Canım 16 yumurtaçok iyi bide hepsi döllenmiş süper böyle devam eder inşallah hepsiKızlar toplamam dün oldu bugün aradılar beni. 16tane olgun yumurta toplanmış 16sı da döllenmiş. Sizce nasıl? Bundan sonra neler olacak? Gerçekten çok merak içerisindeyim.
canım tanısal laparoskopi fiyatı 3 bine yakındı diye hatırlıyorumArkadaşlar meraba. Fulya da laparoskopi fiyatı hakkında bilgi verebilecek var mı?
Canım 16 yumurtaçok iyi bide hepsi döllenmiş süper böyle devam eder inşallah hepsi
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Gonal f 225 kullandım femara bide. Yine büyümedi yumurtam. Sizinde böyle oldu mu. Pek edicem artık. Rabbime sığındım. Ramazanda hergün dua ettim. Namazımı kılarken her gece semaya açtım ellerimi. Belki çocuğu mu haketmiyorum.. Bilmiyorum napıcamı. Ne yapmalıyım
Çok zor bir karar ama sanırım en doğrusu bu. Sizin yaptıran arkadaşlarınız var mı hangi doktora yaptırıyolarVakit kaybetmeden farklı alternatifler düşün donasyon gibi
Doktorunla konuş
Yaşında varsa vakit beklememek en iyisi
Çok zor bir karar ama sanırım en doğrusu bu. Sizin yaptıran arkadaşlarınız var mı hangi doktora yaptırıyolar
Canım embriyoların durumu nasıl transferin planlandı mı yoksa rahim dinlendirmemi yapıyorsunuz?Dünde üçüncü günümüzdü 16sı da devam ediyormuş beşinci gün azalma olabilir kalanları donduracağız dediler. Ay umarım her şey yolunda gider ve bende ilk severde başarıya ulaşırım ve güzel haberlerimi buradan paylaşırım sizlerle.
Canım embriyoların durumu nasıl transferin planlandı mı yoksa rahim dinlendirmemi yapıyorsunuz?
Hayırlı olsun inşallah bebeklerine kavuşursun bugün benimde 14 yumurta toplandı benden genetik tarama ve sonrası için Era testi istediler sizde genetik tarama yaptıracak mısınızÇok şükür 6adet birinci kalite embiryom oluştu. Reglimde erken geldi yumurta toplamadan bir hafta sonra hastalanmış oldum. Şimdi ilaçlara başladm 17sinde kontrolüm var. Mustafa hoca rahim dinlendirme yapmak istedi.
Bu arada merak edip ilgilendiğin için teşekkür ederim
Hayırlı olsun inşallah bebeklerine kavuşursun bugün benimde 14 yumurta toplandı benden genetik tarama ve sonrası için Era testi istediler sizde genetik tarama yaptıracak mısınız
Canim merhabaArkadaşlar mucize gibi bişey oldu. Müstecep bey ilaçlarını bırak yumurtalar cevap vermiyor ama haftaya uğra bi bakalım yinede demişti. Bugün gittim kliniğe, müstecep hocanın annesi vefat etmiş hafta içi o yüzden klinikte yoktu.çok ta üzüldüm. Mekanı cennet olur inşallah. Güvenç bey baktı 2 yumurtam büyümüş 16 mm olmuş. Yarın çatlatma iğnesi ve salı toplıcaz. Şükür rabbime.. İnşallah bu sefer iyi olur ohh bee..
Canim onrmli olan.embtiyonun gelisimi.Dua et guzel gelissin.kulaklrini tika herseye bekle....herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?