tesekkurler evet embriyolarin cok iyi dediler hayirlisiCanim onrmli olan.embtiyonun gelisimi.Dua et guzel gelissin.kulaklrini tika herseye bekle....
Sevgiler
Bana da dun 5 gun dondurulmus blast seviyesinde transfer yapildi.Doktorum guvenc bey.Rahim dinlendirme teknigi uyguladi banada.Umarim hayirlisi olur
herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr
Insallah canim insallah...Bundan sonrasi kolay.Onemli olan yumurtalarin toplanmasiydi.Simdi ilacalrini duzenli kullan sitres yapma umarim hersey yolunda gider.Benim 3 tane blast seviyesinde embriyom donduruldu tekrar.Az kalmis hakkimizda hayirlisi olsun.Benim 2 gunum hic bi degisiklik yok.Ay ne güzel benimde 6tane blast embiryom var henüz transferim yapılmadı adetimin beşinci günü ilaçlarımı kullanıyorum. 17sinde kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.
Maşallah canım çok İyi bir sayı Sen bebişe kardeş bile yaparsın inşallah bu embriyolarlaÇok şükür 6adet birinci kalite embiryom oluştu. Reglimde erken geldi yumurta toplamadan bir hafta sonra hastalanmış oldum. Şimdi ilaçlara başladm 17sinde kontrolüm var. Mustafa hoca rahim dinlendirme yapmak istedi.
Bu arada merak edip ilgilendiğin için teşekkür ederim
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize salı günü güzel haberler bekliyoruz sizdenArkadaşlar mucize gibi bişey oldu. Müstecep bey ilaçlarını bırak yumurtalar cevap vermiyor ama haftaya uğra bi bakalım yinede demişti. Bugün gittim kliniğe, müstecep hocanın annesi vefat etmiş hafta içi o yüzden klinikte yoktu.çok ta üzüldüm. Mekanı cennet olur inşallah. Güvenç bey baktı 2 yumurtam büyümüş 16 mm olmuş. Yarın çatlatma iğnesi ve salı toplıcaz. Şükür rabbime.. İnşallah bu sefer iyi olur ohh bee..
http://www.hurriyet.com.tr/bebek-ve-hayata-dair-bir-roportaj-40512899 kızlarr bugün gördüm.. Kliniğimizin kurucusu mustafa bahçeciyle ilgili ayşe arman çok güzel roportaj yapmış.. Okudum çok beğendim, sizlerede yolliyim dedim. Yaa ne kadar umut doldum gene.. Böyle klinikten hangi doktor olursa olsun okuyunca çok mutlu oluyorum .. Rabbim sana sığınıyorum bahçeci benim mutluluğum gülen yüzüm olur inşallah. Süphanallah. Nasipse Rabbim benimde güzel haberlerimi gazetelerde göstermeyi kaderime yazsın
Canım umudunu kaybetme inşallah yarın sende güzel haber vereceksin. Moralini yüksel tut çünkü tedavide moral çok önemli. Ben görmemiştim canım hocamın haberini şimdi sen yayınlayınca baktım. Ay can hocam benim ya inşallah çocuk dileyen herkese uğurlu gelir elleri.http://www.hurriyet.com.tr/bebek-ve-hayata-dair-bir-roportaj-40512899 kızlarr bugün gördüm.. Kliniğimizin kurucusu mustafa bahçeciyle ilgili ayşe arman çok güzel roportaj yapmış.. Okudum çok beğendim, sizlerede yolliyim dedim. Yaa ne kadar umut doldum gene.. Böyle klinikten hangi doktor olursa olsun okuyunca çok mutlu oluyorum .. Rabbim sana sığınıyorum bahçeci benim mutluluğum gülen yüzüm olur inşallah. Süphanallah. Nasipse Rabbim benimde güzel haberlerimi gazetelerde göstermeyi kaderime yazsın
Amin Amin insallah arkadaslar.Gercekten basari oranlari cok yuksek ve hastalariyla cok ilgililer benimde transferden sonra 3.gunum.Dua edelim birbirimize ...Canım umudunu kaybetme inşallah yarın sende güzel haber vereceksin. Moralini yüksel tut çünkü tedavide moral çok önemli. Ben görmemiştim canım hocamın haberini şimdi sen yayınlayınca baktım. Ay can hocam benim ya inşallah çocuk dileyen herkese uğurlu gelir elleri.
Maşallah canım çok İyi bir sayı Sen bebişe kardeş bile yaparsın inşallah bu embriyolarla
Amin Amin insallah arkadaslar.Gercekten basari oranlari cok yuksek ve hastalariyla cok ilgililer benimde transferden sonra 3.gunum.Dua edelim birbirimize ...
18.gun transfer yapiliyoYa ağzından bal damlıyor inşallah heyecanla transfer günümü bekliyorum bugün adet olalı 6gün oldu tahmini ne zaman transfer gerçekleşiyor acaba ?
Canim evet rahim dinlendirme yaptilar.Adetimden 16 gun sonra koydular.Ama.o tarihe kadar ilac kullandim jel kullanmaya basladim.ignede vardi tabiki.Insallah hayirlisiyla seninkinide koyarlar.Ama en zorlu surec beklemek.Gunler gecmiyor.Yatsam mi kalksam mi?Dus alsam mi alsam mi?Kolumu kaldirdim bisey oldu mu olmadi mi?Ayaga kalktim bisey oldu mu olmadi mi?diye surekli tedirginim.insallah tutmustur.Dua edin.SevgilerCanım sende de rahim dinlendirme yaptılar mı. Adetinden kaç gün snra transferin oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce koysunlar diye inşallah güzel sonuçlar alırız.
Canim evet rahim dinlendirme yaptilar.Adetimden 16 gun sonra koydular.Ama.o tarihe kadar ilac kullandim jel kullanmaya basladim.ignede vardi tabiki.Insallah hayirlisiyla seninkinide koyarlar.Ama en zorlu surec beklemek.Gunler gecmiyor.Yatsam mi kalksam mi?Dus alsam mi alsam mi?Kolumu kaldirdim bisey oldu mu olmadi mi?Ayaga kalktim bisey oldu mu olmadi mi?diye surekli tedirginim.insallah tutmustur.Dua edin.Sevgiler
Sana da hayirli olsun canim simdiden.Allahim hayirlisinu versin canim.Benim 3.gunum de bitti bakalim senin doktorun kim.Dualarımız seninle tabi dikkat et bebek zaten kıymetli bizimkiler daha kıymetli olacak inşallah hayırlısıylan. Bende şimdi kullanıyorum ilaçları işte bakalm benim transferim ne zaman olacak hayırlısıyla.
Sana da hayirli olsun canim simdiden.Allahim hayirlisinu versin canim.Benim 3.gunum de bitti bakalim senin doktorun kim.
evet canim o gun belli okuyo genelde ustune bi 5 gun daha koyup o zaman yransfer yapiliyoMustafa Bahçeci benim doktorum ilk görüşmem onla oldu. Yumurta takiplerimde iki kere kübra hoca ilgilendi bir kere mustafa hoca, toplamamı da kendisi yaptı şimdi nasipse transferide kendisi yapıcak. Çok seviyorum kendisini çok iyi bir doktor. Benimde bugün adet olalı 6.gündü. Ayın 17sinde kontrolüm var bakalm transfer günü o gün belli olur diye düşünüyorum. İlaçlarda gün geçtikçe artıyor ya üff içim dışım hap oldu. Omepa q10 ve elevitte içiyorum.
canım genelde rahim dinlendirme yapıyorlar her hastaya önerdilerse sana yap çünkü tutunmayı arttırıyorCanım sende de rahim dinlendirme yaptılar mı. Adetinden kaç gün snra transferin oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce koysunlar diye inşallah güzel sonuçlar alırız.
10-15 güne arayıp seni planlarlar transfer gününü canım rahmin durumuna göreYa ağzından bal damlıyor inşallah heyecanla transfer günümü bekliyorum bugün adet olalı 6gün oldu tahmini ne zaman transfer gerçekleşiyor acaba ?
herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?