Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bana da dun 5 gun dondurulmus blast seviyesinde transfer yapildi.Doktorum guvenc bey.Rahim dinlendirme teknigi uyguladi banada.Umarim hayirlisi olur

Ay ne güzel benimde 6tane blast embiryom var henüz transferim yapılmadı adetimin beşinci günü ilaçlarımı kullanıyorum. 17sinde kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.

herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr

Bizde de erkek sorunu var. 16embiryonun hepsi döllendi ve 6tanesi blast seviyesine geldi bnce imsi olduğundan erkekteki sorunuda ortadan kaldırıyorlar. Bende transferi bekliyorum günüm daha belli değil. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah kızlar. Bizlerede bilgi verin olur mu.

Ay ne güzel benimde 6tane blast embiryom var henüz transferim yapılmadı adetimin beşinci günü ilaçlarımı kullanıyorum. 17sinde kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.
Insallah canim insallah...Bundan sonrasi kolay.Onemli olan yumurtalarin toplanmasiydi.Simdi ilacalrini duzenli kullan sitres yapma umarim hersey yolunda gider.Benim 3 tane blast seviyesinde embriyom donduruldu tekrar.Az kalmis hakkimizda hayirlisi olsun.Benim 2 gunum hic bi degisiklik yok.

Maşallah canım çok İyi bir sayı Sen bebişe kardeş bile yaparsın inşallah bu embriyolarla

Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize salı günü güzel haberler bekliyoruz sizden

http://www.hurriyet.com.tr/bebek-ve-hayata-dair-bir-roportaj-40512899 kızlarr bugün gördüm.. Kliniğimizin kurucusu mustafa bahçeciyle ilgili ayşe arman çok güzel roportaj yapmış.. Okudum çok beğendim, sizlerede yolliyim dedim. Yaa ne kadar umut doldum gene.. Böyle klinikten hangi doktor olursa olsun okuyunca çok mutlu oluyorum .. Rabbim sana sığınıyorum bahçeci benim mutluluğum gülen yüzüm olur inşallah. Süphanallah. Nasipse Rabbim benimde güzel haberlerimi gazetelerde göstermeyi kaderime yazsın

Canım umudunu kaybetme inşallah yarın sende güzel haber vereceksin. Moralini yüksel tut çünkü tedavide moral çok önemli. Ben görmemiştim canım hocamın haberini şimdi sen yayınlayınca baktım. Ay can hocam benim ya inşallah çocuk dileyen herkese uğurlu gelir elleri.

Amin Amin insallah arkadaslar.Gercekten basari oranlari cok yuksek ve hastalariyla cok ilgililer benimde transferden sonra 3.gunum.Dua edelim birbirimize ...

Amin Amin insallah arkadaslar.Gercekten basari oranlari cok yuksek ve hastalariyla cok ilgililer benimde transferden sonra 3.gunum.Dua edelim birbirimize ...

Canım sende de rahim dinlendirme yaptılar mı. Adetinden kaç gün snra transferin oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce koysunlar diye inşallah güzel sonuçlar alırız.

Canım sende de rahim dinlendirme yaptılar mı. Adetinden kaç gün snra transferin oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce koysunlar diye inşallah güzel sonuçlar alırız.
Canim evet rahim dinlendirme yaptilar.Adetimden 16 gun sonra koydular.Ama.o tarihe kadar ilac kullandim jel kullanmaya basladim.ignede vardi tabiki.Insallah hayirlisiyla seninkinide koyarlar.Ama en zorlu surec beklemek.Gunler gecmiyor.Yatsam mi kalksam mi?Dus alsam mi alsam mi?Kolumu kaldirdim bisey oldu mu olmadi mi?Ayaga kalktim bisey oldu mu olmadi mi?diye surekli tedirginim.insallah tutmustur.Dua edin.Sevgiler

Dualarımız seninle tabi dikkat et bebek zaten kıymetli bizimkiler daha kıymetli olacak inşallah hayırlısıylan. Bende şimdi kullanıyorum ilaçları işte bakalm benim transferim ne zaman olacak hayırlısıyla.

Sana da hayirli olsun canim simdiden.Allahim hayirlisinu versin canim.Benim 3.gunum de bitti bakalim senin doktorun kim.

Sana da hayirli olsun canim simdiden.Allahim hayirlisinu versin canim.Benim 3.gunum de bitti bakalim senin doktorun kim.

Mustafa Bahçeci benim doktorum ilk görüşmem onla oldu. Yumurta takiplerimde iki kere kübra hoca ilgilendi bir kere mustafa hoca, toplamamı da kendisi yaptı şimdi nasipse transferide kendisi yapıcak. Çok seviyorum kendisini çok iyi bir doktor. Benimde bugün adet olalı 6.gündü. Ayın 17sinde kontrolüm var bakalm transfer günü o gün belli olur diye düşünüyorum. İlaçlarda gün geçtikçe artıyor ya üff içim dışım hap oldu. Omepa q10 ve elevitte içiyorum.

evet canim o gun belli okuyo genelde ustune bi 5 gun daha koyup o zaman yransfer yapiliyo

canım genelde rahim dinlendirme yapıyorlar her hastaya önerdilerse sana yap çünkü tutunmayı arttırıyor

Ya ağzından bal damlıyor inşallah heyecanla transfer günümü bekliyorum bugün adet olalı 6gün oldu tahmini ne zaman transfer gerçekleşiyor acaba ?
10-15 güne arayıp seni planlarlar transfer gününü canım rahmin durumuna göre

herkese merabalar.. bizde de erkek sorunu var carsamba gunu transferim yapilacak cok heyecanliyim erkek konusunda cok basarili degil seklinde seyler okudum neye dayanarak diyorsunuz kizlaaarr

Bende bahcecide mustafa hocada tedavi oldum,aslinda yorum yaparken cumleleri biraz daha secerek kullansak ,daha dikkat etmeye calissak burda tedavisi devam eden ya da baslayacak olan arkadaslarin da okudugunda olumsuz etkilenecegini dusunerek yazarsak daha dogru olur diye dusunuyorum,cunku hepimiz burda yazilan en ufak seyden bile etkileniyoruz,merkeze ve doktora guvenmek cok onemli,allah herkese guzel sonuclar yazsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…