evet cok haklisiniz gercekten onu okudum etkilendimmm dusundum baska yere mi gitmeliydim acaba yanlis mi sectim diyee... sizin tedavinin hangi asamasindasinizBende bahcecide mustafa hocada tedavi oldum,aslinda yorum yaparken cumleleri biraz daha secerek kullansak ,daha dikkat etmeye calissak burda tedavisi devam eden ya da baslayacak olan arkadaslarin da okudugunda olumsuz etkilenecegini dusunerek yazarsak daha dogru olur diye dusunuyorum,cunku hepimiz burda yazilan en ufak seyden bile etkileniyoruz,merkeze ve doktora guvenmek cok onemli,allah herkese guzel sonuclar yazsin insallah...
Canim merhabaTedavileriniz hayırlı olur insallah. Ben de adet olmayı bekliyorum tedavi için. Istanbul dışından gelecm rahim dinlendirme yöntemi uygulanack. Size zahmet bana tam olarak kaçıncı gün yumurtalar toplandı yumurtalar toplandıktan sonra klinige gitmek gerekiyor mu ayrıca transfer kac ay sonra kaçıncı gün yapıldı detaylı anlatırmısıniz ona göre ucak bileti kalacak yer ayarliyacam da
Tedavileriniz hayırlı olur insallah. Ben de adet olmayı bekliyorum tedavi için. Istanbul dışından gelecm rahim dinlendirme yöntemi uygulanack. Size zahmet bana tam olarak kaçıncı gün yumurtalar toplandı yumurtalar toplandıktan sonra klinige gitmek gerekiyor mu ayrıca transfer kac ay sonra kaçıncı gün yapıldı detaylı anlatırmısıniz ona göre ucak bileti kalacak yer ayarliyacam da
Canim benim.Allah simiden yardimcin olsun ve hayirlisiyla nasip etsin.Buyuk emek.Ben sana anlatmaya calistim ama aklina takilan bisey varsa sor lutfen.Otelde kalicaksaniz hastaneye yakin yerler pahali oalabilir.Orasi pahali bir semt cunku.Fakat klinigin anlasmasinin oldugu yerlerde olabilir.Kalicak yer konusunda kliniklede gorusebilirsin.Tedavileriniz hayırlı olur insallah. Ben de adet olmayı bekliyorum tedavi için. Istanbul dışından gelecm rahim dinlendirme yöntemi uygulanack. Size zahmet bana tam olarak kaçıncı gün yumurtalar toplandı yumurtalar toplandıktan sonra klinige gitmek gerekiyor mu ayrıca transfer kac ay sonra kaçıncı gün yapıldı detaylı anlatırmısıniz ona göre ucak bileti kalacak yer ayarliyacam da
çok teşekkür ederim ceva verdigin için aklimda bir seyler şekillendi en azından bence tedavinin zor kısmı beklemek. Inşallah pozitif sonuçlarla bugünleri unuturuzCanim benim.Allah simiden yardimcin olsun ve hayirlisiyla nasip etsin.Buyuk emek.Ben sana anlatmaya calistim ama aklina takilan bisey varsa sor lutfen.Otelde kalicaksaniz hastaneye yakin yerler pahali oalabilir.Orasi pahali bir semt cunku.Fakat klinigin anlasmasinin oldugu yerlerde olabilir.Kalicak yer konusunda kliniklede gorusebilirsin.
Canim.yumurta toplamadan bir hafta sonra geldi adetim benim.Hatta doktoruma soyledim erken geldi diye cok normal dedi.Ama.kisiden kisiyede farklilik gosterebilir.Doktorun kim canim seninCanım bir de yumurta toplamadan kaç gün sonra adetin geldi adet gununde değişiklik oldu mu
Canim.yumurta toplamadan bir hafta sonra geldi adetim benim.Hatta doktoruma soyledim erken geldi diye cok normal dedi.Ama.kisiden kisiyede farklilik gosterebilir.Doktorun kim canim senin
Yok canim yapilmadi.Gerek duymadi doktorum.Orda yani bahcecide paraya asla onem vermezler ne gerekirse onu yaparlar.Fazlasini yapmazlar.O acidan cok dogru bir yer secnissin.sana hayirli olsun.Çok teşekkür ederim canım senin embriyolara pgt yapıldı mı
Canim ben tek bir bilgi almak icin bu kadinkae kulubundeki topikleri hatim ettim.Ne istersen sor bana sureci yeni yasiyan biri olarak her konuda yardimci olurum sanaCanım Allah razı olsun seni de çok sıktım sorularımla hakkını helal et
Canim gunaydin seni okadar iyi anliyorum ki.Heyecanini beklentini Rabbim ol der olur iste.Hayirli ugurlu olsun.Bahcecide dualarla transferi yapiyolar.Allahim o hemsireleri gormen lazim.Embriyologlari nasil umutla dua ediyolar doktor transferi yaparken.Allahim hepsini korusun.Benim bugun 6. Gunum.Ve idrar testinde hafif 2.cizgiyi gordum.Allahim sukur sukur.Iyi ki o insanlarla karsilasmisim ve iyiki Doktorum Guvenç hoca...Ilk gunden biliyodum ona guvenmem gerektigini.Cunku profesyonel.Sana da hayirli olsun canim sadece dua et.Hayirlisi ile olacak insallah.Banada dua et kuzumGünaydın arkadaşlar, salı yumurtam toplandı. 2 adet toplanmıştı, dün haber verdiler. Şükür ikiside döllenmiş. Donduracakları zaman haber verecekler. Çok şükür Rabbim e ettiğim dualar kabul oldu.. Güzel günler yakındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?