor

kızlar takiplerimi burçak hanımda yapıyorum ama sürekli şehir dışından gelip gitmek zor oluyor belli bir aya gelince bıraksam mı ne dersiniz?

Kızlar toplamam dün oldu bugün aradılar beni. 16tane olgun yumurta toplanmış 16sı da döllenmiş. Sizce nasıl? Bundan sonra neler olacak? Gerçekten çok merak içerisindeyim.

Kızlar toplamam dün oldu bugün aradılar beni. 16tane olgun yumurta toplanmış 16sı da döllenmiş. Sizce nasıl? Bundan sonra neler olacak? Gerçekten çok merak içerisindeyim.
Canım 16 yumurtaçok iyi bide hepsi döllenmiş süper böyle devam eder inşallah hepsi

Canım 16 yumurtaçok iyi bide hepsi döllenmiş süper böyle devam eder inşallah hepsi

Dünde üçüncü günümüzdü 16sı da devam ediyormuş beşinci gün azalma olabilir kalanları donduracağız dediler. Ay umarım her şey yolunda gider ve bende ilk severde başarıya ulaşırım ve güzel haberlerimi buradan paylaşırım sizlerle.

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Gonal f 225 kullandım femara bide. Yine büyümedi yumurtam. Sizinde böyle oldu mu. Pek edicem artık. Rabbime sığındım. Ramazanda hergün dua ettim. Namazımı kılarken her gece semaya açtım ellerimi. Belki çocuğu mu haketmiyorum.. Bilmiyorum napıcamı. Ne yapmalıyım

Vakit kaybetmeden farklı alternatifler düşün donasyon gibi
Doktorunla konuş
Yaşında varsa vakit beklememek en iyisi

Vakit kaybetmeden farklı alternatifler düşün donasyon gibi
Doktorunla konuş
Yaşında varsa vakit beklememek en iyisi
Çok zor bir karar ama sanırım en doğrusu bu. Sizin yaptıran arkadaşlarınız var mı hangi doktora yaptırıyolar

Çok zor bir karar ama sanırım en doğrusu bu. Sizin yaptıran arkadaşlarınız var mı hangi doktora yaptırıyolar

canım ben 4 kez normal tüp bebek denedim 32 yaşındayım
tutunuyor düşüyor dış gebelik kimyasal gebelik bir sürü şey yaşadım
daha fazla hem kendimi yormak istemedim bende cebimi açıkcası eşimle konuşup böyle bir karar aldık.
kıbrısa gittim ön görüşme yaptım hangisine içim sindiyse ona ok dedim
şu an bahçecinin yeri olan kıbrıs tüp bebek başladım
doktorum hasan bankeroğlu
yum toplama yaptırdık önümüzdeki ay transferim var kısmetse..
valla başarı oranı %80 deniyor ve kimi takip etsem okusam gebeler
nasip kısmet bakalım bu seferde böyle denicem.

aslına bakarsan okuyorum hep herkesi takip ediyorum
çoğu kişi rahatsızlığını bile bilmiyor araştırmıyor doktorun eline düştün mü istanbulda sömürmede çok oluyor
bir sey olmuyorsa amaçda sonunda istediğin şey aynıysa birazda geniş düşünmek gerekiyor bence.

araştır bence yaşın varsa vakit kaybetmemeni öneririm

Canım embriyoların durumu nasıl transferin planlandı mı yoksa rahim dinlendirmemi yapıyorsunuz?

Canım embriyoların durumu nasıl transferin planlandı mı yoksa rahim dinlendirmemi yapıyorsunuz?

Çok şükür 6adet birinci kalite embiryom oluştu. Reglimde erken geldi yumurta toplamadan bir hafta sonra hastalanmış oldum. Şimdi ilaçlara başladm 17sinde kontrolüm var. Mustafa hoca rahim dinlendirme yapmak istedi.

Bu arada merak edip ilgilendiğin için teşekkür ederim

Hayırlı olsun inşallah bebeklerine kavuşursun bugün benimde 14 yumurta toplandı benden genetik tarama ve sonrası için Era testi istediler sizde genetik tarama yaptıracak mısınız

Hayırlı olsun inşallah bebeklerine kavuşursun bugün benimde 14 yumurta toplandı benden genetik tarama ve sonrası için Era testi istediler sizde genetik tarama yaptıracak mısınız

Amin inşallah isteyen herkes kavuşsun yavrusuna Tam olarak bilmiyorum aöa sanırım o testler birkaç kez deneyip tutmayanlar için yapılıyor. Buradan okuduğum kadarıyla öyle biliyorum. Bizim ilk denememiz bizden istemediler hiç öyle testler.

Arkadaşlar mucize gibi bişey oldu. Müstecep bey ilaçlarını bırak yumurtalar cevap vermiyor ama haftaya uğra bi bakalım yinede demişti. Bugün gittim kliniğe, müstecep hocanın annesi vefat etmiş hafta içi o yüzden klinikte yoktu.çok ta üzüldüm. Mekanı cennet olur inşallah. Güvenç bey baktı 2 yumurtam büyümüş 16 mm olmuş. Yarın çatlatma iğnesi ve salı toplıcaz. Şükür rabbime.. İnşallah bu sefer iyi olur ohh bee..

Canim merhaba
Guvenc hoca benim doktorum sonuna kadar guvenebilirsin.

Bana da dun 5 gun dondurulmus blast seviyesinde transfer yapildi.Doktorum guvenc bey.Rahim dinlendirme teknigi uyguladi banada.Umarim hayirlisi olur

herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr

herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr
Canim onrmli olan.embtiyonun gelisimi.Dua et guzel gelissin.kulaklrini tika herseye bekle....
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…