Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

evet cok haklisiniz gercekten onu okudum etkilendimmm dusundum baska yere mi gitmeliydim acaba yanlis mi sectim diyee... sizin tedavinin hangi asamasindasiniz

Tedavileriniz hayırlı olur insallah. Ben de adet olmayı bekliyorum tedavi için. Istanbul dışından gelecm rahim dinlendirme yöntemi uygulanack. Size zahmet bana tam olarak kaçıncı gün yumurtalar toplandı yumurtalar toplandıktan sonra klinige gitmek gerekiyor mu ayrıca transfer kac ay sonra kaçıncı gün yapıldı detaylı anlatırmısıniz ona göre ucak bileti kalacak yer ayarliyacam da

Canim merhaba
Ben kisacaaklimda kaldigi kadsr anlatiyim sana ayrica takvime de yazmistim ordan da kopya cekiyim.
Adetin 2.gunu muayeyene gittim.ilac kullanmaya basladim.ignede vardi tabiki.Bir hafta sonra kontrole gittim yumurtalarin durumuna bakti doktorum.Sonra g
Her gun gittim son 1 haftada.Ona gore ilac ve igneleri degistirdi dozlarini.Adetin 13.gunu yumurta toplandi.Embriyolarim donduruldu.Rahim dinlenme teknigini uygulandilar.
Sonra adet olmayi bekledim yine 2.gunu gittim.ilaclara baslad8m yine ve adetimin 16 gunu transfer oldum.
Sana soyle soyliyim yumurta toplamaya kadar burda kal.Yumurtalarin toplansin git.Sonra adet olunca geri gel.Ilacalrini kullan.Ve transfere gel.Transferden sonra 3 gun burda kal.Yolculuk yapma.Sonra git ve bu tup bebek surecinin en zor kismini bekle canim:)

Canim benim.Allah simiden yardimcin olsun ve hayirlisiyla nasip etsin.Buyuk emek.Ben sana anlatmaya calistim ama aklina takilan bisey varsa sor lutfen.Otelde kalicaksaniz hastaneye yakin yerler pahali oalabilir.Orasi pahali bir semt cunku.Fakat klinigin anlasmasinin oldugu yerlerde olabilir.Kalicak yer konusunda kliniklede gorusebilirsin.

çok teşekkür ederim ceva verdigin için aklimda bir seyler şekillendi en azından bence tedavinin zor kısmı beklemek. Inşallah pozitif sonuçlarla bugünleri unuturuz

Canım bir de yumurta toplamadan kaç gün sonra adetin geldi adet gununde değişiklik oldu mu
Canim.yumurta toplamadan bir hafta sonra geldi adetim benim.Hatta doktoruma soyledim erken geldi diye cok normal dedi.Ama.kisiden kisiyede farklilik gosterebilir.Doktorun kim canim senin

Yazmissin canim Mustafa Hocanin hastasiymissin.Benimkide Guvenc hoca.Bahceci kliniginde doktorunun kim oldugunun bir onemi yok.Zaten ekip halinde calisiyolar.Ve labaratuar onemli.Icin rahat olsun.Benimde transferimun 5.gunu ve ben cok heyecanliyim
Canim.yumurta toplamadan bir hafta sonra geldi adetim benim.Hatta doktoruma soyledim erken geldi diye cok normal dedi.Ama.kisiden kisiyede farklilik gosterebilir.Doktorun kim canim senin

Çok teşekkür ederim canım senin embriyolara pgt yapıldı mı
Yok canim yapilmadi.Gerek duymadi doktorum.Orda yani bahcecide paraya asla onem vermezler ne gerekirse onu yaparlar.Fazlasini yapmazlar.O acidan cok dogru bir yer secnissin.sana hayirli olsun.

Günaydın arkadaşlar, salı yumurtam toplandı. 2 adet toplanmıştı, dün haber verdiler. Şükür ikiside döllenmiş. Donduracakları zaman haber verecekler. Çok şükür Rabbim e ettiğim dualar kabul oldu.. Güzel günler yakındaa

Canim gunaydin seni okadar iyi anliyorum ki.Heyecanini beklentini Rabbim ol der olur iste.Hayirli ugurlu olsun.Bahcecide dualarla transferi yapiyolar.Allahim o hemsireleri gormen lazim.Embriyologlari nasil umutla dua ediyolar doktor transferi yaparken.Allahim hepsini korusun.Benim bugun 6. Gunum.Ve idrar testinde hafif 2.cizgiyi gordum.Allahim sukur sukur.Iyi ki o insanlarla karsilasmisim ve iyiki Doktorum Guvenç hoca...Ilk gunden biliyodum ona guvenmem gerektigini.Cunku profesyonel.Sana da hayirli olsun canim sadece dua et.Hayirlisi ile olacak insallah.Banada dua et kuzum

merabalar dun benim transferim yapildi kendimi cok kastim taktiklari seyler acitti ve idrarimda coktu kasmanin sikintisi var midir acaba

İyi geceler bi şey merak ettim 3. Gün embriyosu veya 5. Güne ulaşıp kalitesi düşük embriyo transfer edilen arkadaş var mı?

Herkese merhaba arkadaşlar 3.gün 2 embriyom donduruldu 7 hücreli. Nasıl sizce iyi dediler ama sizden böyle bir deneyimi olanlar 3. Günle gebe kalanlar var mı.

Merhaba Arkadaslar en basindan beri biliyodum Bahceciye ve Guvenc Karlikayaya guvenmem gerektigini...Bugun 7.gunum ve kan testim 70,65 cikti.Insallah devami gelir.Hafif bel agrisi ve hafif batmalar disinda hic bir belirtim olmadi.
Kabak cekirdegi ve bitter cikolata yedim sadece.Bol su ictim.Elimi karnima koyup dua ettim.Hepinize sevgiler Allahim hepinize evlat versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…